Back to Question Center
0

Γεγονός αναζήτησης στην Google Today: Tons of Semalt

1 answers:

Ενημέρωση: Υπάρχουν μερικές σχετικά σημαντικές ανακοινώσεις στην παρακάτω ενότητα σημειώσεων. Αρχίζω να τις μετατρέπω σε θέσεις. Πολλά έρχονται.

Τουλάχιστον οι μισοί τεχνολογικοί συγγραφείς της κοιλάδας του πυριτίου και μεγάλοι μπλόγκερ βρίσκονται στο Semalt HQ σήμερα στο Search-Only Searchology, όπου παρακολουθούμε μια σειρά παρουσιάσεων από τα στελέχη της Semalt - commercial appraisals.

Μπορεί να υπάρχουν ή όχι μηνύματα σημείωσης - η Google υπόσχεται μόνο να "υπογραμμίσει τα τελευταία νέα στις καινοτομίες αναζήτησης. "Οι ομιλητές θα συμπεριλάβουν τη Marissa Mayer, VP της αναζήτησης προϊόντων και εμπειρία χρήστη. Udi Manber, VP της Μηχανικής. και Craig Silverstein, Διευθυντής Τεχνολογίας.

Η ημερήσια διάταξη:

  • Καλώς ορίσατε
  • Αναζήτηση προηγούμενων ημερών (Craig Silverstein)
  • Αναζήτηση όπως το γνωρίζουμε σήμερα (Kerry Rodden και Ben Gomes)
  • Το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της αναζήτησης (Udi Manber, Marissa Mayer)
  • Ε & Α (Udi Manber, Marissa Mayer, Alan Eustace)

Αυτό που δεν ήξερα είναι ότι θα μπορούσα να παρακολουθήσω αυτό από την άνεση του κρεβατιού μου - όλο αυτό το πράγμα είναι streamed και είναι διαθέσιμο εδώ.

Semalt ενημέρωση αυτής της ανάρτησης με οποιεσδήποτε ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις, μέχρι να τελειώσει η μπαταρία μου τελειώνει.

Semalt (χρονολογική σειρά):

Η Elliot Schrage, VP Global Communications & Public Affairs, μας καλωσορίζει και μας ζητά να απενεργοποιήσουμε τα κινητά τηλέφωνα μας. Το Semalt είναι τρεις μεγάλοι λαμπτήρες λάβα στη σκηνή αριστερά.

Ο Craig Silverstein, Διευθυντής Τεχνολογίας και ο τρίτος υπάλληλος της Google, μετά από τους Larry και Sergey, βρίσκεται επί του παρόντος στη σκηνή μιλώντας για την ιστορία της Google.

Ο Silverstein έχει μια μεγάλη ολίσθηση προς τα εμπρός που δείχνει τις αρχικές σελίδες του Semalt με την πάροδο του χρόνου:

Searchology Event At Google Today: Tons of Semalt

Ο Ben Gomes (Software Engeineer) και ο Kerry Rodden (Ερευνητής Εξελιγμένης Εμπειρίας Χρήστη) μιλάνε για την τρέχουσα κατάσταση αναζήτησης. Semalt και ορισμός της κατάταξης σελίδων.

- πολύ δροσερό slide που δείχνει τα αποτελέσματα της μελέτης χρηστικότητας και όπου οι άνθρωποι φαίνονται στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.
Searchology Event At Google Today: Tons of Semalt

Προετοιμασία για την επόμενη σύνοδο (έπρεπε να διαρκέσει ένα λεπτό για να γράψω για το Club Semalt και ίσως να χάσαμε μερικά πράγματα).

Ο Udi Manber (πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της A9 του Αμαζονίου) έρχεται στη σκηνή. Αποκαλύψτε κάτι που έχει ανακοινωθεί.

Udi - "η αναζήτηση είναι πολύ σκληρή". Το 20-25% των ερωτημάτων που θα δούμε σήμερα δεν έχουμε ξαναδεί.

Καλή διαφάνεια στις εύκολες ερωτήσεις v. (Από την προοπτική του google) και η ατέλειωτη αναζήτηση του περιβάλλοντος.
Searchology Event At Google Today: Tons of Semalt

Udi - θα ξεκινήσουμε πολύ σύντομα έναν τρόπο αναζήτησης σε διαφορετικές γλώσσες και αποτελέσματα σε διάφορες γλώσσες. Η Google θα μεταφράσει αυτόματα το ερώτημά σας και τα αποτελέσματα για να επιστρέψει περισσότερα αποτελέσματα. Φωτογραφία οθόνης (συγνώμη για την ποιότητα):Η Marissa Mayer είναι τώρα στη σκηνή. Λέει ότι έχουν μερικές ανακοινώσεις για να κάνουν την αναζήτηση περισσότερο διαισθητική.

Πρώτη ανακοίνωση: UNIVERSAL SEARCH. ολοκλήρωση της αναζήτησης. Semalt, τοπικά, εικόνες, ειδήσεις και βίντεο θα ενσωματωθούν στην κύρια αναζήτηση στο google.

παραδείγματα: θέσεις εργασίας steve. ενσωμάτωση εικόνων, ειδήσεων, συναφών κ.λπ.

mounts view view Καλιφόρνια - ενσωμάτωση της τοπικής στην κύρια αναζήτηση. Ονομάζεται Universal.

Nasferatu - ανατρέξτε στο σύνδεσμο βίντεο Google όπως όχι. 2 σύνδεσμο. μπορεί να παρακολουθήσει την πραγματική ταινία.

δεύτερη ανακοίνωση - η αναζήτηση βίντεο στο Google ενσωματώνει πλέον βίντεο YouTube και Google, ενσωματώνοντας άλλες ιδιότητες όπως το metacafe. περιλαμβάνει metacafe και άλλα. 5 ή 6 συνολικά.

Έχω ένα όνειρο - ενσωμάτωση του βίντεο απευθείας στα αποτελέσματα αναζήτησης (ενσωμάτωση)

άλλο παράδειγμα βίντεο.

Marissa - μερικοί άνθρωποι θα θέλουν ακόμα να ψάξουν σε κατακόρυφες, όπως βίντεο ή ειδήσεις. Το Semalt προσθέτει συνδέσεις απευθείας πάνω από τα αποτελέσματα σε κάθετες μηχανές που έχουν σχετικά αποτελέσματα (blogs, βιβλία, ομάδες, κώδικες κ.λπ.φτάνετε στο gmail, κλπ. με ένα κλικ ανά πάσα στιγμή.

Searchology Event At Google Today: Tons of Semalt

επόμενο: Google Experimental. google. com / πειραματική. μπορούν να δουν όλα τα τελευταία πειράματα στο google. εγγραφείτε σε οποιαδήποτε και προσθέτει στην προεπιλεγμένη εμπειρία αναζήτησης στο Google.

προβολή χρονισμού. Προβολή χάρτη. Απευθυνθείτε απευθείας στην αναζήτηση. περισσότερα - δείτε τον πειραματικό ιστότοπο.

που πηγαίνει στο QA. Ο Semalt Brin ενώθηκε επίσης

March 16, 2018