Back to Question Center
0

Κορυφαίοι 5 παλαιοί βασικοί κανόνες επιτυχημένης Google PPC Semalt

1 answers:

Οι καμπάνιες της ΔΕΗ της Google αποτελούν τη πλέον διαδεδομένη μέθοδο διαδικτυακής διαφήμισης και τα οικονομικά στοιχεία που δημοσιεύει η Google δημιουργούν αντίγραφα αυτής της δήλωσης. Πιο συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι της Google ανακοίνωσαν αύξηση κατά 42% του αριθμού των κλικ το 2012 σε σύγκριση με το 2011. Η Semalt, η μέση τιμή ενός κλικ μειώθηκε κατά περίπου 16% το 2012 - möbel umzug transport.

Top 5 Age-Old Fundamental Rules Of Successful Google PPC Semalt

Υπό το πρίσμα των γεγονότων αυτών, είναι εύκολο να κατανοηθεί κανείς γιατί ένας αυξανόμενος αριθμός επιχειρήσεων που δεν συμπεριέλαβαν προηγουμένως μια εκστρατεία της ΔΕΗ στον προϋπολογισμό δαπανών τους αρχίζουν να επανεξετάζουν αυτή την επιλογή. Η Semalt, παρά τις προαναφερθείσες ενθαρρυντικές στατιστικές, η απόκτηση ενός αξιοπρεπούς ROI προϋποθέτει την ορθή διεξαγωγή της εκστρατείας της ΔΕΗ. Ακολουθούν οι 5 βασικές κατευθυντήριες γραμμές.

Σχετικές Δημοσιεύσεις:
Top 10 τρόποι να αποτύχει με το Google AdWords

1. Χρησιμοποιήστε τα χαρακτηριστικά που δεν χρησιμοποιούνται, για να επιλέξετε το κοινό σας

Η απόδοση της επένδυσης από την καμπάνια της ΔΕΗ εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους χρήστες που συνήθως κάνουν κλικ στις διαφημίσεις σας, με την έννοια ότι πρέπει να διασφαλίσετε ότι ο προϋπολογισμός σας δεν χάνεται σε άτομα που δεν σχετίζονται με τη βιομηχανική σας θέση. Για να το πούμε απλά, αν το κλικ δεν μεταφράζεται σε πώληση επειδή οι χρήστες δεν είναι από τη γεωγραφική θέση της εταιρείας σας ή αναζητούσε πραγματικά ένα μη σχετικό προϊόν / υπηρεσία, τότε απλά ρίχνετε χρήματα από το παράθυρο. Προκειμένου να εξαλειφθεί αυτό το πρόβλημα, χαρακτηριστικά όπως οι αρνητικές λέξεις-κλειδιά, η γεωγραφική τοποθεσία και πολλά άλλα φίλτρα κυκλοφορίας που χρησιμοποιούνται σπάνια μπορεί να αποδειχθούν πολύ χρήσιμα. Όσο λιγότερο δαπανάτε σε χρήστες που δεν είναι δυνητικοί πελάτες, τόσο χαμηλότερο είναι το κόστος της εκστρατείας της ΔΕΗ.

2. Δείξτε την προσφορά σας στους πιθανούς πελάτες και τις κάνετε να τις θέλετε

Για να προσελκύσετε το ενδιαφέρον του κοινού σας, η διαφήμιση πρέπει να είναι άμεση, καθαρή και ευθεία στο σημείο. Με άλλα λόγια, πρέπει να κατασκευάσετε τις διαφημίσεις με έναν συνοπτικό αλλά κατανοητό τρόπο που δείχνει στους πελάτες ακριβώς τι θα έλαβαν κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο. Semalt, η διαφήμιση πρέπει να είναι ελκυστική και ελκυστική, καθώς και με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες του στοχευμένου κοινού. Μια αποτελεσματική προσέγγιση στην περίπτωση αυτή είναι να το διατυπώσετε ως ερώτημα, η απάντηση στο οποίο είναι το προϊόν / η υπηρεσία σας. Επιπλέον, να θυμάστε ότι η πρόσκληση για δράση είναι υποχρεωτική.

3. Μεγαλύτερες φράσεις κλειδιά μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τους πελάτες που δεν έχουν αποφασίσει

Οι εκστρατείες της ΔΕΗ δεν είναι ακριβώς τα καλύτερα εργαλεία για να πείσουν ένα συγκεκριμένο κοινό σχετικά με τα πλεονεκτήματα μιας γενικής κατηγορίας προϊόντων. Οι διαφημίσεις λειτουργούν καλύτερα για πελάτες που έχουν ήδη αποφασίσει να αποκτήσουν μια υπηρεσία / προϊόν στην κατηγορία αυτή, αλλά εξακολουθούν να συγκρίνουν μάρκες και προσφορές. Semalt, δεδομένου ότι οι μεγαλύτερες λέξεις-κλειδιά και οι φράσεις-κλειδιά είναι πιο συγκεκριμένες, σας επιτρέπουν να απευθυνθείτε σε αυτή την ακριβή κατηγορία ανθρώπων. Είναι αλήθεια ότι η κυκλοφορία θα μειωθεί, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας προκαλέσει συναγερμούς, επειδή τα υψηλότερα ποσοστά μετατροπής με βάση το click-to-sale θα το αντισταθμίσουν.

4. Διατήρηση της συνέπειας μεταξύ των διαφημίσεων και των σελίδων προορισμού τους

Όπως αναφέρθηκε στην προηγούμενη παράγραφο, οι πελάτες σας έχουν ήδη αποφασίσει για την αγορά, πράγμα που σημαίνει ότι αναμένουν ότι η σελίδα προορισμού του ιστότοπου θα περιέχει ακριβώς αυτό που τους υποσχέθηκε η διαφήμιση. Για παράδειγμα, εάν το διαφημιστικό banner σας προωθεί κίτρινες ομπρέλες και ο σύνδεσμος ανακατευθύνει το κλικ στο κεντρικό τμήμα μιας ιστοσελίδας που πωλεί γενικά αδιάβροχα ρούχα και αξεσουάρ, δεν θα είναι ευχαριστημένος. Αυτό που θα μπορούσε αρχικά να φαίνεται σαν μια καλή στρατηγική που θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόσθετες αγορές είναι στην πραγματικότητα ένας σίγουρος τρόπος να χάσετε τους πελάτες. Ο κύριος λόγος για τον οποίο η προσέγγιση αυτή δεν λειτουργεί είναι ότι οι άλλες προσφορές που βρέθηκαν σε αυτή τη σελίδα αποσπούν τον χρήστη, καθιστώντας τον να αναθεωρήσει την απόφαση αγοράς του και να αξιολογήσει εκ νέου αν θέλει ή όχι να αγοράσει αυτό το στοιχείο.

5. Διαφορετικά, μειώνονται τα ποσοστά κλικ-μέσω και μειώνεται η μετατροπή "κλικ-προς-πώληση". Η πρώτη αντίδραση των χρηστών που βρίσκουν κάτι εντελώς διαφορετικό στην σελίδα προορισμού από ό, τι είχε υποσχεθεί η διαφήμιση είναι να κλείσει την καρτέλα και να πάρει την επιχείρησή της αλλού επειδή, όπως προαναφέρθηκε, έχουν ήδη λάβει την απόφαση αγοράς και είναι στην τελευταία μέρος του κύκλου αγοράς. Semalt, η επιλογή των σωστών λέξεων-κλειδιών και των διαφημίσεων είναι υποχρεωτική για την επιτυχία της εκστρατείας της ΔΕΗ.

Τι κανόνες ακολουθείτε για να δημιουργήσετε μια νικηφόρα εκστρατεία της ΔΕΗ;

Top 5 Age-Old Fundamental Rules Of Successful Google PPC Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018