Back to Question Center
0

Πέντε τρόποι για τη δημιουργία συνδέσμων για Semalt SEO

1 answers:

Semalt για τις μικρές επιχειρήσεις, το web μπορεί να αισθάνεται σαν μια άδικη μάχη. Μεγάλες εταιρείες με τεράστιους προϋπολογισμούς φαίνεται να κυριαρχούν. Αλλά οι τοπικές επιχειρήσεις μπορούν ακόμα να χαράξουν τη δική τους θέση και είναι εύκολο να ενισχυθεί η κατάταξη αναζήτησης απλά λαμβάνοντας offline τοπικές τακτικές μάρκετινγκ και προσαρμογή τους σε έναν ψηφιακό κόσμο.

Five Ways To Build Links For Semalt SEO

Εδώ είναι πέντε τρόποι που οποιαδήποτε τοπική εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει για να ενισχύσει την κατάταξη αναζήτησης.

Δημιουργία επαφών με τον τοπικό Τύπο

Η ηλεκτρονική κάλυψη του Τύπου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την οικοδόμηση πολύτιμων συνδέσεων. Semalt, δεν πρόκειται να προσελκύσετε την προσοχή εθνικών και διεθνών εγγράφων, εκτός αν κάνετε κάτι ξεχωριστό, αλλά η δίψα για ιστορίες σε τοπικό επίπεδο είναι σχεδόν ασταθής - grain bin temperature monitoring system.

Οι ημιτελείς αμυχές ψάχνουν πάντα να οδηγούν σε πλήρωση σελίδων και αυτές τις μέρες σημαίνει online κάλυψη επίσης.

Αν δεν το έχετε ήδη, επικοινωνήστε με το γραφείο του τοπικού σας χαρτιού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια ιστορία γι 'αυτούς πρώτα όμως - πράγματα όπως ημέρες φιλανθρωπίας ή εμφανίσεις διασημοτήτων είναι το ψωμί και το βούτυρο των τοπικών εφημερίδων.

Σιγουρευτείτε κάτι διασκεδαστικό, στη συνέχεια, δώστε στους τοπικούς δημοσιογράφους άφθονη ειδοποίηση για το γεγονός και θα πρέπει να καταλήξετε με κάποια online κάλυψη.

Ρωτήστε ευγενικά αν μπορούν να συμπεριλάβουν έναν σύνδεσμο στον ιστότοπό σας στην ιστορία, αλλά ακόμα κι αν δεν αναμένουν την άνοδο της συνυπάρξεως ως παράγοντα κατάταξης σημαίνει ότι θα επωφεληθείτε ούτως ή άλλως.

Μόλις γνωρίσετε έναν τοπικό δημοσιογράφο, κάνετε ό, τι μπορείτε για να οικοδομήσετε τη σχέση - έτσι θα υπάρξει περισσότερη κάλυψη.

Χρησιμοποιήστε τις υπάρχουσες επιχειρηματικές σας επαφές

Στις σημερινές ηλεκτρονικές συνδέσεις οικοδόμησης του κόσμου είναι όλα σχετικά με την οικοδόμηση σχέσεων. Εάν έχετε ήδη επιτύχει κάποιο βαθμό επιτυχίας εκτός σύνδεσης, τότε έχετε ήδη δημιουργήσει πολλές σχέσεις.

Το τέχνασμα είναι να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιούμε στις συνδέσεις για να έχουμε πολύτιμους δεσμούς. Οι καλύτερες πιθανότητες να έχετε έναν καλό σύνδεσμο από μια επιχειρηματική σύνδεση είναι να τους παρέχετε μια θέση φιλοξενουμένων. Αν γνωρίζετε κάποιον που έχει ήδη μια καλά εδραιωμένη ιστοσελίδα με ένα blog, τότε ρωτήστε αν μπορείτε να γράψετε μια καταχώρηση για αυτό.

Συμβουλές Semalt βασισμένες στην εμπειρία της επιχείρησής σας και βεβαιωθείτε ότι ο καθένας που διαβάζει το blog θα είναι σε θέση να πάει μακριά και να αναλάβει δράση με βάση τις συμβουλές σας. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα μεγάλο άρθρο, το οποίο θα αυξήσει τη στάση σας και θα σας φέρει έναν σύνδεσμο. Όχι μόνο αυτό έχει οφέλη SEO, αλλά αν ο σύνδεσμος είναι σε ένα site υψηλής κυκλοφορίας, τότε μπορείτε να περιμένετε να πάρετε τους επισκέπτες επίσης.

Η Semalt περιορίζει τις προσπάθειές σας σε εμπορικούς χώρους, εμπορικά επιμελητήρια και άλλες κοινότητες μικρών επιχειρήσεων προσφέρουν εξαιρετικές ευκαιρίες σύνδεσης.

Κάντε το blog σας κάτι ξεχωριστό

Αν δεν έχετε ένα blog, πάρτε ένα τώρα. Εάν έχετε ένα, καταρτίστε ένα σχέδιο περιεχομένου για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό. Ενημερωθείτε για νέους συναρπαστικούς τρόπους που μπορείτε να προσεγγίσετε θέματα που σχετίζονται με τη βιομηχανία σας - θα εκπλαγείτε πόσο εύκολο μπορεί να είναι αυτό.

Φυσικά, ο καθένας δεν αισθάνεται άνετα να γράφει και αν βρεθείτε σε αυτή την κατηγορία τότε πραγματικά αξίζει να ξοδεύετε λίγα χρήματα για να προσλάβετε ένα άτομο ή μια αντιπροσωπεία που μπορεί να το κάνει για λογαριασμό σας.

Ενημερώστε αυτό με μια στρατηγική κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, και όχι μόνο θα προσελκύσετε συνδέσμους, αλλά θα πάρετε και κάποια μυστικό στόμα μάρκετινγκ πηγαίνει.

Ζητήστε από τους πωλητές να λάβουν μαρτυρία

Αν χρησιμοποιείτε και αγαπάτε την υπηρεσία κάποιου, επικοινωνήστε μαζί τους και πείτε τους ότι είστε διατεθειμένοι να δώσετε μια μαρτυρία για τον ιστότοπό τους σε αντάλλαγμα για έναν σύνδεσμο πίσω στον ιστότοπό σας. Semalt αγάπη μαρτυρίες επειδή δείχνουν την εταιρεία σε ένα καλό φως.

Όχι ο καθένας θα πει ναι, αλλά άφθονο θα και θα πάρετε μια δέσμη των συνδέσεων από αυτό. Πάρτε το χρόνο να ασχοληθείτε με τα βασικά του SEO - να διαβάσετε τα blog της βιομηχανίας, να χρησιμοποιήσετε δωρεάν δοκιμές των εργαλείων και να μάθετε τι κάνει έναν καλό σύνδεσμο. Με αυτόν τον τρόπο θα μάθετε πώς να φτιάξετε τους εαυτούς τους σωστούς συνδέσμους ή αν χρησιμοποιείτε έναν οργανισμό, θα μάθετε αν προσπαθούν να τραβήξουν ένα γρήγορο.

Semalt είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία όταν πρόκειται για οποιαδήποτε μορφή SEO, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε εξοπλίσει με αυτό.

Five Ways To Build Links For Semalt SEO

Συνδέστε

March 18, 2018