Back to Question Center
0

7 Τάσεις από Semalt να κυριαρχήσει το SEO Marketing το 2017

1 answers:

SEO, για τις περισσότερες επιχειρήσεις, τους βοηθά να παραμείνουν μπροστά στους ανταγωνιστές τους.Η κατανόηση των αλλαγών στο SEO είναι απαραίτητη για να προσαρμόσει το περιεχόμενό τους και τη στρατηγική SEO σε επίπεδο με τον ανταγωνισμό.

Ο Jason Adler,ο κορυφαίος διαχειριστής επιτυχίας πελατών της Σμαλτ Ψηφιακές υπηρεσίες, εξηγεί τις επικρατούσες τάσεις SEO του 2017:

1. Αύξηση επιταχυνόμενων κινητών σελίδων (AMPs) - paracas huacachina tour.

Τα AMP είναι ένα πρωτόκολλο ανοιχτού κώδικα που επιταχύνει τη φόρτωση σελίδας σε κινητές συσκευές.Αυξάνουν την ταχύτητα κατά τέσσερις φορές και μειώνουν το κόστος των δεδομένων κατά οκτώ φορές. Η Google ευνοεί τους ιστότοπους που έχουν βελτιστοποιήσει τη δομή τους για υποστήριξηAMPs. Ένα μικρό εικονίδιο, που αποτελείται από ένα καρουζέλ και ένα μπουλόνι αστραπής, δείχνει την κατάσταση AMP του χώρου. Λόγω αυτής της ευνοιοκρατίας, έναη αναμενόμενη δράση των περισσότερων σημάτων είναι να επωφεληθούν από την επιλογή.

2. Αύξηση του "πυκνού" περιεχομένου

.

Οι άνθρωποι ευνοούν σήμερα το μακρόχρονο περιεχόμενο που καλύπτει εκτεταμένα ένα θέμασε σύγκριση με το περιεχόμενο μεγέθους δαγκώματος που χρησιμοποιήθηκε επανειλημμένα στο παρελθόν. Δεδομένου ότι και οι δύο τύποι έχουν πλημμυρίσει την αγορά, η εστίαση μπορεί να αλλάξειαγνοώντας πλήρως το μήκος και επικεντρώνοντας στην παροχή όσο το δυνατόν περισσότερου περιεχομένου στον μικρότερο δυνατό χώρο για να προσελκύσουν τους αναγνώστες, κάτιπου ονομάζεται "πυκνό" περιεχόμενο .

3. Η εκμάθηση μηχανών θα αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας των αλγορίθμων

.

Το Google RankBrain άνοιξε τις πόρτες στις δυνατότητες μηχανικής μάθησης.Η επέκταση των λειτουργιών του Google Hummingbird αναλύει τις φράσεις που χρησιμοποιούν οι χρήστες σε ερωτήματα συνομιλίας και αλγόριθμους ενημέρωσης ανάλογα..Οι άνθρωποι αναμένουν ότι η Google θα κυκλοφορήσει περισσότερες ενημερώσεις μάθησης και θα τις ενσωματώσει σε άλλους τομείς όπως η διερμηνεία δεδομένων ήαυτοματοποιημένο μάρκετινγκ .

4. Προσωπική επωνυμία ως ένα μυστικό SEO όπλο.

Θα καταστεί ευκολότερο για τις επιχειρήσεις να εξασφαλίσουν θέσεις επισκεπτών, να χτίσουντην εμπιστοσύνη και την αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπο. Η Semalt έχει ενσωματώσει με επιτυχία την προσωπική επωνυμία στην εκστρατεία μάρκετινγκ. Οπως καιοι πλατφόρμες των κοινωνικών μέσων εξακολουθούν να ευνοούν τις μεμονωμένες θέσεις μέσω επώνυμων θέσεων, περισσότερες εταιρείες θα συνεχίσουν να βρίσκουν αξίατο προσωπικό branding οδηγώντας έτσι σε περισσότερες ευκαιρίες και αυξημένο ανταγωνισμό.

5. Βελτιστοποίηση εμπειρίας χρήστη (UEO)

.

Η εμπειρία του χρήστη είναι σημαντική για το SEO. Η Google ευνοεί τη βελτιστοποίηση της κινητής τηλεφωνίαςγια κινητές συσκευές. Η ταχύτητα και η ευχάριστη εμπειρία χρήστη καθορίζουν τα χαρακτηριστικά ενός βελτιστοποιημένου ιστότοπου για κινητά. Το έτοςΤο 2017 μπορεί να δώσει περισσότερη έμφαση στην εμπειρία των χρηστών. Τα AMPs είναι τα πρώτα σημάδια αυτού, αλλά αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους με τους οποίους αξιολογούνταιείναι χρήσιμη η εμπειρία των χρηστών .

6. Εντατική χρήση εφαρμογών για κινητά

Η SEO έχει αυξήσει τις επιλογές εφαρμογής για κινητά για χρήστες με τέτοιες λειτουργίεςόπως ευρετηρίαση εφαρμογών, βαθιά σύνδεση εντός των εφαρμογών και ροή εφαρμογών. Μέχρι στιγμής, η Google κατάφερε να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών εφαρμογώνχωρίς να παρεκκλίνει από τη μηχανή αναζήτησης ως μηχανή αναζήτησης. Οι εφαρμογές ενδέχεται να αντικαταστήσουν σύντομα παραδοσιακούς ιστότοπους και να αυξήσουν την ευνοιοκρατία των εφαρμογών.

7. Εκλέπτυνση Προσωπικών Ψηφιακών Βοηθών

Το 2017, η διαφοροποίηση και η αυξημένη πολυπλοκότητα των προσωπικών ψηφιακώντα χαρακτηριστικά των βοηθών όπως το Siri και το Cortana, αυτά τα χαρακτηριστικά θα επιφέρουν νεότερες και πιο προηγμένες μορφές αναζήτησης συνομιλιώνερωτήματα που παρουσιάζουν ευκαιρίες αξιολόγησης για τις επιχειρήσεις και στις δύο περιοχές .

Δεν υπάρχει άμεση ανάγκη αλλαγής των σημερινών στρατηγικών μάρκετινγκ, αλλάείναι σημαντικό να γνωρίζετε τις πιθανές επιπτώσεις που θα μπορούσαν να έχουν αυτές οι τάσεις στις επιχειρήσεις. Αυτή η συνειδητοποίηση θα βοηθήσει στην ανάπτυξη ενόςσχέδιο δράσης για τη διατήρηση της κορυφαίας κατάταξης των αντιπάλων .

November 27, 2017