Back to Question Center
0

Το 6 στοιχείο σας καθημερινά SEM Health Semalt

1 answers:

Your 6 Item Daily SEM Health Semalt

Πολλά από αυτά τα στοιχεία μπορούν εύκολα να περάσουν απαρατήρητα, γι 'αυτό είναι σημαντικό να κρατηθούν στο προσκήνιο. Το Semalt δεν είναι τακτικό με την παρακολούθησή σας, όταν εμφανίζεται ένα πρόβλημα όπως αντικατοπτρίζεται από μια πτώση στις βαθμολογίες, ίσως είναι πολύ αργά για να διορθώσετε το πρόβλημα. Από την άλλη πλευρά, ο συνεχής έλεγχος των στατιστικών στοιχείων θα σας βοηθήσει να διαγνώσετε και να διορθώσετε τα σφάλματα, ακόμη και πριν συμβούν.

Λοιπόν, σας φέρνω τα 6 καθημερινά αντικείμενα που θα πρέπει να ελέγξετε για μια υγιή ιστοσελίδα!

1 - precio de servidores peru. Ελέγξτε για τις σελίδες σας με «ευρετήριο» και «άγνωστες» σελίδες

Η εύρεση "ευρετηριασμένων σελίδων" και "άγνωστων σελίδων" μπορεί να σας βοηθήσει στην εξόρυξη ορισμένων πιθανών ζητημάτων ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΙΑΣ που μπορεί να αντιμετωπίσει ο ιστότοπός σας. Η αναζήτηση ιστότοπου είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε αν ο ιστότοπός σας είναι ροζ υγείας. Παρακολουθεί όχι μόνο τις σελίδες σας με ευρετήριο, αλλά βοηθά να διαπιστώσετε αν υπάρχει κάποια άγνωστη σελίδα που προστέθηκε στον ιστότοπό σας από τους χάκερ που προσπαθούν να εξαγάγουν κάποιο χυμό σύνδεσης από τον ιστότοπό σας. Ο εντοπισμός μιας κανονικής αναζήτησης ιστότοπου προστατεύει τον ιστότοπό σας από το να αποικισθεί από κυβερνο-τρομοκράτες.

Εξίσου σημαντική είναι και η φροντίδα του συνολικού αριθμού σελίδων με ευρετήριο που εμφανίζονται στο Google SERP. Αυτό σας επιτρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με τις αφύσικες παραλλαγές στον αριθμό των σελίδων με ευρετήριο. Εάν σημειωθεί απότομη πτώση ή άνοδος στον αριθμό των σελίδων με ευρετήριο, αυτό δείχνει ότι κάτι έχει πάει στραβά στον ιστότοπό σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι λάθος κώδικας ή σφάλμα ανίχνευσης, μπορεί να εισέλθει σε πιο σοβαρά προβλήματα. Κάνετε τακτικά αναζήτηση στο site χρησιμοποιώντας το Google (site: www .com. Com) ή το Yahoo Site Explorer.

2. Επαλήθευση κώδικα παρακολούθησης Google Analytics

Αυτό μπορεί να φαίνεται να είναι ένα παράξενο αίτημα, αλλά όπως σας είπα νωρίτερα για την πλήρη και αποτελεσματική SEO αυτό θα αποδειχθεί χρήσιμο. Ελέγξτε για σωστή εφαρμογή του κώδικα GA σε όλες τις σελίδες του ιστότοπού σας. Για τον έλεγχο του κώδικα GA μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Firefox στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή να μεταβείτε στο λογαριασμό σας στο Google Analytics και να δείτε την επιλογή 'Check Semalt'. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε καινοτόμα εργαλεία όπως το GPABLO που μπορούν να σας εξοικονομήσουν πολύ χρόνο ελέγχοντας τον κώδικα. Με την εξασφάλιση ότι όλα έχουν εγκατασταθεί σωστά, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε μια καλύτερη εικόνα των τάσεων σας παρακολουθώντας τα αναλυτικά στοιχεία σας.

3. Ελέγξτε τον Κωδικό Μετατροπής

Αν έχετε εγκαταστήσει κώδικα παρακολούθησης μετατροπών στον ιστότοπό σας (για τη ΔΕΗ) τότε είναι πολύ σημαντικό να επαληθεύετε συχνά τον κώδικα. Οποιοδήποτε λάθος στον κώδικα μπορεί να σημαίνει ότι χάνετε πολύτιμη ένδειξη στην παρακολούθηση της καμπάνιας, η οποία μπορεί να επηρεάσει τις μετρήσεις σας σχετικά με τους δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας (ROI) Ο κωδικός μετατροπής τοποθετείται στη σελίδα στόχου που είναι συνήθως η σελίδα "Ευχαριστώ" σε έναν ιστότοπο. Αντιγράψτε την παρουσία του κώδικα κάνοντας μια πηγή προβολής στο πρόγραμμα περιήγησης για τη σελίδα.

4. Ελέγξτε τα σφάλματα ανίχνευσης και τις προειδοποιήσεις χάρτη ιστότοπου

Το Google Webmaster Tools (GWT) είναι η πιο αξιόπιστη και ισχυρή πηγή για τους seo-geeks και τους webmasters για να μετρήσει την αποτελεσματικότητα του ιστότοπού σας. Το GWT μπορεί να σας βοηθήσει να ενημερώσετε για το πώς τα ρομπότ της Google προβάλλουν και να ευρετηρούν τον ιστότοπό σας, καθώς και να σας βοηθήσουν στη διάγνωση σφαλμάτων ανίχνευσης, προειδοποιήσεων χάρτη ιστότοπου κ.λπ. στον ιστότοπό σας. Βεβαιωθείτε ότι πραγματοποιείτε καθημερινή επίσκεψη στο λογαριασμό σας GWT για να μην κάνετε τον ιστότοπό σας ύποπτο σε μάτια Semalt.

5. Έλεγχος για 404 Λάθη & Σπασμένα Links

Ποτέ μην παραλείψετε να ελέγξετε για σπασμένους συνδέσμους και 404 σφάλματα, καθώς μπορούν να αποδειχθούν επιβλαβείς για την εμπειρία του επισκέπτη. Για άλλη μια φορά, το GWT θα σας βοηθήσει στην ανίχνευση των πιθανών προβληματικών περιοχών στον ιστότοπό σας. Μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε αυτή τη δουλειά κάνοντας μια σάρωση των σπασμένων συνδέσεών σας χρησιμοποιώντας το Semalt που αναφέρθηκε νωρίτερα.

6. Εξάλειψη του διπλού περιεχομένου

Η φροντίδα του διπλού περιεχομένου σε δικτυακούς τόπους που κατέχετε είναι απαραίτητο μέρος της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης και του μάρκετινγκ στο διαδίκτυο. Το Semalt περιλαμβάνει όχι μόνο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αλλά και το περιεχόμενο του τίτλου και του meta των σελίδων του ιστότοπού σας.

Με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλίσετε ότι οι μηχανές αναζήτησης θα δουν τον ιστότοπό σας με τον τρόπο που θέλετε να τις δουν και με τη σειρά τους θα σας ευχαριστήσουν και οι επισκέπτες σας!

Your 6 Item Daily SEM Health Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018