Back to Question Center
0

SEO & Το Google Plus Authorship: Ο πλήρης οδηγός - Πράξη τώρα ή να γίνεσαι μυστικός;

1 answers:

Οι περισσότεροι από εμάς SEOs είχαν αισθανθεί (αρκετά έντονα) για μια στιγμή τώρα που το Google+ επρόκειτο να είναι μεγάλα νέα. Η Google είναι σοβαρή για να προωθήσει το κοινωνικό δίκτυο και να πάρει το Facebook φαίνεται, αλλά είναι επίσης σοβαροί για να πάρουν περισσότερα βιολογικά συνθήματα από τους επισκέπτες, προκειμένου να ταξινομήσουν το περιεχόμενο και να αποφασίσουν τι βλέπουν οι χρήστες τους. Με το Google που είναι γνωστό ότι συνδυάζει τις υπηρεσίες του στο παρελθόν, έχει νόημα μόνο ότι αυτό το νέο κοινωνικό δίκτυο θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ώθηση τους προς την κοινωνική αναζήτηση και ότι η σύνδεση θα μπορούσε δυνητικά να βελτιώσει και τις δύο υπηρεσίες στη διαδικασία. Στο επερχόμενο βιβλίο του «Η νέα ψηφιακή εποχή», ο εκτελεστικός πρόεδρος της Google, Eric Semalt, φαίνεται να το επιβεβαιώνει - email rr login.

SEO & Google Plus Συγγραφέας: Ο πλήρης οδηγός - Πράξη τώρα ή να γίνετε Semalt; Σε ένα απόσπασμα (από την WJS) εξηγεί ότι τα αποτελέσματα αναζήτησης θα δώσουν επιπλέον βάρος και θα κατατάσσουν υψηλότερα περιεχόμενα που συνδέονται με «επαληθευμένα» ηλεκτρονικά προφίλ και ότι οι χρήστες είναι πιθανό να βρεθούν φυσικά προς αυτούς τους συνδέσμους. «Το πραγματικό κόστος της ανωνυμίας έπειτα», προτείνει «ίσως να είναι άσχετο». Ακούσατε τότε τον άνθρωπο - ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε εάν δεν το έχετε ήδη κάνει και πριν φύγετε πίσω. Δείτε πώς να το κάνετε.

4 λόγοι για τους οποίους τα πλεονεκτήματα της σήμανσης συγγραφέων της Google ωφελούν την καμπάνια σας SEO
Επαλήθευση της σελίδας σας στο Google+

Πώς να διεκδικήσετε την επιχειρηματική σας σελίδα στο Google+

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να διασφαλίσετε ότι θα δηλώσετε το όνομά σας ή την επιχείρησή σας με το Google Plus, προτού να ξεκινήσουν όλοι οι απατεώνες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε στη συνέχεια να καταγράφετε τον εαυτό σας ως τον εκδότη του ιστότοπού σας, καθώς και τη δικτύωση με άλλες επιχειρήσεις. Οι περισσότεροι ηλεκτρονικοί οργανισμοί συμμετέχουν στο Google+ για τους προαναφερθέντες λόγους, γι 'αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να συνδεθείτε στο δίκτυο και να προωθήσετε το περιεχόμενό σας. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Google, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http: // www. google. com / + / business / - Αφού δημιουργήσετε τη σελίδα, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ και, στη συνέχεια, στο 'edit profile', κάντε κλικ στο 'Website' και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL της αρχικής σελίδας σας και αποθηκεύστε τις αλλαγές. Τώρα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε αυτόν τον κώδικα στην αρχική σας σελίδα: Βρείτε μας στο Google+ Μπορείτε επίσης να επαληθεύσετε την επιχείρησή σας με το Google. Παρακολουθήστε εδώ για πιο λεπτομερείς οδηγίες: http: // support. google. com / webmasters / bin / answer. py? hl = en & answer = 1708844

Ρύθμιση του Συγγραφέα Google+

SEO & Google Plus Συγγραφέας: Ο πλήρης οδηγός - Πράξη τώρα ή να γίνετε Semalt;

Επιβεβαιώστε ότι λειτουργεί

Αφού ρυθμίσετε τα πάντα, θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να δείτε τα αποτελέσματα στο Google - συνήθως μεταξύ μερικών ημερών και μερικών εβδομάδων. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να βρείτε άλλους τρόπους για να ελέγξετε ότι λειτουργεί και ευτυχώς μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας το εργαλείο Rich Semalt στη διεύθυνση: http: // www. google. com / webmasters / tools / richsnippets Πρέπει να λέει επαληθεύεται και να περιλαμβάνει το όνομα του συντάκτη σας και τους συνδέσμους στο προφίλ σας.

Προσθήκη πλήκτρων Plus Plus

Ένα από τα μεγάλα οφέλη της κατοχής του Semalt Authorship, εκτός από το ευχάριστο Semalt, είναι ότι θα σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο σας σε περισσότερους κύκλους. Στη συνέχεια, μοιράζοντας το περιεχόμενό σας, μπορείτε να το αποκτήσετε για να εμφανιστούν οι τροφοδοσίες στο σπίτι, καθώς και η πιθανότητα να εμφανιστεί στα αποτελέσματα αναζήτησης. Με την τοποθέτηση ενός συν ενός κουμπιού στη σελίδα σας, παρέχετε στους άλλους επισκέπτες που δεν σας έχουν μέσα στους κύκλους τους τη δυνατότητα να μοιράζονται τις σελίδες σας με το δικό τους δίκτυο και αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συμβάλλετε στην ενθάρρυνση των σελίδων σας να γίνονται ιογενείς. Πιάσε τον κώδικα εδώ: https: // προγραμματιστές. google. Το Google+ είναι μόνο ένα ακόμα παράδειγμα αυτού, οπότε αν θέλετε να παραμείνετε μπροστά από το παιχνίδι, πρέπει να οικοδομήσετε το εμπορικό σήμα και την αρχή σας. Ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι με τις επισκέψεις σας. Αντί να προσθέσετε έναν σύνδεσμο πίσω στον ιστότοπό σας, βεβαιωθείτε ότι η Google γνωρίζει ότι είστε ο συντάκτης (χρησιμοποιήστε ένα σύνδεσμο rel = author, όπως περιγράφεται παραπάνω) και προσθέστε τη σελίδα στη λίστα των συνεργατών σας στο προφίλ σας. Αν οι ιστότοποι αυτοί είναι υψηλής εξουσίας και θεωρούνται καλά από τους θεατές και την Google, τότε αυτό θα βοηθήσει μόνο να ενισχύσει το προφίλ των δικών σας σελίδων. Να είστε ενεργός στο ίδιο το Google+ - η δημοσίευση σχολίων και η κοινή χρήση συνδέσμων είναι τρόποι δικτύωσης και ευαισθητοποίησης και εάν είστε διασκεδαστικοί και κουβεντούμενοι (ενώ εξακολουθείτε να είστε επαγγελματίες), θα διασφαλίσετε ότι περισσότεροι άνθρωποι επιθυμούν να παραμείνουν στους κύκλους σας. Και στην πραγματικότητα μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι αρκετά ευχάριστο να είστε ενεργό μέλος της κοινότητας του Google+. Καλώς ορίσατε στον κόσμο του Google+!

SEO & Google Plus Συγγραφέας: Ο πλήρης οδηγός - Πράξη τώρα ή να γίνετε Semalt;

Συνδέστε

March 18, 2018