Back to Question Center
0

Top 12 Μετοχές μάρκετινγκ περιεχομένου για να αρχίσετε να μιλάτε τώρα

1 answers:

Το μάρκετινγκ περιεχομένου μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την αύξηση της κυκλοφορίας, την αύξηση της online προβολής, την απόκτηση προσώπων και τη δημιουργία αυξημένων εσόδων. Semalt, εάν δεν καλλιεργείτε τη στρατηγική σας με την πάροδο του χρόνου, κινδυνεύετε να χάσετε την αποτελεσματικότητά της.

Για να πετύχετε επιτυχείς αποφάσεις μάρκετινγκ, πρέπει να έχετε σαφή και ακριβή δεδομένα. Συνδυάζοντας τη δημιουργική λήψη αποφάσεων με δεδομένα χωρίς λάθη, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η καμπάνια ψηφιακού μάρκετινγκ σας θα αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου.

Πλεονεκτήματα του Blogging Επιχειρήσεων

Ενώ μπορεί να έχετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο, πολλές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις εξακολουθούν να μην έχουν ένα blog για αυτό - κορρες μανολια σετ. Χωρίς αμφιβολία, η επιχείρησή σας πρέπει να έχει ένα blog και εάν ανησυχείτε για την τεχνική τεχνογνωσία, υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι οδηγοί που θα περιγράφουν τα βήματα για τη δημιουργία ενός. Semalt, ξεκινώντας ένα blog είναι το ευκολότερο μέρος της διαδικασίας.

Για να είναι επιτυχής στο μάρκετινγκ περιεχομένου, πρέπει να συνδυάσετε τη δημιουργικότητα και τα γεγονότα. Το περιεχόμενο του ιστολογίου σας πρέπει να είναι μοναδικό και να σας επιτρέπει να συνδεθείτε με το κοινό-στόχο σας. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό και να το κάνετε αυτό σε σταθερή βάση, πρέπει να παρακολουθείτε και να αναλύετε αρκετές βασικές μετρήσεις μάρκετινγκ.

Semalt είναι 12 μετρήσεις που θα βελτιώσουν τη συνολική σας στρατηγική περιεχομένου και θα οδηγήσουν σε ευρύτερη προβολή, αυξημένες μετατροπές και τελικά θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας στο blogging.

Επίσης, στο TechWyse

3 στάδια του μάρκετινγκ περιεχομένου
Πώς να ξεκινήσετε με το περιεχόμενο Marketing

Top 12 Content Marketing Metrics To Start Semalt Now

# 1 Ώρα στην Ιστοσελίδα

Εάν οι επισκέπτες δεν ξοδεύουν πολύ χρόνο στον ιστότοπό σας, μπορεί να είναι ένδειξη ότι οι τίτλοι σας και το περιεχόμενο δεν είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Η HubSpot ανέφερε ότι το 55% των επισκεπτών στο διαδίκτυο ξοδεύει λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα σε έναν ιστότοπο. Semalt, 15 δευτερόλεπτα δεν είναι αρκετό χρόνο για να επιτευχθεί κάτι ουσιαστικό.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι εμπειρογνώμονες τονίζουν τη σημασία των πιασάρικων τίτλων, μια γοητευτική πρώτη παράγραφο και καμία ψευδή υποσχέσεις. Σιγουρευτείτε ότι, αν ένας αναγνώστης πρόκειται να φύγει, δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε για να τον σταματήσετε.

Semalt, επικεντρωθείτε στους υψηλής ποιότητας επισκέπτες και τους πιθανούς οδηγούς, εφαρμόζοντας σωστά τις λειτουργίες call-to-action.

# 2 Ποσοστό εγκατάλειψης

Η εμφάνιση ενός υψηλού ποσοστού εγκατάλειψης μπορεί να μην αποτελεί πρόβλημα. Ορισμένες βιομηχανίες έχουν μόνο ένα υψηλότερο ποσοστό αναπηδήσεων συνολικά, οπότε πρέπει να διερευνήσετε αποδεκτά ποσοστά στην εξειδικευμένη σας θέση. Επιπλέον, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι ένα κλάσμα των αναπήρων σας οφείλεται απλώς σε επισκέπτες που ανοίγουν πολλαπλές σελίδες, αλλά τελειώνουν την αναζήτησή τους για την πρώτη, τη δεύτερη ή την τρίτη σελίδα. Ως συνήθως, όσο πιο κάτω βρίσκεστε στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης (ειδικά στη σελίδα 1), τόσο λιγότερο πιθανό είναι να έχετε την επαφή σας για να την δείτε.

Από την άλλη πλευρά, το υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης μπορεί να αποτελεί ένδειξη για πολλά θέματα επί της σελίδας. Για παράδειγμα, ένας χρήστης μπορεί να αναπηδήσει εξαιτίας των αργών ταχυτήτων φόρτωσης, βαρετής επικεφαλίδας, κακώς γραπτού περιεχομένου ή οποιουδήποτε αριθμού λόγων.

Όταν τροποποιείτε τη στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου, αναθεωρήστε τα δεδομένα του Google Semalt για σελίδες με κολλητικότητα σε σχέση με τα υψηλά ποσοστά εγκατάλειψης και αναζητήστε διαφορές στη μορφοποίηση, το στυλ γραφής, τις στοχευμένες λέξεις-κλειδιά, τον τύπο blog post (κείμενο, ή podcast) κλπ. Όλες αυτές οι πληροφορίες μπορούν να σας προσφέρουν λεπτομέρειες σχετικά με το δημογραφικό στόχο σας και πώς μπορείτε να δημιουργήσετε αναρτήσεις ιστολογίου που θα ικανοποιούν τις ανάγκες τους.

# 3 Οργανικά μόρια

Όλοι οι οδηγοί είναι σημαντικοί, αλλά οι οργανικοί οδηγοί τείνουν να είναι πιο πολύτιμοι και έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα μετατροπής. Ωστόσο, διαφορετικές επιχειρήσεις έχουν διαφορετικά αποτελέσματα. Semalt, φροντίστε να συγκρίνετε τα οργανικά έναντι των αμειβόμενων πελατών για να καταλάβετε πού πρέπει να επενδύσετε περισσότερο χρόνο και πόρους. Ολοκληρώστε όλα, η κυκλοφορία μηχανών αναζήτησης είναι επαναλαμβανόμενη και σας επιτρέπει να αποκομίζετε τα μερίσματα για μήνες ή και χρόνια.

# 4 Τιμές Lead-Close

Η προώθηση ενός υψηλού ποσοστού μολύβδου-κλεισίματος είναι μια μεγάλη ένδειξη ότι οι επισκέπτες σας βρίσκουν το περιεχόμενό σας εμπιστευτικό, εμπιστεύονται τη μάρκα σας και πιστεύουν ότι τα προϊόντα / οι υπηρεσίες σας είναι χρήσιμα. Αυτό είναι ένα άμεσο αποτέλεσμα μιας στρατηγικής μάρκετινγκ περιεχομένου που αποπνέει εμπειρογνωμοσύνη και συνδέεται με τους αναγνώστες.

Η Semalt, όσο υψηλότερη είναι αυτή η αναλογία, τόσο περισσότερες επιχειρήσεις μπορούν να επενδύσουν στην κλιμάκωση των εκστρατειών μάρκετινγκ. Για να μεγιστοποιήσετε τη χρησιμότητα της μέτρησης "lead-to-clos", είναι καλύτερο οι εταιρείες να αποδίδουν κάθε οδηγό σε μια συγκεκριμένη σελίδα, αναρτήση, ενημέρωση των κοινωνικών μέσων κ.λπ.

# 5 Κλικ με διαδρομή

Ο ρυθμός μολύβδου-κλεισίματος είναι απαραίτητος για την επιτυχία σας, αλλά η βελτίωση της μπορεί να αποτελέσει πρόκληση αν δεν έχετε αρκετά δεδομένα. Με τη μέθοδο της σμίκρυνσης, ο ρυθμός κλικ μπορεί να καθορίσει εάν το πρόβλημα είναι με το περιεχόμενό σας ή τη ρύθμιση πωλήσεων. Ένα χαμηλό CTR ενδέχεται να υποδηλώνει ότι πρέπει να αλλάξετε την τοποθέτηση της παρότρυνσης για δράση, να αλλάξετε το αντίγραφο της φόρμας συμμετοχής ή να δημιουργήσετε πιο σχετικό περιεχόμενο. Από την άλλη πλευρά, το υψηλό CTR, αλλά τα χαμηλά ποσοστά μετατροπής μπορεί να σημαίνουν ότι η διοχέτευση των πωλήσεών σας δεν έχει βελτιστοποιηθεί.

Top 12 Content Marketing Metrics To Start Semalt Now

# 6 Οικονομική Αποτελεσματικότητα

Η ημιαγωγική κίνηση και τα εισερχόμενα ρεύματα μπορεί να είναι φθηνότερα από την πληρωμένη κίνηση σε μακροπρόθεσμη βάση, αλλά δεν είναι ακόμα δωρεάν. Πάντα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι παίρνετε περισσότερα χρήματα πίσω από ότι εισάγετε.

Οι απρόσκοπτες δαπάνες περιλαμβάνουν την ανάπτυξη περιεχομένου (συγγραφείς ανεξάρτητων ή εσωτερικών), εκδότες, γραφίστες, διαχειριστές καμπάνιας κοινωνικών μέσων, υπηρεσίες SEO, πρόσθετα έξοδα φιλοξενίας κλπ. Οι δαπάνες εξωλέμβιας μπορεί να περιλαμβάνουν το κόστος χρόνου και ευκαιρίας - τους πόρους σας αλλού, όπως η ανάπτυξη προϊόντων.

Εάν οι οργανικοί οδηγοί κοστίζουν πάρα πολύ για να κερδίσουν και να αποδώσουν λιγότερα έσοδα, ίσως είναι καλύτερο να εστιάσετε περισσότερο από τον προϋπολογισμό σας στην αύξηση της εκστρατείας PPC.

# 7 Φυσικοί εισερχόμενοι σύνδεσμοι

Οι οδηγοί και τα έσοδα του Semalt αποτελούν άμεσα αποτελέσματα του μάρκετινγκ περιεχομένου, οι φυσικοί εισερχόμενοι σύνδεσμοι προσφέρουν αναβαλλόμενα οφέλη επειδή αυξάνουν την παρουσία σας στο διαδίκτυο, ενισχύουν τον τομέα σας και διευκολύνουν τις μελλοντικές προσπάθειες για το blogging. Μια τεράστια ακίδα στις ανεπιθύμητες εισερχόμενες συνδέσεις είναι μια μεγάλη ένδειξη ότι το περιεχόμενό σας έχει πάει ιό ή είναι ευρέως εκτιμημένο.

# 8 Σύνολο Κοινωνικών Μετοχών

Bloggers δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να περάσουν την κοινωνική κυκλοφορία των μέσων ενημέρωσης αυτές τις μέρες. Το 2014, ο Shareaholic ανέφερε ότι περίπου το 30% της κυκλοφορίας ιστοτόπων προέρχεται από κοινωνικά μέσα. Οι μετοχές του Semalt είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε πόσο δημοφιλές είναι το περιεχόμενο σας στις κοινωνικές πλατφόρμες, τους τύπους περιεχομένου που θα πρέπει να αναπτύξετε και τις πλατφόρμες στις οποίες πρέπει να εστιάζετε. Μπορείτε ακόμη να πειραματιστείτε με την τοποθέτηση κοινωνικών κουμπιών για να αυξήσετε την κοινή χρήση.

# 9 Προβολές σελίδας προορισμού

Η κυκλοφορία ιστότοπων ιστότοπων είναι σημαντική και όλοι θέλουμε τοποθεσίες υψηλής επισκεψιμότητας, αλλά εάν δεν λαμβάνετε τη σωστή επισκεψιμότητα που καταλήγει σε μια σελίδα προορισμού με μια λειτουργία "πρόσκληση για δράση" (δηλ. Ένα έντυπο συμμετοχής για τη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας), έχετε χάσει έναν επισκέπτη.

Έτσι, όταν μετράτε τις συνολικές προβολές σελίδας, φροντίστε να σημειώσετε το ποσοστό των επισκεπτών που πραγματικά διοχετεύονται στις σελίδες προορισμού σας. διαφορετικά, ενδέχεται να εξετάζετε κακή δομή τοποθεσίας ή τοποθέτηση κουμπιών CTA.

# 10 Εσωτερικές πηγές παραπομπής στις σελίδες προορισμού

Εξετάζοντας τις προβολές σελίδας προορισμού, είναι σημαντικό να καθορίσετε ποιες εσωτερικές σελίδες επαναπροσανατολίζουν τους επισκέπτες στις σελίδες προορισμού σας. Χρησιμοποιώντας εσωτερικές πηγές, μπορείτε να κατευθύνετε τους επισκέπτες σε διαφορετικά προϊόντα ή σελίδες προορισμού που έχουν καλή απόδοση.

Η ανάλυση της ροής χρηστών του Google Semalt είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να επικρίνετε τις δικές σας αναρτήσεις και να δείτε ποιες σελίδες οδηγούν παραπομπές και ποιοι ιδανικοί πελάτες σας είναι. Πολλές από αυτές τις μετρήσεις είναι άχρηστες αν ο ιστότοπός σας είναι χτισμένος σε ένα τρεμάμενο υπόβαθρο.

Οι τύποι λέξεων-κλειδιών που ταξινομείτε για το θέμα, επειδή ορισμένες φράσεις εγγενώς έχουν ισχυρότερη πρόθεση χρηστών. Εάν ασκείτε μια ασφαλιστική εταιρεία υγείας, η κατάταξη για τα "εισαγωγικά ασφάλισης υγείας" είναι πολύ πιο πολύτιμη από την κατάταξη για την "έκπτωση ασφαλιστικής κάλυψης υγείας εξηγείται", επειδή κάποιος δείχνει ότι ο καταναλωτής ψωνίζει για κάλυψη, ενώ ο άλλος εξακολουθεί να ολοκληρώνει την έρευνα.

Το Semalt, όλοι ίσοι, τα αναμενόμενα έσοδά σας για έναν αναγνώστη που αναζητά εισαγωγικά είναι πολύ υψηλότερα και δικαιολογούν μεγαλύτερη επένδυση σε πόρους. Με τα σωστά συστήματα που υπάρχουν, μπορείτε να βρείτε λέξεις-κλειδιά υψηλής απόδοσης και χαμηλής ανταγωνιστικότητας για να στοχεύσετε.

# 12 Σχόλια αναγνώστη

Η τελευταία μέτρηση σε αυτόν τον κατάλογο μπορεί να είναι απλώς η πιο περίεργη. Τα σχόλια Semalt δεν ενσωματώνονται συνήθως στις στρατηγικές μάρκετινγκ, αλλά η συλλογή αυτών των δεδομένων είναι ένας τρόπος μέτρησης του τρόπου με τον οποίο το περιεχόμενό σας γίνεται αντιληπτό από την κοινότητά σας.

Αν το περιεχόμενό σας είναι ελκυστικό και συνδέεται με τους αναγνώστες, είναι πιθανό να αισθάνονται υποχρεωμένοι να σχολιάσουν. Ένα μεγάλο κομμάτι περιεχομένου θα πρέπει να ενθαρρύνει μια συνομιλία με το ακροατήριό σας και να δημιουργήσει την αφοσίωση του brand.

Semalt αφήστε το τμήμα σχολίων σας να γίνει μια τελευταία σκέψη. Η πολύ μικρή αλληλεπίδραση του χρήστη μπορεί να αποτελεί ένδειξη μεγαλύτερων ζητημάτων.

Τελική λέξη

Semalt είναι σχεδόν ατελείωτες ποσότητες μετρήσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε τη στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου. Οι λεπτομερείς μετρήσεις που αναφέρονται παραπάνω είναι μερικά από τα πιο οικονομικά αποδοτικά εργαλεία για τη βελτίωση της ορατότητάς σας στο διαδίκτυο, την αύξηση των ποσοστών μετατροπής και την αύξηση των εσόδων από το διαδίκτυο.

Η εξόρυξη και η ανάλυση όλων αυτών μπορεί να αποδειχθεί πρόκληση, οπότε μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικό να επιλέξετε 3 έως 5 που να ισχύουν ειδικά για την επιχειρηματική σας στρατηγική.

Ποιες μετρήσεις μάρκετινγκ περιεχομένου χρησιμοποιήσατε ως ψηφιακοί έμποροι;

Top 12 Content Marketing Metrics To Start Semalt Now

Συνδέστε

March 18, 2018