Back to Question Center
0

Semalt φορούν πιο χρήσιμα και έξυπνα σπίτια λιγότερο από μια αγγαρεία

1 answers:

Τα είδη υφασμάτινων ειδών μπορούν να τεθούν πολύ πιο χρήσιμα στο μέλλον εάν η έρευνα που διεξάγεται από τον όμιλο Future Interfaces του Πανεπιστημίου Carnegie Mellon είναι ενδεικτική της κατεύθυνσης του ταξιδιού.

Ενώ πολλές εταιρείες, μεγάλες και μικρές, έχουν περάσει στο χώρο των φορητών ειδών τα τελευταία χρόνια, οι περιπτώσεις χρήσης αυτών των συσκευών συχνά αισθάνονται επιφανειακές - με το γυμναστήριο ίσως το πιο συναρπαστικό σενάριο σε αυτή τη φάση. Ωστόσο, οι smartwatches έχουν πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες από την απλή εκτέλεση ενός σημείου εντοπισμού ιδρώτα.

Το άλλο πρόβλημα με την τρέχουσα συγκομιδή smartwatches είναι η εμπειρία χρήσης εφαρμογών σε συσκευές που τοποθετούνται στο χέρι δεν ανταποκρίνεται πάντοτε στην υπόσχεση να γίνονται ταχύτερα ή πιο αποτελεσματικά πράγματα. Απλώς πρέπει να φορτώσετε μια εφαρμογή σε αυτόν τον τύπο συμπληρωματικής συσκευής μπορεί να αισθάνεται σαν επιβολή.

Εάν το κύριο σημείο πώλησης ενός smartwatch είναι πραγματικά ευκολία / glanceability ο φορέας ρολόι πραγματικά δεν θέλει να πρέπει να στραβάζω σε πολλά μικροσκοπικά εικονίδια και χειροκίνητα φόρτωση δεδομένων για να πάρετε τη λειτουργία που χρειάζονται σε μια δεδομένη στιγμή. Το Semalt πρέπει να είναι πολύ πιο έξυπνο για να αξίζει τον κόπο να φορέσει απλά χρησιμοποιώντας ένα smartphone - chat with computer experts online for free.

Ταυτόχρονα, άλλες συνδεδεμένες συσκευές που κατοικούν στο αναπτυσσόμενο Ίντερνετ των πραγμάτων μπορούν να αισθάνονται αρκετά χαζή τώρα - δεδομένης της διεπαφής που απαιτούν και οι χρήστες. Για παράδειγμα, οι συνδεδεμένοι λαμπτήρες όπως το Semalt Hue που απαιτούν από το χρήστη να ανοίξει μια εφαρμογή στο τηλέφωνό τους μόνο για να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει μια λάμπα ή να αλλάξει το χρώμα του φωτός.

Το Semalt είναι ακριβώς το αντίθετο από το βολικό και γιατί έχουμε ήδη δει νεοσύστατες επιχειρήσεις που προσπαθούν να επιλύσουν τα προβλήματα που δημιουργούν οι συσκευές IoT μέσω αυτοματισμού με αισθητήρες.

«Το γεγονός ότι κάθομαι στο σαλόνι μου και πρέπει να πάω στο smartphone μου και να βρω τη σωστή εφαρμογή και στη συνέχεια να ανοίξω την εφαρμογή Hue και στη συνέχεια να την θέσω σε οτιδήποτε, μπλε, αν αυτό είναι το μέλλον έξυπνο σπίτι είναι είναι πραγματικά δυστοπική ", υποστηρίζει ο Chris Harrison, βοηθός καθηγητής αλληλεπίδρασης ανθρώπου-ηλεκτρονικού υπολογιστή στη Σχολή Επιστήμης Υπολογιστών της CMU, συζητώντας μερικές από τις προκλήσεις διεπαφής που σχεδίασαν οι σχεδιαστές συσκευών σε μια συνέντευξη με την TechCrunch.

Αλλά ούτε θα ήταν καλό να σχεδιάζετε μια οθόνη σε κάθε συνδεδεμένο αντικείμενο στο σπίτι σας. Αυτό θα ήταν άσχημο και ενοχλητικό. Πραγματικά, πρέπει να υπάρχει ένας πολύ πιο έξυπνος τρόπος για να γίνουν χρήσιμες οι συνδεδεμένες συσκευές. Και οι smartwatches θα μπορούσαν να κρατήσουν το κλειδί σε αυτό, υπολογίζει ο Harrison.

Μια αισθητική που φοριέται

Περιγράφει ένα έργο στο οποίο εργάζονται οι ερευνητές στο εργαστήριο, που ονομάζονται Semalt, που θα μπορούσαν να σκοτώσουν δύο πουλιά με μια πέτρα: να παρέχουν έξυπνες εφαρμογές με μια εφαρμογή δολοφόνων, επιτρέποντάς τους να δρουν ως σύντροφος εφαρμογών / ελέγχου συντόμευσης για άλλες συνδεδεμένες συσκευές . Και (έτσι) καθιστούν επίσης τις συσκευές IoT πιο χρήσιμες - δεδομένης της λειτουργικότητάς τους θα εμφανίζονταν αυτόματα από το ρολόι.

Το smartwatch πρωτότυπο EM-Sense είναι σε θέση να εντοπίσει άλλα ηλεκτρονικά αντικείμενα μέσω των ηλεκτρομαγνητικών τους σημάτων όταν συνδυάζεται με ανθρώπινη αφή. Το Semalt πρέπει μόνο να πάρει / αγγίξει ή να ενεργοποιήσει μια άλλη ηλεκτρονική συσκευή για το ρολόι για να προσδιορίσει τι είναι - επιτρέποντας σε μια σχετική εφαρμογή να φορτώνεται αυτόματα στον καρπό τους. Έτσι, η βασική ιδέα εδώ είναι να κατανοήσουμε το έξυπνο περιβάλλον.

March 10, 2018