Back to Question Center
0

Ο Semalt Expert αποκαλύπτει 13 απλές τεχνικές κάθε επιτυχημένο επιχειρησιακό μυαλό διερευνά

1 answers:

Για ορισμένους ανθρώπους η επιτυχία μπορεί να μοιάζει με την ανύψωσημια τσάντα άμμου, αλλά για μερικούς, είναι απλά μια ρουτίνα. Πώς είναι δυνατόν

Το αρχικό στάδιο είναι να σκοτωθεί ο φόβος, που προέρχεται από την αίσθηση της αποτυχίας, ζητώνταςσυνεχώς και να προγραμματίζετε σωστά. Ο κορυφαίος διευθυντής επιτυχίας πελατών της ημιμαλίνη ,Ο Igor Gamanenko ισχυρίζεται ότι τα χρόνια της εμπειρίας είναι ανεκτίμητα όπως έχουνσυνέβαλε στην υλοποίηση πολλών έργων. Εδώ είναι οι δεκατρείς συμβουλές για το τινα κάνει για να πετύχει στην επιχείρηση, ότι ο εμπειρογνώμονας μετοχές αντλώντας από την εμπειρίατης παραγωγικής πρακτικής στην Semalt .

Σύλληψη

Θα πρέπει να έχετε μια μεγάλη εικόνα για το τι θέλετε να επιτύχετε από την ιδέαστάδιο στην τελική εφαρμογή και παρακολούθηση. Την ίδια στιγμή, αυτόείναι σημαντικό να κατανοήσετε τον αριθμό των ατόμων που θέλετε να συμμετάσχετε, τοτην τεχνολογία που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε, το όχημα που επιτρέπει τη μεταφορά και των δύοανθρώπους και την τεχνολογία. Καθορίστε τους πελάτες στόχους, τη ρυθμιστική αρχήκαι το δείκτη τιμών που θα εγγυηθεί ένα κέρδος ή τουλάχιστον θα διατηρήσειτην πρωτοβουλία για αρκετό καιρό μέχρι να σπάσει κανείς και πέρα.

Σχέδιο

Αφού τελειώσετε με χαρτογράφηση ιδεών, έναν λεπτομερή σχεδιασμό όλωνοι ξεχωριστές όψεις της ιδέας σας γίνονται. Από τα πιο σημαντικάστο ελάχιστο, όλες οι επιπτώσεις στο κόστος πρέπει να είναι εξίσου αναλυτικές.Η ουσία αυτής της αυστηρής διαδικασίας είναι να εκτιμήσει καλύτερα τιο χρόνος θα σας οδηγήσει στην επίτευξη του στόχου σας που ήταν αόριστα

Αποκάλυψη πληροφοριών

Φυσικά, θα πρέπει να γνωρίζετε κάποιο συγκεκριμένο είδοςπληροφορίες, αλλά αυτό δεν αρκεί για να εγγυηθεί την επιτυχία σας.Έτσι, η ανάγκη για μια εις βάθος έρευνα είναι αναπόφευκτη ως μερικοίτα γεγονότα μπορεί να μην είναι ανοιχτά σε σας από την αρχή ή τα πράγματαπήρατε διαφορετικά, και πρέπει να το ξέρετε..Και πάλι, ανάλογα με τοτις πληροφορίες που χρειάζεστε, η απόκρυψη των πληροφοριών πρέπεινα γίνει σωστά. Στο τέλος, οι σωστές πληροφορίες είναιπολύ σημαντικό, έτσι ώστε να μην σπαταλάτε πόρους σε λάθος δρόμο.

Επαλήθευση πληροφοριών

Κάντε μια έρευνα σχετικά με τις πληροφορίες που έχετε, επικυρώστε τηντην αυθεντικότητα και την ευθυγράμμισή του με τον εννοιοποιημένο στόχοέχουμε δηλώσει προηγουμένως. Κατά τη διάρκεια της επαλήθευσης, η συνέπεια είναιπολύ σημαντικό, ευθύς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμότην αξιοπιστία των συλλεγόμενων πληροφοριών .

Βρείτε εναλλακτικές λύσεις

Όταν έχετε βρει όλες τις πληροφορίες,θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να κοιτάξουμε γύρω μας και να δούμε ανυπάρχουν ακόμα μερικοί ισχυρότεροι τρόποινα επιτύχουν τα ίδια ή καλύτερα αποτελέσματα. Τι να κάνετεσκεφτείτε? Θεωρείτε τους πελάτες-στόχους ήπελάτες, όχι το κόστος, ο χρόνος ή οι πόροι.Αφού διασαφήνετε τι είναι το πιο σημαντικόγια την ικανοποίηση του πελάτη, τότε θα πρέπει να εξετάσετεο παράγοντας του κόστους, του χρόνου και των πόρων καιεπιλέξτε τις καλύτερες επιλογές για την πρωτοβουλία σας .

Σχεδιάστε το τελικό σχέδιο

Με την ανάλυση των διαθέσιμων εναλλακτικών λύσεων,τώρα μπορείτε να έχετε μια τολμηρή στάση σε ό, τι στρατηγικήαπασχόλησης, η οποία θα δώσει προτεραιότητα στιςτα ενδιαφέροντα. Μία από τις εναλλακτικές σας πρέπει να σταθείέξω σχετικά με την ικανοποίηση του πελάτη και το χρόνο. Μην το κάνετεξεχάστε ότι έχετε την ελευθερία να απασχολείτε πολλαπλάστρατηγικές σε διαφορετικούς χρόνους ανάλογα με τοεπικρατούσες περιστάσεις. Το πιο σημαντικότα πράγματα που πρέπει να επιτευχθούν είναι ασφαλώς βιώσιμα αποτελέσματα .

Επιλέξτε πηγή κεφαλαίων

Η επιχειρησιακή σας υπόθεση είναι σε μεγάλο βαθμό χρήσιμηαποκτώντας τα απαραίτητα κεφάλαια. Αποτελεί σαφή έκφραση της λογικής για την πρωτοβουλία καιο λόγος υιοθέτησης μιας συγκεκριμένης στρατηγικής ενάντια σε όλες τις πιθανότητες. Πρέπει να είναι έγκαιρηκαι εκλεπτυσμένη, απλή και ξεκάθαρη από αμφιβολίες και οποιαδήποτε μορφή αμφιβολίας. Πολύ σημαντικό,θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε πηγές που δεν θα επηρεάσουν αρνητικά την επιχείρησή σας, για παράδειγμα,υψηλό επιτόκιο, χρονοβόρες και πολύπλοκες νομικές υποχρεώσεις, αυστηρές προϋποθέσεις γιαεγγυήσεις. Πάντα να υπολογίζετε σε ένα παραμετρικό κόστος του κεφαλαίου, το οποίο θα λογοδοτεί με κάθε τρόποτων κινδύνων και εξακολουθούν να εμπίπτουν στα όρια της αναμενόμενης ροής εσόδων .

Ενημέρωση του σχεδίου σας

Ποτέ δεν είναι πάρα πολύ από το χρόνο και τους πόρους σαςγια την ελαχιστοποίηση περιστατικών που θα οδηγήσουν σε απώλεια. Λοιπόν, πάρτε λίγο χρόνο και επανεξετάστε όλα όσα έχετε κάνειγια τις προηγούμενες ημέρες, εβδομάδες και ακόμη και μήνες. Μην το αφήνετε να σέρνει σε χρόνια, αλλά αν το κάνει, κάντεβεβαιωθείτε ότι δεν παραιτηθείτε και μην παραδώσετε αναβλητικότητα..Ίσως, θα μπορούσε να υπάρξει κάποια διάσπαση καιη διέλευση πρέπει να γίνει. Όταν τα βρείτε, δεν σπαταλάτε χρόνο, κάντε τα απαραίτητα και συναντήστε το επόμενο βήμα.

Εφαρμογή του σχεδίου σας

Ήρθε η ώρα να το παίρνουμε και να παίζουμεσιγά-σιγά γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι βρίσκεται σε αναμονή. Αν και το ρητό "ο σχεδιασμός σας σώζει δύο φορέςόσο και κατά τη διάρκεια της εφαρμογής "είναι αλήθεια, αλλά ποτέ δεν τόνισε την ανάγκη για μια βιασύνη, οπότε το αργάκαι σταθερή. Αυτό θα σας επιτρέψει να αναπροσαρμόσετε γρήγορα εάν υπάρχουν κάποιες απρόβλεπτες περιστάσειςυποδηλώνοντας ότι στο τέλος, η διαφορά μεταξύ της προγραμματισμένης στρατηγικής και της στρατηγικής που εφαρμόστηκεθα είναι πολύ στενός και ελεγχόμενος .

Παρακολουθήστε το σχέδιό σας

Δεν επιτυγχάνεται καμία επιτυχημένη επιχείρησηπαρακολούθησης και ελέγχου. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό της βιωσιμότητας και της διασφάλισης της ποιότητας. Η ουσία τουη παρακολούθηση είναι να ληφθούν τα σωστά βήματα το συντομότερο δυνατό, λόγω του ότι απέχει περισσότερο από τοσχέδιο, τόσο πιο δύσκολο γίνεται να το διαχειριστείτε και τόσο πιο ακριβό γίνεται η επιχείρηση. Απόθεμαη διαχείριση συνεπάγεται υψηλό επίπεδο ιεράρχησης · το ερώτημα είναι: του οποίου το ενδιαφέρον θα δοθείπροτεραιότητα έναντι άλλου; Και το επόμενο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι η σύγκρουση.

Λάβετε διορθωτικές ενέργειες

Η ανάγκη εξασφάλισης της εικόνας και της φήμηςτης επιχείρησης, καθώς και άλλους παράγοντες όπως το κόστος, η ικανοποίηση και οι αιτήσεις μεγιστοποίησης πόρωναναγκαίες διορθωτικές ενέργειες. Οι εγκρίσεις για εργασίες επαναφοράς, αποκλίσεις και επισκευές ελαττωμάτων θα πρέπει να είναιεντός συγκεκριμένων προθεσμιών που δεν θα επηρεάσουν δυσμενώς τη διάρκεια ολόκληρης της επιχείρησης .

Επιτρέψτε στους ανθρώπους να γνωρίζουν την επιχείρησή σας

Να απασχολούν τα κοινωνικά μέσα, από στόμα σε στόμακαι κάθε άλλο διαφημιστικό μηχανισμό για την προώθηση της επιχείρησής σας. Αυτό θα ενισχύσει τις πωλήσεις και θα αυξήσει τα έσοδά σαςτο κόστος θα μειωθεί σταδιακά και το κέρδος θα αυξηθεί μακροπρόθεσμα .

Μην σταματήσετε την παρακολούθηση

Τέλος, μην σταματήσετε την παρακολούθηση επειδήο επιχειρηματικός κόσμος είναι πολύ δυναμικός, όπου οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες. Να είστε ενεργός, να συνεχίσετε να μαθαίνετε και να διατηρείτετην εφαρμογή των γνώσεων και των δεξιοτήτων. Η ανάπτυξη και η επέκταση θα έρθουν φυσικά, και η έννοια του αυθορμητισμού θα σας κρατήσει στη ζωή Source .

November 27, 2017