Back to Question Center
0

Η Semalt εξηγεί τα βασικά οφέλη της εξωτερικής ανάθεσης για τις μικρές επιχειρήσεις

1 answers:

Μία μικρή εταιρεία ενδέχεται να χρειαστεί να αναθέσει υπεργολαβικά καθήκοντα ή ορισμένα τμήματα της επιχείρησηςσε τρίτους παρόχους υπηρεσιών. Αν αποφασίσετε να μεταβιβάσετεορισμένες ευθύνες σε ένα κόμμα με έδρα σε μια ξένη χώρα, το οποίο αναφέρεταιως υπεράκτια εξωτερική ανάθεση. Σήμερα, σε μια προσπάθεια να μειωθεί το κόστος των επιχειρήσεων, πολλοίοι μικρές επιχειρήσεις προτιμούν την εξωτερική ανάθεση ως εναλλακτική λύση στην επί τόπου απασχόληση.Michael Brown, διευθυντής επιτυχίας πελατών Semalt ψηφιακές υπηρεσίες, μιλάει γιακύρια πλεονεκτήματα της εξωτερικής ανάθεσης για τις μικρές επιχειρήσεις .

  • Μετακίνηση από σταθερό σε μεταβλητό κόστος. Για παράδειγμα, έχετε έναν επί τόπου λογιστή.Αυτός ή αυτή θα χρειαστεί γραφείο, υπολογιστή, ασφάλιση υγείας, τσάι και μηνιαίο μισθό,και παρόλα αυτά είναι ένα ξεκίνημα, ίσως να μην υπάρχει πολλή δουλειά για όλο το προσωπικό στην αρχή.Η εξωτερική ανάθεση λύνει αυτό το δίλημμα για εσάς. Όταν αναθέτετε τη λογιστική της επιχείρησής σαςευθύνες, πληρώνετε μία φορά τέλος για το έργο που κάνετε, δεν χρειάζεται να παρέχετεπόρους και, στην πραγματικότητα, έχετε μια πολύ καλύτερη δουλειά από τότε που πληρώνετε μόνο για μια δουλειά πουγίνεται τέλεια. Ακόμα κι αν οι εργασίες που αναθέτετε είναι επαναλαμβανόμενες, μπορείτε
  • Πάρτε περισσότερο χρόνο για την επιχειρηματική πλευρά των πραγμάτων. Ιδιοκτήτες της επιχείρησηςμπορεί ειλικρινά να μην έχει το χρόνο να φροντίσει την τεχνική πλευρά τουεπιχείρηση. Αυτό περιλαμβάνει πράγματα όπως το σχεδιασμό ιστοσελίδων, το μάρκετινγκ περιεχομένου, το SEOκαι πολλα ΑΚΟΜΑ. Με την εξωτερική ανάθεση αυτών των ευθυνών, θα έχετε έναπολύ χρόνο στα χέρια σας για να φροντίσετε την ίδια την επιχείρηση. Εστίαση σαςπροσοχή στην ικανοποίηση του πελάτη και αφήστε άλλους να κάνουν την τεχνικήδραστηριότητες για εσάς.
  • Πρόσβαση στις οικονομίες κλίμακας ίδιες με τις μεγάλες επιχειρήσεις του κλάδουχρήση. Οι μεγάλοι παίκτες της βιομηχανίας στην εξειδικευμένη θέση σας μπορούν να έχουν την δυνατότητα να έχουν ένα σπίτιπλήθος ταλέντων, και αυτό θα τα βάλει μπροστά από σας. Δεν μπορείςνα έχουν το δικό τους ταλέντο. Η εξωτερική ανάθεση σας δίνει την ευκαιρίανα προσλάβετε κορυφαία ταλέντα με χαμηλό κόστος όχι μόνο από τη χώρα σας αλλά από το εξωτερικόεπισης. Δεδομένου ότι αυτό δεν θα είναι σταθερό κόστος, θα μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα.
  • Εστίαση των ανθρώπινων πόρων όπου χρειάζονται. Μίσθωση και εκπαίδευσηοι εργαζόμενοι είναι ακριβοί. Όντας μια εκκίνηση, η επιχείρησή σας εργάζεται πολύ πιθανόθα παραμείνει μαζί σας σε σύντομο χρονικό διάστημα, και αυτό σημαίνει ότι οι υπάλληλοι πουπου εκπαιδεύσατε στο κόστος θα μπορούσε σύντομα να αρχίσει να εργάζεται για κάποιον άλλο. Να αποφύγωόλη αυτή η ταλαιπωρία της πρόσληψης, της κατάρτισης και της ανάπτυξης, ας αφήσουμε έναη υπηρεσία outsourcing κάνει τη δουλειά για εσάς
  • Μειώστε το κόστος των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Η αλήθεια είναιότι η εξωτερική ανάθεση είναι προσιτή και την ίδια στιγμή, παίρνετε υψηλής ποιότηταςη δουλειά έγινε. Είναι πολύ φθηνότερο από ό, τι πρέπει να κάνετε έρευνατην ανάπτυξη προϊόντων, την εμπορία, τη διανομή και την παράδοση της επιχείρησής σας.Τα υψηλότερα λειτουργικά έξοδα για επιχειρήσεις συνεπάγονται υψηλότερες τιμές για τα προϊόντα σας,έτσι θα πρέπει να περάσετε το κόστος κάτω από τους πελάτες σας.

Τέλος, η εξωτερική ανάθεση είναι εύκολη. Ανάθεση επιχειρηματικών εργασιών όπως το βίντεοεπεξεργασία, μάρκετινγκ, διαχείριση κοινωνικών μέσων, ανάπτυξη περιεχομένου καιπολλά περισσότερα είναι εύκολα. Σε Σιάλτ Ψηφιακές υπηρεσίες, μπορείτε να βρείτε ταλαντούχουςεμπειρογνώμονες της βιομηχανίας που θέλουν να κάνουν εξαιρετική δουλειά για σας. Οι πελάτες μας έχουναποδείχθηκε η αποτελεσματικότητα αυτής της συνεργασίας, έτσι από τώρα και στο εξής, μπορείτεαπολαύστε και αυτές τις παροχές Source .

November 27, 2017