Back to Question Center
0

Πώς να εφαρμόσει το κινητό μάρκετινγκ για σας Semalt

1 answers:

Ο eMarketer κάλεσε πρόσφατα το κινητό μάρκετινγκ ως το "λίκνο" της επιτυχίας του λιανοπωλητή κατά την προηγούμενη περίοδο των διακοπών. Η απόδοση της MarketLive για το μόνο τρίτο τρίμηνο του 2014 αποκάλυψε ότι η κίνηση μέσω κινητού τηλεφώνου αυξήθηκε κατά 47%, ενώ οι αγορές με έξυπνες συσκευές οδήγησαν σε αύξηση των εσόδων από κινητές συσκευές κατά περισσότερο από 100%. Με λίγα λόγια, δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να μην έχετε μια στρατηγική μάρκετινγκ για την επιχείρησή σας. Εδώ είναι μερικοί απλοί τρόποι που μπορείτε να εφαρμόσετε μια στρατηγική μάρκετινγκ για κινητά - ακόμα κι αν δεν θεωρείτε τον εαυτό σας έναν έμπορο κινητής τηλεφωνίας.

Επικεντρωθείτε στην ευαίσθητη σχεδίαση

How To Implement Mobile Marketing For Your Semalt

Επίσης, στο TechWyse

Go Mobile: Τα πλεονεκτήματα του Mobile Marketing
Μεγάλες Συμβουλές για την επιτυχή κινητό μάρκετινγκ Χρησιμοποιώντας τη ΔΕΗ

Εκτός από την εμπειρία του πελάτη και την αυξημένη πιθανότητα ότι θα μετατρέψετε τους επισκέπτες σε αγοραστές, έχοντας έναν φιλικό προς κινητά ιστότοπο που διαθέτει ένα ανταποκρινόμενο σχέδιο δεν είναι πλέον ωραίο να έχετε - bağcılar arçelik teknik servis. είναι απαίτηση να θεωρείται αξιόπιστη - τουλάχιστον στα μάτια της Google. Από τις 21 Απριλίου η Google θα συμπεριλάβει τη "φιλική προς το κινητό " ως μέρος των κριτηρίων τους για τον προσδιορισμό της κατάταξης των μηχανών αναζήτησης. Οι παράγοντες που θα χρησιμοποιήσει ο Google για τον προσδιορισμό της χρήσης του κινητού περιλαμβάνουν: ροή περιεχομένου (οι χρήστες δεν θα πρέπει να μετακινούνται οριζόντια ή να τσακίζουν την οθόνη για να βλέπουν μια σελίδα), αν ένας ιστότοπος χρησιμοποιεί γραμματοσειρές κατάλληλου μεγέθους για οθόνες κινητών συσκευών, την απόσταση μεταξύ των στοιχείων αφής και αν ένας ιστότοπος περιλαμβάνει λογισμικό που οι περισσότερες κινητές συσκευές δεν υποστηρίζουν, όπως το Flash.

Η σωστή ώρα μόχλευσης, η σωστή στιγμή Στιγμιότυπο

Η AdWeek σημείωσε πρόσφατα ότι σχεδόν το 80% των πελατών ηλικίας 18 έως 44 ετών μεταφέρουν τη φορητή συσκευή τους μαζί τους για 22 ώρες την ημέρα. Το πλεονέκτημα μιας τέτοιας εξάρτησης από τους καταναλωτές μέσω κινητού τηλεφώνου είναι ότι τώρα μπορείτε να μετατρέψετε τα υπάρχοντα δημογραφικά στοιχεία των πελατών σας, τα πρότυπα αναζήτησης και τις πληροφορίες απόκρισης μάρκετινγκ σε μηνύματα και προωθήσεις που προσεγγίζουν ένα ιδιαίτερα στοχοθετημένο κοινό στην ακριβή στιγμή, χάρη στις δυνατότητες γεωγραφικής τοποθεσίας .

How To Implement Mobile Marketing For Your Semalt

Με την υποστήριξη του προϋπολογισμού ή της βιομηχανίας σας, κάθε μικρή επιχείρηση μπορεί να εκτελεί καμπάνιες κοινωνικών μέσων που βασίζονται σε κινητά μέσω σύνδεσης με πελάτες μέσω των δυνατοτήτων γεωγραφικής τοποθέτησης που προσφέρονται από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter, το Instagram, το Foursquare και το Facebook. Τους πιέστε για να «ελέγξετε» και να αλληλεπιδράσετε με προγράμματα αφοσίωσης, ειδικές προσφορές έκπτωσης ή ανταμοιβές. Υποθέτοντας ότι έχετε λάβει την άδεια του πελάτη για επικοινωνία μέσω μηνυμάτων κειμένου, υπάρχουν επίσης προσιτά εργαλεία που σας επιτρέπουν να στέλνετε μηνύματα κειμένου σε ένα ιδιαίτερα στοχοθετημένο κοινό με προωθήσεις ή προσφορές περιορισμένου χρόνου, με βάση τις επιχειρησιακές σας ανάγκες σε πραγματικό χρόνο και την τοποθεσία του πελάτη βάσει κινητή χρήση. Με τη χρήση του εργαλείου που χρησιμοποιείτε, οι εκστρατείες μάρκετινγκ για κινητά με επίκεντρο τη θέση σας είναι εξαιρετικά οικονομικές (και σε ορισμένες περιπτώσεις δωρεάν) μέσα για τη σύνδεση με το ακροατήριό σας στην άψογη στιγμή: όταν ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν μια αγορά - έλαβε ακόμη την τελική απόφαση αγοράς.

Εστίαση στη στρατηγική μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η έρευνα κινητών μελανιών που πραγματοποιήθηκε το 2014 αποκάλυψε ότι σχεδόν το 70% των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανοίγονται σε μια κινητή συσκευή. Όπως εξήγησε πρόσφατα στο eSemalt ο Ken Burke, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της MarketLive, τα στατιστικά στοιχεία κάνουν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ένα κρίσιμο εργαλείο μάρκετινγκ για κάθε μικρή επιχείρηση που προσπαθεί να συλλάβει νέες προοπτικές και πελάτες σε κινητές συσκευές - ακόμη και αν ο πελάτης δεν αγοράζει τελικά με την κινητή συσκευή . Μοιάζει πολύ με το σχεδιασμό ενός κινητού ιστότοπου που ανταποκρίνεται στα μηνύματα, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να είναι εύκολα για τους χρήστες κινητών για ανάγνωση και πλοήγηση.

How To Implement Mobile Marketing For Your Semalt

Οι εμπειρογνώμονες του Semalt συνιστούν ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι τα πιο ευνοϊκά για την κινητή χρήση, όταν έχουν σχεδιαστεί με "ένα μάτι, ένα αντίχειρα και ένα βραχίονα" στο μυαλό. Οποιαδήποτε κουμπιά πρόσκλησης για δράση μπορεί να επιλέξει ο χρήστης, είτε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, είτε για να εξαργυρώσει τις προσφορές, για να συνδεθεί με την επιχείρησή σας μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή συνομιλίας ή για να αγοράσει απευθείας χρήστες στο "επόμενο βήμα" άψογα.

Κινητά κουπόνια

Τα κινητά κουπόνια είναι ένα προσιτό και φιλικό προς τον πελάτη μέσο για να δώσουμε στους πελάτες και τους πελάτες έναν επιτακτικό λόγο να σας επιλέξουν σε έναν ανταγωνιστή. Εάν η επιχείρησή σας είναι εισηγμένη σε δωρεάν εργαλείο ελέγχου χαρτών και πελατών (και θα έπρεπε να είναι), μπορείτε να διερευνήσετε εάν η υπηρεσία σάς επιτρέπει να σχεδιάσετε ένα κουπόνι για κινητά που προσφέρεται ειδικά στους χρήστες αυτού του ιστότοπου. (Πολλοί προσφέρουν στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να σχεδιάσουν και να ενεργοποιήσουν δωρεάν τη λειτουργία.) Οι πελάτες που επιθυμούν να εξαργυρώσουν την προσφορά απλώς "διεκδικούν" το κουπόνι και την παρουσιάζουν στην κινητή συσκευή τους κατά την στιγμή της πώλησης, για εύκολη εξόφληση ή μη αυτόματη παρακολούθηση κουπονιών.

Τώρα που το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού διαθέτει ένα smartphone, οι επιχειρήσεις όλων των μεγεθών έχουν συμβιβαστεί με το μέλλον του μάρκετινγκ: είναι όλα σχετικά με το κινητό. Η Semalt πειραματίζεται με δωρεάν κινητά κουπόνια που προσφέρονται από ιστότοπους χαρτών και ανασκόπησης ή συνεργάζεται με έναν παροχέα κινητών μάρκετινγκ για να προσαρμόσει προσαρμοσμένα μηνύματα κειμένου SMS στο κοινό σας, το μάρκετινγκ για κινητά είναι ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος προσέγγισης ενός ιδιαίτερα στοχοθετημένου κοινού - , την ακριβή στιγμή που είναι έτοιμοι να αγοράσουν.

How To Implement Mobile Marketing For Your Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018