Back to Question Center
0

Ο Semalt Expert καθορίζει τη σύνδεση μεταξύ μετατροπών, επισκεψιμότητας και επιδόσεων ιστότοπου

1 answers:

Όταν ασχολείστε με επιτόπιους παράγοντες για το μάρκετινγκ περιεχομένου, SEO και άλλες εισερχόμενεςστρατηγικές, δεν καταλαβαίνουμε πώς επηρεάζουν την απόδοση του ιστότοπου την κυκλοφορία και τις μετατροπές. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι άνθρωποι επικεντρώνονται στις δομικέςκαι μόνο τα αισθητικά στοιχεία. Τα δομικά στοιχεία ενός ιστότοπου περιλαμβάνουν στοιχεία όπως ετικέτες τίτλου και μετα-ετικέτες στον κώδικα HTML τουστον ιστότοπό σας. Από την άλλη πλευρά, τα αισθητικά στοιχεία αναφέρονται σε παράγοντες όπως τα στοιχεία σχεδιασμού ιστοσελίδων, η επιλογή λέξεων-κλειδιών και το περιεχόμενοεπιλογές. Όσο οι παράγοντες αυτοί έχουν καθοριστικό ρόλο στη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας, υπάρχει περισσότερη εξίσωση. Άλλοι παράγοντεςνα διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο σε αυτή τη διαδικασία μπορεί να περιλαμβάνει τη λειτουργία του ιστότοπου - car appraisal sheets. Στη λειτουργία μιας ιστοσελίδας, την απόδοση του ιστότοπουείναι ένας παράγοντας που μπορεί να χρειαστεί να εξετάσετε.

Η απόδοση του ιστότοπου είναι η αίσθηση και η ανταπόκριση μιας εμπειρίας περιήγησης ενόςαπό τον χρήστη. Μπορεί να επηρεαστεί από θέματα όπως η ταχύτητα του διακομιστή, η κυκλοφορία, η κατανομή του εύρους ζώνης και ο ίδιος ο κώδικας. Πότεη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για ταχύτητα, η χρήση πόρων μικρότερου μεγέθους και η ενοποίηση σελίδων κινητής τηλεφωνίας είναι μερικοί από τους κρίσιμους παράγοντεςίσως χρειαστεί να υπολογίσετε τον ιστότοπό σας.

Ross Barber, Διευθυντής Επιτυχίας Πελατών του Σιάλτ Ψηφιακές υπηρεσίες, καθορίζει ορισμένους παράγοντες απόδοσης ιστότοπου που μπορούν να επηρεάσουν την επισκεψιμότητα και τις μετατροπές:

1. Ιστοσελίδα Uptime

Αυτή είναι η στιγμή που ο ιστότοπός σας είναι ζωντανός. Για να πάρετε και να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας,ο ιστότοπός σας θα πρέπει να είναι επάνω. Οι άνθρωποι μισούν ένα μήνυμα λάθους 404 κατά την επίσκεψη σε μια ιστοσελίδα. Όσο το σφάλμα δεν θα επηρεάσειτην κατάταξή σας, επηρεάζει την εμπειρία του πελάτη και την ανατροφοδότηση. Οι ιστότοποι που εξέρχονται σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές χρειάζονται μια επιδιόρθωση σε αυτό..Ανακατεύθυνση 301μπορεί να είναι μια λύση γρήγορης επιδιόρθωσης .

2. Απόδοση κινητής τηλεφωνίας

Η απόδοση του ιστότοπού σας σε κινητές συσκευές επηρεάζει την κατάταξη μετά από την Google"Mobilegeddon" update 2017. Πολλοί χρήστες του Διαδικτύου βασίζονται σε κινητά τηλέφωνα για πρόσβαση σε περισσότερους δικτυακούς τόπους. Τα κριτήρια σχεδιασμού ιστοσελίδων σας πρέπει να περιλαμβάνουνμια φιλική προς κινητά τοποθεσία για χρήστες σε κινητά τηλέφωνα. Η Google μπορεί να τιμωρήσει ιστότοπους χωρίς προβολή σελίδας για κινητά μέσω της κατάταξης.

3. Ταχύτητα τοποθεσίας

Ο χρόνος που απαιτείται για να φορτωθούν οι σελίδες στον ιστότοπό σας είναι ένας παράγοντας κατάταξης. Ψάξιμοοι κινητήρες βασίζονται στον "χρόνο φόρτωσης σελίδας" ως μέθοδο ταξινόμησης ιστότοπων με παρόμοιες λέξεις-κλειδιά. Μπορείτε να αυξήσετε την "ταχύτητα του ιστότοπού σας" απόπραγματοποιώντας προσαρμογές όπως αύξηση της κατανομής εύρους ζώνης ή χρήση εικόνων και άλλων αρχείων με μικρότερο μέγεθος .

4. Διαθεσιμότητα περιεχομένου

Είναι σημαντικό να ελέγξουμε την παροχή κάθε πληροφορίας σε κάθε σελίδατου ιστοτόπου σας. Το σπασμένο περιεχόμενο, όπως εικόνες που λείπουν, μπορεί να επηρεάσει την κατάταξή σας. Ο καθορισμός του περιεχομένου που λείπει είναι σημαντικό. Για τη συγκεκριμένη περίπτωσητων αρχείων πολυμέσων, μια απλή ανακατεύθυνση 301 μπορεί να διορθώσει προσωρινά τα πράγματα, αλλά ίσως χρειαστεί μια μόνιμη λύση.

Συμπέρασμα

Κάθε online προσπάθεια για να κερδίσει μια τάξη στις μηχανές αναζήτησης ή να αυξήσει την κυκλοφορία πρέπειπεριλαμβάνουν τη βελτιστοποίηση του ιστότοπου και του περιεχομένου. Σε οποιαδήποτε στρατηγική μάρκετινγκ Διαδικτύου, η εντύπωση του τελικού καταναλωτή είναι συνήθως ηΠρωταρχικός στόχος. Ο τρόπος που αισθάνεται ο ιστότοπος και η εμπειρία περιήγησης που απολαμβάνει ένα άτομο ενώ η πλοήγηση είναι στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη,και φιλοξενία. Όταν αυτές οι πτυχές της απόδοσης της ιστοσελίδας είναι βελτιστοποιημένες, οι ταξινομήσεις αναζήτησης είναι πιθανό να βελτιωθούν, η κίνηση θα γίνειαύξηση και, τέλος, η ανταπόκριση των πελατών στις αναθεωρήσεις θα είναι θετική που θα αυξήσει τελικά τις μετατροπές στον ιστότοπό σας.Τα αποτελέσματα δεν ενεργοποιούνται αμέσως αυτές οι αλλαγές εφαρμόζονται. Αντ 'αυτού, βελτιώνονται καθώς κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές στον ιστότοπό σας.

November 27, 2017