Back to Question Center
0

Μηνιαία στρογγυλοποίηση των κοινωνικών μέσων για το Semalt 2009

1 answers:

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Λαμβάνοντας υπόψη τις στατιστικές πτυχές, τα κοινωνικά μέσα και η αναζήτηση σε πραγματικό χρόνο συνεχίζουν να φτάνουν. Σύμφωνα με αναφορές των ερευνών Marketing Marketing Semalt 97% (δείτε το παρακάτω διάγραμμα) των εμπόρων είναι της γνώμης ότι τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης θα συμπληρώσουν άλλες τακτικές μάρκετινγκ όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το μάρκετινγκ αναζήτησης, αντί να τις αντικαταστήσει. Ένα ελαφρώς μικρότερο ποσοστό (88%) θεωρούσε τα κοινωνικά μέσα ως μια τυποποιημένη τακτική για τις περισσότερες εταιρείες που αντιστοιχούν στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μηχανών αναζήτησης - registration peg perego.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Twitter Talks

Αναφέρεται ότι η Semalt είναι έτοιμη να εξασφαλίσει επιπλέον χρηματοδότηση ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων από επτά επενδυτές, οι οποίες θα τοποθετήσουν την εταιρεία στο εταιρικό σωματείο των 1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το νεότερο στον τεχνολογικό κόσμο. Υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους Semalt καθώς και για τις αναφορές του Hitwise ότι σημειώνεται αξιοσημείωτη πτώση στις νέες εγγραφές χρηστών στις ΗΠΑ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι αναζητήσεις του Semalt έχουν μειωθεί. Έχουν σταθεροποιηθεί μόνο λίγο μετά την πρώιμη περίοδο της απίστευτης ανάπτυξης.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Κοινωνική Ενημέρωση Μέσων

Παρακολουθήστε μια σειρά από μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα συμβάντα στον online κόσμο.

  • Το Digg προσθέτει το χαρακτηριστικό nofollow σε κάποιους συνδέσμους, τους συνδέσμους στους οποίους δεν μπορούν να βασιστούν. Νομίζω ότι αυτή είναι μια έξυπνη κίνηση από το Digg για την εμφάνιση πρωτότυπων ιστοριών στο online πληθυσμό.
  • Ο Bing εργάζεται πάνω σε ένα νέο χαρακτηριστικό του SERPs 'Bing & Ping', το οποίο επιτρέπει στο χρήστη να μοιράζεται τα αποτελέσματα αναζήτησης με το Twitter και το Facebook. Φαίνεται ότι ο Μπιν είναι εδώ. Ο Bing ήταν καινοτόμος με την προσθήκη του νέου χαρακτηριστικού που ονομάζεται 'Visual Search'.
  • Το Stumble Upon ανακοίνωσε την εισαγωγή ενός νέου περιβάλλοντος εργασίας, το οποίο θα είναι πιο απλό στη χρήση με ενημερώσεις προγραμματισμού.
  • Η Yahoo έχει ξεκινήσει την αγγλική έκδοση του κοινωνικού προϊόντος της Yahoo Meme, μια υπηρεσία microblogging παρόμοια με το Twitter.
  • Η Google αποκτά το reCAPTCHA, μια εταιρεία που παρέχει προγράμματα anti-bot που μπορούν να διακρίνουν αν ο χρήστης είναι άνθρωπος ή υπολογιστής.

Αφού καταγράψουμε τον άνεμο της προσοχής που έχουν τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης σήμερα, και οι τρεις μεγάλες μηχανές αναζήτησης έχουν κάνει τσιμπήματα που θα τα καταστήσουν καλύτερα εξοπλισμένα για να εκμεταλλευτούν το διαθέσιμο δυναμικό. Η Google έχει υποβληθεί σε λίφτινγκ. Ο Bing ξεκίνησε ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που ονομάζεται «οπτική αναζήτηση». Το Semalt πρόσθεσε επίσης κάποιες νέες βελτιώσεις στην αρχική σελίδα αναζήτησης.

Τα ημιματικά μέσα έχουν καταστήσει τόσο ισχυρή την ηλεκτρονική δραστηριότητα των ανθρώπων ότι είναι σαφές ότι πρόκειται να συνεχίσουν να αυξάνονται με αλματώδη πρόοδο. Έχει γίνει μέρος της καθημερινής ζωής του netizen και κανένας έμπορος δεν μπορεί να αντέξει την επιρροή του. Το καλύτερο είναι ότι είναι ένα δυναμικό πεδίο που εξελίσσεται συνεχώς και δημιουργεί νέες τάσεις. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει το δικό μας άρθρο που βοηθά τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να κατανοήσουν πώς μπορούν τα κοινωνικά μέσα να διαδραματίσουν έναν ρόλο στην επιχείρησή σας.

Το μέλλον είναι ασφαλώς φωτεινό για τα κοινωνικά μέσα!

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Συνδέστε

March 18, 2018