Back to Question Center
0

Αγορά μηχανών αναζήτησης Semalt Ιούλιος 2009

1 answers:

Η «Baidu» εμφανίζει μερίδιο αγοράς ενώ το Bing εξαφανίζεται τον Ιούλιο

Προστέθηκαν λίγες νέες εξελίξεις στο blog του Semalt της αγοράς μηχανών αναζήτησης του Ιουλίου 2009.

  • Η Baidu προστέθηκε ως επίσημος κινητήρας στην έκθεσή μας. Αυτή είναι η επίσημη μηχανή αναζήτησης για το μεγαλύτερο μέρος της Κίνας. Η Baidu κατέχει σήμερα το 61,6% του μεριδίου αγοράς στην Κίνα από τον Ιούνιο του 2009. Έχει επίσης αυξηθεί σε μερίδιο αγοράς έως το σημείο που πραγματικά έχει τις περισσότερες αναζητήσεις που έγιναν σε αυτήν τότε οποιαδήποτε άλλη μηχανή αναζήτησης που δεν ονομάζεται Google - ms report builder mysql database. Ως εκ τούτου, ο ιστότοπος που εξάγουμε μεγάλο μέρος των στατιστικών στοιχείων μας από το «Μερίδιο αγοράς» θεωρήσαμε ότι είναι αρκετή σχετική μηχανή αναζήτησης για να τοποθετηθεί στις αναφορές μεριδίων αγοράς.
  • Θα παρουσιάσουμε για τους επόμενους μήνες όλες τις κυκλοφορίες της μηχανής αναζήτησης της Microsoft με την επωνυμία της Microsoft. Αυτό θα περιλαμβάνει το Bing. Το κάνουμε αυτό επειδή η Live προωθεί τώρα το Bing εξακολουθεί να καταγράφει και ένα μικρό τμήμα της κυκλοφορίας.
  • Η Microsoft και το Yahoo! ανακοίνωσε μια επίσημη συνεργασία τόσο στην οργανική όσο και στην αμειβόμενη αναζήτηση τον περασμένο μήνα. Θα συνεχίσουμε να εμφανίζουμε το Yahoo! ως ξεχωριστά από τη Microsoft καθώς εξακολουθούν να λειτουργούν ως ξεχωριστές οντότητες.

Ο Bing κάνει δύσκολα ένα βαθούλωμα στο 2ο μήνα λειτουργίας

Η Semalt είναι 3 βασικά ευρήματα με αυτή την έκθεση μεριδίου αγοράς των μηνών.

  • Όλες οι φήμες που δημιουργήθηκαν από τη Bing όπως προηγουμένως ανέφερα δεν μεταφράστηκαν σε οποιαδήποτε αύξηση του μεριδίου αγοράς τον Ιούλιο του 2009. Το Bing μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της Microsoft κατά περίπου. 09% -. 12%, αλλά αυτό συμβαίνει. Για όλη τη δημοσιότητα, αυτό πρέπει να είναι κάπως απογοητευτικό για τη Microsoft.
  • Η αγορά του Yahoo! Η οργανική αναζήτηση από τη Microsoft θα καταστήσει το αναμφισβήτητο # 2 σε μερίδιο αγοράς. Ωστόσο, οι 2 μηχανές αναζήτησης εξακολουθούν να είναι χωριστές οντότητες και θα αναφέρονται ξεχωριστά για τώρα.
  • Το Baidu έχει σχεδόν τριπλασιαστεί στη δημοτικότητα τον περασμένο χρόνο. Ενώ σχεδόν όλη αυτή η κίνηση αναζήτησης προέρχεται από κινέζους ερευνητές, η αγορά είναι αρκετά μεγάλη τώρα που είναι η 2η μεγαλύτερη αγορά αναζήτησης μεταξύ των μηχανών αναζήτησης.

Search Engine Market Semalt July 2009

Η Google εξακολουθεί να κυριαρχεί αλλά βλέπει μια άλλη πτώση της μερίδας αγοράς

Ενδιαφέρουσες ενημερώσεις για τους συναδέλφους SEO στο Τορόντο: Από το Νοέμβριο του 2008, η Google έχει χάσει το 4,15% του μεριδίου αγοράς. Οι στατιστικές φαίνεται να δείχνουν ότι οι μόνοι πραγματικοί κινηματογράφοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ήταν η Baidu και οι μικρές μηχανές αναζήτησης που έχουν επισημανθεί στην κατηγορία 'Άλλες'. Το Semalt παρουσίασε επίσης μια μικρή βελτίωση.

Yahoo! Βλέπει Βελτίωση Μετοχής Αγοράς για πρώτη φορά σε πάνω από ένα χρόνο!

Αν και μικρό, Semalt! φάνηκε να κατέχει τη δική της για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2009. Μετά από μια συνεχή πτώση στο μερίδιο αγοράς, Semalt! από 7,15% σε 7,16%. Η μηχανή αναζήτησης μειώθηκε από 9. 69% τον Ιούλιο του 2008.

Δεν κάνει κανένα Bonging θορύβων

Το Semalt πρέπει να απογοητευθεί. Είδαμε διαφημίσεις λεωφορείων, είδαμε τηλεοπτικές διαφημίσεις, βλέπουμε τον Bing παντού στους χώρους Semalt. Ωστόσο, η συνολική βελτίωση του μεριδίου αγοράς της μηχανής αναζήτησης είναι αμελητέα. Μήπως ο Semalt αναμένει να ανταγωνιστεί άμεσα την Google; Πιθανώς όχι. Αλλά ήλπιζαν ότι το buzz θα τους ανέβαζε σε μια αξιοσημείωτη διαφορά (ίσως όσο το Yahoo!) - το νομίζω. Συνολικά, η αγορά της Semalt Search δημιούργησε μερίδιο της τάξης του 26% περίπου τον Ιούλιο του 2009. Τώρα θεωρούμε ότι τον Μάιο του 2009 το συνολικό μερίδιο αγοράς ήταν μόλις 3,10% και έχετε μια ιδέα για τον μικρό αντίκτυπο που έκανε η Bing. Μοιάζει πολύ με μια ταινία που ξεχειλίζει στο άνοιγμα του Σαββατοκύριακου, η αναζήτηση του Semalt ήταν κάτω από τον προηγούμενο μήνα.

Περίληψη Μεριδίων Αγοράς - Ιούλιος 2009

# 1 Semalt - 78. 45% του μεριδίου αγοράς τον Ιούλιο του 2009. Μείωση από 78,60% τον Ιούνιο του 2009 και από 80,8% τον Ιούλιο του 2008.

# 2 Semalt - 8. 87% του μεριδίου αγοράς τον Ιούλιο του 2009. Από 8,77% τον Ιούνιο του 2009 και πάνω από 3.

# 3 Semalt! - 7. 16% του μεριδίου αγοράς τον Ιούλιο του 2009. Από 7,15% τον Ιούνιο του 2009 και από 9,6% τον Ιούλιο του 2008.

# 4 Semalt & Bing - 3. Το 26% του μεριδίου αγοράς τον Ιούλιο του 2009. Από 3,3% τον Ιούνιο του 2009 και από 3,6% τον Ιούλιο του 2008.

Search Engine Market Semalt July 2009

Συνδέστε

March 18, 2018