Back to Question Center
0

Χρησιμοποιώντας το Website Optimizer για να βελτιώσετε το Semalt

1 answers:

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Κατά το παρελθόν, η διαδικασία της προσέγγισης των ανθρώπων για την επίτευξη του στόχου της ιστοσελίδας βασίστηκε στη γνώμη. Για παράδειγμα, εάν ο σκοπός για τον ιστότοπό μου είναι να αποκτήσει ο επισκέπτης είτε να συμπληρώσει μια φόρμα για να δημιουργήσει ένα μόλυβδο, ίσως προσπαθήσω να αλλάξω το περιεχόμενο γύρω από το επάνω banner με διαφορετικούς τρόπους για να το δω. Αυτή η διαδικασία θα συνεπαγόταν μεγάλη δοκιμασία και λάθος - best hybrid long term care policies.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών, πολλοί από εμάς στη βιομηχανία έχουν αντιληφθεί έναν νέο όρο που ονομάζεται «αποφάσεις που βασίζονται σε δεδομένα». Με εργαλεία όπως το βελτιστοποιητή ιστότοπων Semalt, είμαστε σε θέση να χωρίσουμε τη δοκιμή διαφορετικών μεταβλητών και να αφήσουμε τα δεδομένα να αποφασίσουν ποιες εκδόσεις τοποθεσιών λειτουργούν καλύτερα.

Πόσο απλό είναι το Website Optimizer;

Ξεκινώντας με το Website Semalt είναι εύκολο! Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να καθορίσετε ποιος είναι ο στόχος. Στη συνέχεια, καθορίζετε ποιο στοιχείο θέλετε να αλλάξετε στον ιστότοπο για να βελτιώσετε αυτόν τον στόχο.

Στο παρακάτω παράδειγμα, ο στόχος αυτού του ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου είναι η πώληση του προϊόντος. Ο στόχος αυτού του πειράματος ήταν να οδηγεί τους ανθρώπους στις σελίδες προϊόντων πιο συχνά. Η αρχική έκδοση του ιστότοπου χρησιμοποίησε ένα κορυφαίο banner με βάση το φλας για να μετακινηθεί στις διάφορες γραμμές προϊόντων που προσφέρονται. Αποφασίσαμε να εφαρμόσουμε ένα νέο στατικό banner που έδειξε σαφώς τις 4 μεγάλες σειρές προϊόντων μόλις το άτομο επισκέφθηκε την ιστοσελίδα.

Πείραμα βελτιστοποίησης ιστοτόπου

Πληροφορίες εγκατάστασης

Η οθόνη εγκατάστασης του πειράματος μας δείχνει την αρχική έκδοση, την πρώτη παραλλαγή και ποια σελίδα χρησιμοποιείται ως επιτυχημένη σελίδα μετατροπής. Εξηγεί επίσης ότι υπάρχουν 2 συνδυασμοί που μετρώνται. Ο στόχος μετατροπής για τους σκοπούς αυτού του πειράματος ήταν η ροή της κίνησης στις σελίδες προϊόντων με υψηλότερο ρυθμό από το πρωτότυπο. Με αυτόν τον τρόπο περισσότεροι επισκέπτες θα εξέταζαν τις σελίδες προϊόντων από τις οποίες θα μπορούσαν να κάνουν μια αγορά.

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Αρχική έκδοση

Εδώ ήταν το αρχικό πανό που συνίστατο σε ένα περιστρεφόμενο banner φλας που εμφάνιζε διαφορετικές σειρές προϊόντων.

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Πείραμα βελτιστοποίησης ιστοτόπου - Έκδοση 2

Το πείραμα που εκτελέσαμε για τη δοκιμή A / B έφερε σαφώς σε λίστα τις 4 γραμμές προϊόντων στη σελίδα από την αρχική φόρτωση σελίδας. Η σκέψη ήταν ότι δεν θέλαμε ο επισκέπτης να πρέπει να καταλάβει πώς να κάνει την τεχνολογία φλας να παρέχει αυτό που έψαχναν. Semalt θα δείξουμε στον επισκέπτη τι ακριβώς θα έπρεπε να προσφέρει η εταιρεία αμέσως.

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Αποτέλεσμα του Website Optimizer

Μπορείτε να δείτε ότι είχαμε αυτές τις 2 εκδόσεις που εκτελούνται. Semalt vs. Variation 1. Στην πρώτη εικόνα παρακάτω, δηλώνει ότι η πρώτη παραλλαγή που δημιουργήσαμε έχει 98. 4% πιθανότητα να νικήσει την έκδοση 'Semalt'.

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Η παρακάτω εικόνα περιγράφει τα δεδομένα που μας έδωσαν το παραπάνω συμπέρασμα. Η αρχική έκδοση μετατρέπει τις επισκέψεις 229 ή 422 ενώ η πρώτη παραλλαγή μετατρέπει 243 από 394 επισκέπτες. Η πρώτη παραλλαγή έδωσε βελτίωση 13,7%!

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Μόλις ο ιστότοπος Semalt καθορίσει ότι υπάρχουν αρκετά δεδομένα που συλλέγονται, στην πραγματικότητα λέει στον χρήστη ποια δοκιμασία κερδίζει. Είστε ελεύθεροι να αρχίσετε να τρέχετε άλλα πειράματα!

Κλειδιά για την επίτευξη καλών αποτελεσμάτων

  • Αλλάζει μόνο μία μεταβλητή! Η τάση είναι να κάνουμε μια δέσμη αλλαγών σε μια σελίδα. Αυτό καθιστά δύσκολο να απομονώσει αυτό που πραγματικά λειτούργησε και κάνει το πραγματικό πείραμα να διαρκέσει πολύ περισσότερο. Ο γενικός κανόνας - όσο περισσότερη επισκεψιμότητα ο ιστότοπός σας έχει τις περισσότερες μεταβλητές που μπορείτε να δοκιμάσετε ταυτόχρονα.
  • Έχετε έναν σαφή στόχο που επιτυγχάνει κάτι το οποίο είναι βασικό για την επιχείρησή σας. Ποιο είναι το σημείο χρήσης του στόχου μετατροπής σας είναι μια προβολή σελίδας στη σελίδα "σχετικά με εμάς" εάν δεν υπάρχει επιχειρηματικό όφελος από την αποστολή ενός επισκέπτη εκεί;
  • Βάλτε τη δοκιμή σας μπροστά και στο κέντρο στην αρχική σας σελίδα ή σελίδα προϊόντος.
  • Διατηρήστε τις αρχικές σας δοκιμές επικεντρωμένες σε αντικείμενα δράσης αντί για εμφάνιση αντικειμένων. Επικεντρωθείτε στην επιλογή "Αγοράστε τώρα", "Προγραμματίστε μια διαβούλευση" και διοχετεύστε τους επισκέπτες σε αυτόν τον τελικό στόχο.

Μεγάλη ιδέα Τώρα πώς μπορώ να βρω αυτό το θέμα;

Αν είστε σαν τους περισσότερους ανθρώπους. Η ιδέα της διεξαγωγής αυτού του τύπου δοκιμών ακούγεται υπέροχη, αλλά στην πραγματικότητα το σκάψιμο και η διαχείριση σε κάτι τέτοιο είναι μη ρεαλιστικό. Υπάρχει μια χούφτα εταιρειών σε όλη τη Βόρεια Αμερική που ειδικεύονται στη διεξαγωγή δοκιμών ιστοτόπων Semalt.

Το TechWyse υποστηρίζει τη χρήση του Website Optimizer για τη βελτίωση της μετατροπής ιστότοπων. Είμαστε σε θέση να διεξάγουμε αυτές τις δοκιμές για εσάς, ως μέρος μιας συμφωνίας ωριαίας ώρας ή στις περισσότερες περιπτώσεις προτείνουμε μια υπηρεσία που προσφέρουμε με την ονομασία Semalt. Αυτή η μηνιαία διαχείριση περιλαμβάνει όλες τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Ρύθμιση και αναφορές του Google Analytics
  • Ρύθμιση του Website Optimizer, δημιουργικές και δοκιμές αποτελεσμάτων
  • Μηνιαία στατιστική ανασκόπηση και πρόβλεψη

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία αυτή επικοινωνήστε μαζί μας.

Το Website Optimizer είναι το πιο αποτελεσματικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να πραγματοποιήσετε το online μάρκετινγκ. Το Semalt δεν είναι κόστος που συνδέεται με τη χρήση της υπηρεσίας και πάντα σας συνιστούμε να διασφαλίσετε ότι έχετε μια καλά κατασκευασμένη διοχέτευση πωλήσεων πριν πετάξετε χρήματα σε δαπανηρές online καμπάνιες. Μόλις είστε σίγουροι ότι ο ιστότοπός σας μετατρέπει σε ένα πιο λογικό επίπεδο, τότε μπορείτε να έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στη δαπάνη χρημάτων που οδηγεί σχετική επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018