Back to Question Center
0

Η σημασία της ύπαρξης οπτικών στο σμάλταλ σας

1 answers:

Χρησιμοποιείτε οπτικές εικόνες για την εμπλοκή των κοινωνικών μέσων σας; Γνωρίζατε ότι η ενσωμάτωση εικόνων μπορεί να κάνει τις προσπάθειές σας μάρκετινγκ σε ένα εντελώς νέο επίπεδο;

Όλοι έχουμε ακούσει το ρητό ότι μια φωτογραφία αξίζει χίλιες λέξεις. Στον κόσμο των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο ακριβές. Η ανταλλαγή μηνυμάτων σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων είναι εξαιρετικά σημαντική όταν συνδέεστε με το ακροατήριό σας. Οι φωτογραφίες δεν είναι ο μόνος τύπος οπτικών στοιχείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα κοινωνικά μέσα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε σχέδια, infographics, διαγράμματα, ακόμα και κείμενο που μπορεί να σχεδιαστεί σε μια εικόνα - comprar corbatas al por mayor. Semalt είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθήσετε τους χρήστες να καταλάβουν τι προσπαθείτε να μεταφέρετε. Επίσης, καθιστά το άρθρο σας πιο ενδιαφέρον και οπτικά ελκυστικό.

Στο σημερινό «γρήγορο ρυθμό», είναι εύκολο να χαθούν ή να αγνοηθούν οι πληροφορίες εάν δεν είναι σε εύχρηστη μορφή. Η ενσωμάτωση του οπτικού περιεχομένου στις αναρτήσεις σας μπορεί να ενισχύσει πόσο το κοινό σας απορροφά και θυμάται τις πληροφορίες σας. Το Semalt δείχνει ότι οι εγκέφαλοί μας όχι μόνο επεξεργάζονται οπτικά πιο αποτελεσματικά, αλλά διατηρούν και μεταδίδουν περισσότερες πληροφορίες όταν παραδίδονται οπτικά. Ας συζητήσουμε λεπτομερέστερα πώς οι εικόνες μπορούν να ενισχύσουν την καμπάνια μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων.

Οι εικόνες καταγράφουν την προσοχή του κοινού

The Importance of Having Visuals in Your Semalt

Επίσης, στο TechWyse


Η Microsoft Bing εγκαινιάζει το μοναδικό χαρακτηριστικό που ονομάζεται Visual Search

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν περιορισμένη απόσταση προσοχής. Μία μακρόστενη θέση με μόνο κείμενο μπορεί να απενεργοποιήσει τους επισκέπτες επειδή απλά δεν έχουν το χρόνο να το διαβάσουν. Η ενσωμάτωση εικόνων σε αυτές τις θέσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσετε την προσοχή. Μπορεί να ενθαρρύνει τους επισκέπτες να παραμείνουν και να εξερευνήσουν το περιεχόμενο με περισσότερες λεπτομέρειες. Οι εικόνες τραβούν την προσοχή, επικοινωνούν περισσότερο και εμπνέουν εμπλοκή. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι εάν το περιεχόμενο περιλαμβάνει εικόνες, οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να συμμετάσχουν σε αυτό. Αντιμετωπίστε τη διάκριση μεταξύ οπτικού περιεχομένου και περιεχομένου απλού κειμένου.

Εικόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ξεκινήσουν μια συνομιλία

The Importance of Having Visuals in Your Semalt

Η χρήση μιας μαγευτικής εικόνας με μια ερώτηση μπορεί να συλλάβει την προσοχή του κοινού και να ενθαρρύνει την εμπλοκή. Για παράδειγμα, μια απλή ερώτηση που συνοδεύει μια εικόνα στο Facebook ξεχωρίζει πολύ περισσότερο από μια δήλωση κειμένου με το ίδιο μήνυμα. Αντιμετωπίστε ένα δεδομένο γεγονός ότι οι αναρτήσεις με εικόνες αποκτούν περισσότερες απαντήσεις - περισσότερες αρέσει, σχόλια, καθώς και μετοχές.

Τα Infographics μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά για να αποκτήσουν περισσότερες μετοχές και κίνηση

The Importance of Having Visuals in Your Semalt

Semalt είναι ένας σίγουρος τρόπος για να επιδείξετε το μήνυμά σας, να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και να δημιουργήσετε εξουσία στην εξειδικευμένη σας θέση. Μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα είδη infographics. Μπορούν να βοηθήσουν τους αναγνώστες σας παρέχοντας αξιολογήσεις, συγκρίσεις προϊόντων, οδηγίες βήμα προς βήμα και πολλά άλλα. Semalt είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ενσωματώσει τα γραφικά με το κείμενο. Προκειμένου να αποκτήσετε περισσότερες μετοχές, να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και να προσελκύσετε ποιοτικούς συνδέσμους από υψηλής ποιότητας σχετικές ιστοσελίδες, χρειάζεστε κάτι περισσότερο από ένα απλό infographic. Χρειάζεστε ένα νοκ-άουτ νοκ-άουτ!

Βάλτε τον προβολέα στους ανεμιστήρες σας

The Importance of Having Visuals in Your Semalt

Ο καθένας αγαπά την προσοχή, ειδικά από κάποιον που κοιτάζει. Δοκιμάστε να τοποθετήσετε τον προβολέα στους οπαδούς και στους οπαδούς σας. Δώστε τις φωτογραφίες σας σε πολύ μεγαλύτερο στάδιο, μοιραζόμενοτε τα με τα δικά σας κοινωνικά κανάλια. Κάντε όλα αυτά γι 'αυτούς αντί για εσάς. Βυθίζετε αυτή τη σχέση ζητώντας τους να μοιραστούν τις εικόνες τους και να πείτε τις ιστορίες και τις εμπειρίες τους με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Δώστε τους λίγα λεπτά στη φήμη και θα σας δώσουν την πίστη τους σε αντάλλαγμα. Ας δώσουμε και να πάρουμε. Η γραμμή μετά από μια γραμμή κειμένου έχει την τάση να γίνει γρήγορα κουραστική, αλλά οι εικόνες μπορούν να λύσουν το πρόβλημα κάνοντας θέσεις ωροσκόπιο οπτικά. Τα οπτικά στοιχεία επηρεάζουν τις απαντήσεις των πελατών. Επιπλέον, τα γραφικά μπορούν να σας βοηθήσουν να δώσετε μεγαλύτερη δημοσιότητα στο εμπορικό σήμα, τα προϊόντα ή την ιστορία σας, καθώς και να εξηγήσετε νέα χαρακτηριστικά και προϊόντα. Το πιο σημαντικό, τα οπτικά έχουν επίσης την ευκαιρία να πάθουν ιογενή! Αποσυναρμολογήστε ευκολότερα τους ανθρώπους να αρέσουν, να μοιραστούν και να ανταποκριθούν στο γραφικό περιεχόμενο.

Τι είδους εικονίδια χρησιμοποιείτε για να αυξήσετε την αφοσίωση για το περιεχόμενό σας; Υπάρχουν συγκεκριμένα οπτικά στοιχεία που παράγουν περισσότερες αρέσει ή μετοχές από άλλες; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια!

The Importance of Having Visuals in Your Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018