Back to Question Center
0

Ο Semalt Expert παρέχει εύχρηστες μεθόδους για να φιλτράρει την αναφορά ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και κυκλοφορίας Bot

1 answers:

Έχετε προφανώς συνδεθεί στην πλατφόρμα Google Analytics και παρατηρήσατε darodar.com, τα αλιεύματα και ανυπολόγιστες άλλες στην αναφορά παραπομπής σας. Ή, από την άλλη πλευρά, έχετε δει ένα άκρο τέρας σε ένα συντονισμένο κίνημα.

Ο Oliver King, Διευθυντής επιτυχίας πελατών της Semalt , εξηγεί εδώ γιατί είναι σημαντικό το φιλτράρισμα spam - judi online terpercaya.

Υπάρχουν δύο είδη ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που τελειώνουν στις πλατφόρμες αναλυτικών στοιχείων .

Πρώτον, τα bots που δεν επισκέπτονται τον ιστότοπό σας. Αναφέρομαι σε αυτά ως "φάντασμα φάντασμα". Αυτά τα bots είναι ανεπιθύμητα μηνύματα σε μια αδιαμφισβήτητη φλέβα από ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σχόλια spam και φυλλάδια κάτω από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας.

Δεύτερον, τα bots που εισβάλλουν στον ιστότοπό σας. Τους χαρακτηρίζω ως "bots zombie", τα οποία γενικά δημιουργούν spam εξετάσεις ως αποτέλεσμα των διαφορετικών σκοπών τους.

Ποιοι εκτελούν και γιατί συμβαίνουν;

Οι βόμβοι φάντασμα είναι πράγματα που εκμεταλλεύονται μια σχεδόν ελεύθερη προσέγγιση για να πάρει ενώπιον μιας ομάδας ανθρώπων.

Τα bots των ζόμπι είναι ανεπαρκώς ή abominably συνθέτουν bots. Μποτς σε αμφιβολία είναι μεγάλη και είναι ένα κομμάτι του πλαισίου του ιστού..

Πώς λειτουργεί

Δεν υπάρχει πλήρης απάντηση για όλα τα bots (ελλείψει της βοήθειας της Google), αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να τακτοποιήσετε τα αναλυτικά στοιχεία σας.

Υπάρχει ένα σημαντικό μέτρο τρομερής καθοδήγησης σε αυτό το θέμα. Η χρήση της Απόρριψης παραπομπής κάτω από την ιδιότητα δεν έχει συνταγογραφηθεί για τη μετάδοση ανεπιθύμητων μηνυμάτων με βάση το γεγονός ότι:

  • Δεν πρόκειται για μια συμφωνία συνολικού χαρακτήρα.
  • Δεν είναι αποκλειστικά ακριβής.
  • Μπορεί απλώς να μετακινήσει την επίσκεψη σε επίσκεψη (καμία) / συντονιστή.
  • Δεν σας επιτρέπει να ελέγχετε τα ψευδώς θετικά με επαληθεύσιμες πληροφορίες.

Υπάρχουν πολλές τοπικές ρυθμίσεις (υπολογίζοντας εξαιρετικά αξιόπιστες) που υποδηλώνουν εξειδικευμένες αλλαγές διακομιστή, για παράδειγμα, το .htaccess αλλάζει. Αυτή είναι και μια φοβερή σκέψη.

Τελικά, το πλαίσιο ελέγχου του Google Analytics σε "Γνωστά Bots και Bugs καναλιών" δεν έρχεται σε αντίθεση με τα bots φαντασμάτων και ζόμπι.

Οι παραπομπές φάντασμα είναι συνεδρίες που εμφανίζονται στην εξέταση που ποτέ δεν συνέβη πραγματικά. Το bot δεν ζήτησε ποτέ έγγραφα από το σύστημά σας. Διαβίβασε οποιεσδήποτε πληροφορίες χρειάστηκε για να στείλει απευθείας στην πλατφόρμα Google Analytics τερματίζοντας τον κώδικα εξέτασης με έναν αυθαίρετο κώδικα UA.

Μπομπονιέρες ζόμπι σας επιτρέπουν μια δεδομένη εναλλακτικές λύσεις δεδομένου ότι πραγματικά εισβάλλουν και καθιστούν το site σας. Σχετικά με την πιθανότητα ότι θα πρέπει να εξετάσετε τις ρυθμίσεις του διακομιστή, αυτή η εκπαιδευτική άσκηση από το InMotion Hostingsolid. Η παρεμπόδιση τους στο σύστημά σας δεν προσθέτει απλώς ένα στρώμα καθαρισμού στα αναλυτικά στοιχεία σας, αλλά μπορεί επίσης να μειώσει τη στοίβα στα στοιχεία του διακομιστή σας.

Μέχρις ότου τα τέρατα κάνουν μια άλλη ρύθμιση, είμαστε παγιδευμένοι κάνοντας κανάλια που εκκενώνουν το μεγαλύτερο μέρος του bot bot χωρίς να καταγράφουν εξαπατά θετικά .

November 28, 2017