Back to Question Center
0

Κτίριο συνδέσεων και ποιότητα συνδέσεων από τον εμπειρογνώμονα Semalt Ivan Konovalov

1 answers:
Οι συντάκτες σημειώνουν: ο Ivan Konovalov είναι ο διαχειριστής επιτυχίας του πελάτη στο Semalt. Η εταιρεία έχει πάνω από 10 000 επιτυχείς πελάτες και πάντα προχωράει με τις καλύτερες τεχνολογίες seo.
Οι μηχανές αναζήτησης κάνουν καλή δουλειά να κατατάσσουν ιστότοπους υψηλότερους που έχουν μεγαλύτερη αξία για το ερώτημα αναζήτησης ενός επισκέπτη.

Καθώς οι μηχανές αναζήτησης μπορούν να στέλνουν στον ιστότοπό σας όσο το δυνατόν περισσότερο 60% της ελεύθερης κίνησης , δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην δημιουργήσετε συνδέσμους στον ιστότοπό σας και να απολαύσετε αυτό το μεγάλο κομμάτι δωρεάν ΚΙΝΗΣΗ στους ΔΡΟΜΟΥΣ.

Το θέμα της σύνδεσης κτιρίου είναι απέραντο από μόνο του και θα το μάθετε με το χρόνο και καθώς συνεχίζετε να πειραματίζετε.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες πληροφορίες που είναι απαραίτητες για να μάθετε να ξεκινάτε και να αποφύγετε τις πιο συχνές παγίδες.

Γιατί το Link Building είναι σημαντικό

Εάν θέλετε να πάρετε κάτι σαν ψυγείο, τι θα κάνατε σε ένα τέτοιο σενάριο;

Θα βρείτε μάλλον ένα κατάστημα όπου μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν, είτε αυτό είναι μέσω offline ή online εμπόρους.

Η μόνη πιθανότητα να πάτε σε ένα κατάστημα και να αγοράσετε ένα ψυγείο χωρίς να ζητήσετε από κάποιον για τη σύστασή του είναι όταν ξέρετε πώς να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση.

Θα επιλέξετε μια επιλογή βάσει της εμπειρίας σας, των προτιμήσεών σας, ή ενδεχομένως μέσω μιας σύστασης από έναν φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας. Ωστόσο, εάν αγοράζετε ένα ψυγείο για πρώτη φορά στη ζωή σας και θέλετε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση, τι θα κάνατε; Πιθανότατα, θα αναζητήσετε κάποιες συμβουλές από κάποιον που γνωρίζει την αγορά ψυγείου. Θα εμπιστευτείτε την κρίση του ατόμου και θα προχωρήσετε με την αγορά σας, σωστά;
Το World Wide Web είναι ένα τεράστιο μέρος. Όταν οι μηχανές αναζήτησης πρέπει να απαντήσουν στο ερώτημα ενός επισκέπτη, κοιτάζουν στον ιστό για αντιστοίχιση των αποτελεσμάτων. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που μπορούν να προσφέρουν τις ίδιες πληροφορίες, είναι δύσκολο για τις μηχανές αναζήτησης να ταξινομήσουν τις καλύτερες τοποθεσίες με τη σειρά των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Σε ένα τέτοιο σενάριο, οι σύνδεσμοι βοηθούν.
Ας υποθέσουμε ότι έχετε έναν ταξιδιωτικό ιστότοπο στον οποίο παρέχετε υπηρεσίες για την κράτηση εισιτηρίων και καταλυμάτων σε διάφορα ξενοδοχεία σε ολόκληρη τη χώρα σας. Τώρα, εάν έχετε εισερχόμενους συνδέσμους προς τον ιστότοπό σας από μερικές από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες ή ξενοδοχεία, θα ωφελήσει σημαντικά τον ιστότοπό σας και θα σας βοηθήσει να κερδίσετε υψηλότερη κατάταξη σε SERPs (σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης) σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους που μοιάζουν με δικος σου. Οι συνδέσεις ισοδυναμούν με εμπιστοσύνη..
Όταν δύο ιστότοποι είναι παρόμοιοι στο περιεχόμενο, αυτό που παίρνει την υψηλότερη κατάταξη είναι ο ιστότοπος που έχει δημιουργήσει την μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις μηχανές αναζήτησης .

Όταν δημιουργείτε συνδέσμους σε άλλους ιστότοπους, μοιράζεστε την εμπειρία και εμπιστευτείτε μεταξύ τους το θέμα σας. Οι μηχανές αναζήτησης αγαπούν τη σύνδεση.

Εισερχόμενες και εξερχόμενες συνδέσεις

Οι εισερχόμενες συνδέσεις είναι εκείνες οι συνδέσεις που εισέρχονται από άλλες ιστοσελίδες, ενώ οι εξερχόμενες συνδέσεις αναφέρονται σε εκείνες που στέλνουν έναν επισκέπτη από τον ιστότοπό σας σε κάποιο άλλο δικτυακό τόπο.
Οι εισερχόμενοι σύνδεσμοι δείχνουν πόσο εμπιστεύεστε ο άλλος ιστότοπος και οι εξερχόμενες συνδέσεις δείχνουν πόση εμπιστοσύνη έχετε θέσει στον άλλο ιστότοπο .

Ποιότητα σύνδεσης

Η ποιότητα είναι πάντα σημαντική για τον άνθρωπο, και είναι επίσης κάτι που οι μηχανές αναζήτησης τοποθετούν την αξία.

Σκοπός τους είναι να παρουσιάσουν τα πιο συναφή και σημαντικά αποτελέσματα στο ερώτημα ενός χρήστη, ενώ κόβουν τα ζιζάνια ή τους μεσάζοντες της δέσμης.

Αυτό σημαίνει ότι εξασφαλίζουν ότι παίρνετε τα σωστά αποτελέσματα από τα σωστά σημεία ανά πάσα στιγμή .

Ποια είναι η ποιότητα της σύνδεσης;

Αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας ο οποίος βοηθά τις μηχανές αναζήτησης να καθορίσουν την ποιότητα και την αξιοπιστία μιας ιστοσελίδας.

Όταν δημιουργείτε συνδέσμους στον ιστότοπό σας, είναι σημαντικό να προέρχονται από αξιόπιστους και ιστότοπους υψηλής ποιότητας .

Δεδομένου ότι υπάρχουν ατελείωτες ιστοσελίδες για ένα δεδομένο θέμα για τον ιστοτόπο σας που συνδέεται με και παίρνει συνδέσμους ως αντάλλαγμα και τελικά κερδίζει υψηλή κατάταξη στις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης, είναι ζωτικής σημασίας οι σύνδεσμοι αυτοί να προέρχονται από κορυφαίες τοποθεσίες σε ένα συγκεκριμένο κατηγορία.

Οι σύνδεσμοι από τοποθεσίες υψηλής ποιότητας είναι ένα σημάδι ότι αυτές οι ιστοσελίδες σας εμπιστεύονται και αυτοί οι εισερχόμενοι σύνδεσμοι λένε στις μηχανές αναζήτησης ότι ο ιστότοπός σας μπορεί επίσης να έχει κάτι χρήσιμο για έναν καταναλωτή να κοιτάξει.

Αυτό είναι το είδος της σύστασης που θα αναζητήσετε κατά την αγορά ενός ψυγείου, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Αξιολογείτε μόνο τις συστάσεις για ένα μεμονωμένο θέμα από κάποιον που είναι εξουσιοδοτημένος σε αυτό το συγκεκριμένο θέμα Source .

Οι πιο υψηλής ποιότητας εισερχόμενες συνδέσεις που μπορείτε να καταφέρετε να φτάσετε στον ιστότοπό σας, τόσο καλύτερη θα είναι η κατάταξή σας!

November 27, 2017