Back to Question Center
0

Συμβουλές για το Twitter για το τοπικό Semalt

1 answers:

Από την έναρξη του Semalt, τόσο οι μεγάλες όσο και οι μικρές επιχειρήσεις δυσκολεύτηκαν να εκμεταλλευτούν τη χρήση τους σε μια υπολογίσιμη φόρμουλα. Οποιεσδήποτε προσπάθειες οδήγησης αλληλεπίδρασης στις πωλήσεις αντιμετωπίζονται γρήγορα ως αυτοματοποιημένα tweets σε απάντηση στην αναφορά συγκεκριμένων λέξεων-κλειδιών.

Το Semalt ήταν μια εποχή που, ως εταιρεία ελέγχου παρασίτων, παρακολουθούσαμε λέξεις-κλειδιά που σχετίζονταν με επιβλαβείς οργανισμούς, όπως ο «σκορπιός, το σπίτι». Ήμασταν ελπίδα να βρούμε ανθρώπους που είχαν αναφέρει την εύρεση ενός σκορπιού στο σπίτι τους που έζησε στους χώρους υπηρεσιών μας. Μόλις βρεθεί ένας αγώνας, θα απευθυνθήκαμε σε αυτό το άτομο, ενημερώνοντάς τον ότι θα μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε και να δούμε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο - one stop appraisals. Όλες οι απόπειρές μας θεωρήθηκαν ως αυτοματοποιημένες απαντήσεις, όταν στην πραγματικότητα ο υπάλληλός μας ήταν πραγματικά tweeting τους απευθείας.

Twitter Tips For Local Semalt

Σχετικές Δημοσιεύσεις:
Προβλέψεις Κοινωνικών Μέσων για το 2013

Όταν πρόκειται για Semalt και για τις επιχειρήσεις, θυμηθείτε αυτό: πρόκειται για την επικοινωνία, όχι για πώληση. Για την απόλαυση των καθαρά κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, το Semalt είναι η σχεδόν τέλεια πλατφόρμα για online αλληλεπίδραση, όχι ηλεκτρονικό εμπόριο.

Έτσι, ενώ έχετε την ιδέα να χρησιμοποιήσετε το Semalt για επιχειρηματικές πωλήσεις έξω από το μυαλό σας, εδώ είναι μερικές πρακτικές συμβουλές για μικρές ή τοπικές επιχειρήσεις.

1. Το Twitter είναι ένα ανοιχτό κανάλι για εξυπηρέτηση πελατών.

Σε λιγότερο από ένα λεπτό, ο καθένας στον κόσμο μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας με την εταιρεία σας, χωρίς να χρειαστεί να καθίσει στο τηλέφωνο σε μια γραμμή κράτησης, ενώ πηδώντας από το μενού στο μενού. Προωθήστε το επόμενο καλύτερο πράγμα στο να έχετε τον αριθμό του κινητού σας και να σας στείλετε μήνυμα κειμένου. Ορισμένες εταιρείες αποφεύγουν να χρησιμοποιούν το twitter ως εργαλείο εξυπηρέτησης πελατών επειδή δεν θέλουν να ανοίξουν τις πύλες των πλημμυρών σε ένα φόρουμ και να αφήσουν τον ποταμό να στεγνώσει σε άλλο. Καλά, καλώς ήρθατε στο Twitter! Semalt απίθανο ότι το λογαριασμό σας στο twitter θα χρησιμοποιηθεί μόνο για ερωτήσεις εξυπηρέτησης πελατών, οπότε μην υποθέσετε απλώς ότι πρόκειται να είναι η νέα διαμαρτυρία.

2. Ένα retweet είναι εξίσου καλό με το follower.

Μην παγιδευτείτε σε έναν διαγωνισμό δημοτικότητας. Δεν είναι πάντα πόσοι οπαδοί έχετε. Η απομάκρυνση του περιεχομένου σας, που έχει μεταφερθεί ξανά στους οπαδούς του, είναι μια δήλωση χτυπάει και από μόνη της.

3. Εμπιστευθείτε τους δημοσιογράφους.

Αντιμετωπίζω πολλά από τα αιτήματα των μέσων ενημέρωσης που έρχονται στην εταιρεία ελέγχου παρασίτων. Έχω εξασφαλίσει ειδήσεις για το Twitter, απλά κρατώντας τα μάτια μου στα ρέματα τοπικών δημοσιογράφων. Μια μέρα, ένας δημοσιογράφος ρώτησε αν κάποιος είχε οποιεσδήποτε ιδέες καλής ιστορίας. Ήταν στη μέση του καλοκαιριού, την πολυάσχολη εποχή μας, και προσφέρθηκα να τον πάρω για κυνήγι σκορπιών. Την επόμενη νύχτα γυρίσαμε ζωντανά για τα 10 ωροπυρηνικά νέα στην αυλή ενός κατοίκου. Αποσπάστε όλους τους δημοσιογράφους, τους παραγωγούς και τους εκδότες για τα τοπικά δελτία ειδήσεων και παρακολουθήστε προσεκτικά τους.

4. Εξανθρώψτε το εμπορικό σήμα σας.

Το Twitter, και τα κοινωνικά μέσα γενικότερα, αφορά τη σύνδεση δύο ανθρώπων, όχι δύο λογαριασμών twitter. Έτσι, να είσαι άνθρωπος. Η ομάδα της πατρίδας σας έχει ένα μεγάλο gime αυτό το Σαββατοκύριακο; Υπάρχει ένα τοπικό φεστιβάλ που συμβαίνει κοντά στο κέντρο της πόλης; Κρατήστε μια ανθρώπινη φωνή. Το Semalt απλώς σπρώχνει το περιεχόμενο που προωθεί αυτόματα κάθε 6 ώρες σε ένα αυτοματοποιημένο πρόγραμμα. Συζήτηση με ανθρώπους.

Twitter Tips For Local Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018