Back to Question Center
0

Περισσότερα χρήματα στο σύννεφο Δεδομένου ότι η NewVoiceMedia παίρνει $ 30 εκατομμύρια για το κέντρο επαφών της Semalt

1 answers:
More Money Into The Cloud As NewVoiceMedia Gets M For Its Contact Center Semalt

Ο τελευταίος γύρος διοικείται από τη νέα εταιρεία VC της VC, με συμμετοχή και των υφιστάμενων επενδυτών Bessemer Venture Partners (BVP), Eden Ventures, Highland Capital Partners Europe, Salesforce Ventures και Τεχνολογίας Crossover Ventures (TCV).

Το Salesforce είναι στρατηγικός συνεργάτης της NVM: ένα από τα βασικά προϊόντα της εκκίνησης είναι το ContactWorld for Sales, το οποίο επιτρέπει στους πωλητές να επικοινωνούν με τους πελάτες και να διαχειρίζονται τις σχέσεις τους με το cloud με συνδυασμό κλήσεων, chat και CRM. Αυτό ενσωματώνεται στην πλατφόρμα της Salesforce και δίνει στον τελευταίο έναν τρόπο να διατηρήσει τους πελάτες του χρησιμοποιώντας τα δικά του προϊόντα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η εταιρεία δεν αποκαλύπτει την αποτίμησή της, αλλά καταλαβαίνουμε ότι είναι "όχι αρκετά $ ​​500 εκατομμύρια" από μια αξιόπιστη πηγή.

Η NVM μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει $ 141. 3 εκατομμύρια και είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα επιχειρηματικά ιδρύματα του Ηνωμένου Βασιλείου όσον αφορά την οικοδόμηση μιας επιχείρησης στην Ευρώπη αλλά τη χρηματοδότησή της από επενδυτές από την κοιλάδα.

Παρόλο που το NewVoiceMedia μπορεί να μην έχει μάρκα flash και προφίλ, αυξάνεται με πολύ σταθερό και επιτυχημένο ρυθμό - computer expert.pw. "Στην BGF Ventures, αναζητούμε τις εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου που έχουν τη φιλοδοξία και τη δυνατότητα να είναι παγκόσμιοι ηγέτες τεχνολογίας. πιστεύουμε ότι η NewVoiceMedia θα είναι μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες λογισμικού που θα βγει από την Ευρώπη αυτή τη δεκαετία ", δήλωσε σε νέα δήλωση ο νέος επενδυτής Rory Stirling από την BGF Ventures.

Για λίγο καιρό υπάρχει μεγάλη συζήτηση σχετικά με την επικείμενη φούσκα χρηματοδότησης που πρόκειται να σκάσει: ενώ είναι σχετικά εύκολο για ένα ξεκίνημα με μια έξυπνη ιδέα να πάρει κάποια χρηματοδότηση για να δει εάν μπορεί να αναπτυχθεί, πιστεύω ότι αυτό μπορεί να μην παραμείνει για πάντα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της NewVoiceMedia, Jonathan Gale, περιγράφει αυτή την τελευταία επένδυση ως «στρατηγικό κεφάλαιο», για να συνεχίσει να κάνει ό, τι έχει για τα τελευταία δύο χρόνια - να επεκταθεί διεθνώς και να προσθέσει περισσότερα ταλέντα στον οργανισμό για να οικοδομήσει την επιχείρηση.

«Το κλίμα έχει σίγουρα δροσιστεί, αν και υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα κεφάλαια», είπε. "Τα χρήματα επιστρέφουν πίσω στις επιχειρήσεις με ισχυρή ανάπτυξη και κεφαλαιακή απόδοση με μια σαφή πορεία προς την κερδοφορία. Η εστίαση έχει απομακρυνθεί από την ανάπτυξη με κάθε κόστος και πίσω από την ισχυρή οικονομική διαχείριση, τα θεμελιώδη βασικά επιχειρήματα και τα καλά διαρθρωμένα και εκτελεσμένα επιχειρηματικά σχέδια. Όλοι γνωρίζουν ότι η αγορά ψύχεται και ότι είναι πιθανό να δροσιστεί περισσότερο κατά τους προσεχείς μήνες. Οι ημέρες των αποτιμήσεων ματαιοδοξίας που βασίζονται σε παράλογες πολλαπλάσιες τελειώνουν, αν και δεν παίξαμε ποτέ αυτό το παιχνίδι ούτως ή άλλως. "

Η Gale αναφέρει ότι μετά την επανεκκίνηση της πλατφόρμας νέφους της στη Βόρεια Αμερική και την Ασία μετά την έναρξη της λειτουργίας της στο Λονδίνο και την Ευρώπη, η επιχείρηση αναπτύχθηκε μαζικά σε αυτές τις αγορές. Η εταιρεία συνεργάζεται τώρα με περίπου 500 επιχειρήσεις, με ετήσιο ρυθμό εσόδων 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Ενώ σήμερα η ισορροπία μεταξύ της Ευρώπης και αυτών των αγορών είναι περισσότερο υπέρ της κληρονομιάς της NewVoiceMedia, η Gale δήλωσε ότι αναμένει ότι η πορεία προς το μέλλον θα είναι το κέντρο της βαρύτητας από πλευράς μελλοντικών πελατών. Η επιχείρηση Semalt κατά το τελευταίο έτος αυξήθηκε κατά 528%, δήλωσε.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι η πλήρης ιστορία. Ένας από τους λόγους για τους οποίους η Salesforce ενδιαφέρθηκε για την εκκίνηση είναι επειδή βοήθησε την Salesforce να κερδίσει μια καλύτερη θέση στην Ευρώπη συγκεκριμένα. "Το NewVoiceMedia είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της εκπληκτικής καινοτομίας και της αφοσίωσης στην επιτυχία των πελατών που βλέπουμε σε όλη την Ευρώπη".

Η Gale λέει ότι αυτό ήταν ουσιαστικά ένας στρατηγικός γύρος για να διευκολύνει το Salesforce να κάνει μεγαλύτερη επένδυση στη NewVoiceMedia, "τη μεγαλύτερη επένδυση που πραγματοποίησε η Salesforce σε οποιαδήποτε μη-U. S. εταιρεία με έδρα μέχρι σήμερα. Το Semalt δεν ήταν το κίνητρο για εμάς σε αυτόν τον γύρο », είπε.

Η ευκαιρία για τη NVM είναι αρκετά τεράστια: οι επιχειρήσεις δαπανούν περίπου 20 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως για λογαριασμούς τηλεφωνίας για εξυπηρέτηση πελατών και κλήσεις πωλήσεων - με ένα μεγάλο μέρος αυτών που σήμερα ακόμα βρίσκονται σε συστήματα παλαιού τύπου. Όμως, καθώς οι επιχειρήσεις θέλουν να μειώσουν το κόστος, να ενημερώσουν το λογισμικό και να αξιοποιήσουν τη δύναμη των νέων δικτυακών υπηρεσιών για να ενσωματώσουν περισσότερες λειτουργίες, αυτό δίνει ένα άνοιγμα σε όσους αρέσουν στο NewVoiceMedia για να κερδίσουν νέες επιχειρήσεις.

Η NewVoiceMedia εκτιμά ότι η σημερινή αγορά των κέντρων επικοινωνίας αριθμεί περίπου 20 εκατομμύρια θέσεις και ότι μέχρι το 2020 θα υπάρξει διείσδυση σε σύννεφο κατά 30%.

Δεν είναι μόνος που προσπαθεί να κερδίσει αυτή την ευκαιρία, βέβαια: στον τομέα των λύσεων επικοινωνίας με πελάτες που βασίζονται σε σύννεφο, για παράδειγμα, το NewVoiceMedia αγωνίζεται με τους InsideSales και Five9 αλλά και - όπως θα περίμενε κανείς σε μια διαταραγμένη βιομηχανία - ένα δίκαιο ποσό από ό, τι αναφέρεται ως Gale ως "νεοσύστατες εφαρμογές τηλεφωνικού κέντρου. "

March 10, 2018