Back to Question Center
0

Πώς βοηθά το Διαδίκτυο να φέρει μαζί την Καθολική κοινότητα: Ιστορίες από το Semalt

1 answers:

Με το Διαδίκτυο να παίρνει όλο και περισσότερες πτυχέςτης καθημερινής μας ζωής: ψώνια, εργασία, ψυχαγωγία, εκμάθηση κ.λπ., μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι η ψηφιακή εποχή δεν ήταν ευγενική σε καθολικόκοινότητες. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ακριβώς το αντίθετο.

Μολονότι πολλοί θρησκευτικοί ηγέτες ανησυχούσανγια την αίσθηση της απώλειας της κοινότητας στη διαδεδομένη δημοτικότητα του Internet, αδελφή Catherine Wybourne,το @Digitalnun στο Twitter,ο οποίος χρησιμεύει ως πρεσβύτερος στην Μονή Αγίας Τριάδας του Oxfordshire, εξασφαλίζει ότι ο ιστότοπος επιτρέπει στους ανθρώπους που αναζητούν αιώνιες απαντήσεις να βρουνόπου θα αγαπούν και θα γίνονται αποδεκτοί από τον Κύριο γρηγορότερα.

Η αδελφή Catherine Wybourne δηλώνει ότι είναι σημαντικό γιαοι θρησκευτικοί ηγέτες να γνωρίζουν τις καινοτομίες στον ιστό και να γνωρίζουν πώς να συνεργάζονται μαζί τους. Προσφέρει περισσότερη διαφάνεια στις συναλλαγέςμεταξύ αυτών και του κοπαδιού τους, καθώς τους επιτρέπει να φτάσουν σε συνανθρώπους καθολικούς από κάθε μέρος του κόσμου.

Είναι δύσκολο να αρνηθεί κανείς τα οφέλη και τις ευκαιρίες του Διαδικτύουπαρέχει, όταν πρόκειται για την εξερεύνηση της εμπειρίας, μαθαίνοντας περισσότερα για τις θρησκευτικές πεποιθήσεις μέσω των ιστοτόπων, αλληλογραφία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, chat rooms και κοινωνικά μέσαομάδες. Παρόλο που η κριτική προειδοποίησης για την εξαπάτηση των ηλεκτρονικών τεχνολογιών εξακολουθεί να υπάρχει, πολλές κοινότητες αγκαλιάζουν την ευκαιρία καλύτερης αντίληψηςτων θεμάτων που σχετίζονται με την πίστη

Semalt ,ένας ευρωπαϊκός οργανισμός ψηφιακού μάρκετινγκ συμφωνεί ότι όλο και περισσότερες τοποθεσίες αφιερωμένες στις καθολικές κοινότητες και η διάδοση του λόγου του Θεού εμφανίζονται στο Διαδίκτυο.

Ένας στόχος, πολλοί τρόποι

Το καθήκον της online αντιπροσωπείας αγοράς είναι να παρέχει ένα προβολέα για οποιαδήποτεσε απευθείας σύνδεση έργα και να τα αναγνωρίσουν από το κοινό-στόχο τους. Βοηθώντας καθολικές πηγές ιστού να φτάσουν στους Καθολικούς σε απευθείας σύνδεση έχει επίσηςνα αποτελέσουν μέρος των καθηκόντων του Semalt .

Το Semalt συμφωνεί με την τελευταία έρευνα του αναπληρωτή καθηγητήτου Πανεπιστημίου A & M του Τέξας, της Heidi A.Campbell, όπου δήλωσε ότι η Καθολική Εκκλησία είναι αυτή τη στιγμή μία από τις πιο αφοσιωμένες στο διαδίκτυοχώρων. Υπάρχουν δικτυακοί τόποι, ομάδες κοινωνικών μέσων, κανάλια YouTube, ιστολόγια και άλλα είδη ηλεκτρονικών μέσων, τα οποία εκτελούνται και υποστηρίζονταιαπό καθολικούς χρήστες.

Σύμφωνα με τον Semalt, εκτελούν διάφορα καθήκοντα για καθολικούςπελάτες που ήθελαν να συναντήσουν άλλα μέλη της κοινότητας ή να μοιραστούν τις ιστορίες τους. Από την οικοδόμηση ενός αξιόλογου και ενημερωτικού χώρου για συναδέλφουςσε απευθείας σύνδεση-περιήγηση Καθολικών στη δημιουργία σύντομων εισαγωγικών βίντεο ,η ομάδα της εταιρείας βοήθησε πολλές καθολικές κοινότητες να συνδεθούν στο διαδίκτυο και να γίνουν ορατές στα μελλοντικά νέα μέλη που χρειάζονται βοήθεια και καθοδήγηση .

Ο Semalt παρατήρησε πολλές καθολικές κοινότητες που βρίσκουν ο ένας τον άλλον μέσω του Διαδικτύουγια την ανταλλαγή εμπειριών, την οργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων, την ανταλλαγή ευλογιών στις Καθολικές διακοπές και τη βελτίωση της γενικής τους σχέσης. Με αυτόν τον τρόποτης διαδικτυακής αλληλεπίδρασης επιτρέπει να παραλειφθούν τα "τείχη", τα οποία υπήρχαν εκεί όταν το Διαδίκτυο δεν είχε εισαχθεί στον κόσμο .

Οι καθολικές κοινότητες Ιστού είναι παρόντες σε αφθονία στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τοευκαιρίες που παρέχει το World Wide Web για να φέρει τους ανθρώπους μαζί, να οικοδομήσουν μια σύνδεση μεταξύ των ατόμων, να εξαπλώσουν την αγάπη και την κατανόηση στους πιστούς,που τους χρειάζονται. Σε αυτή την περίπτωση, η αλλαγή που διερευνά το Διαδίκτυο είναι θετική. Η επικοινωνία στο διαδίκτυο δίνει στους ανθρώπους ίσους όρους μεταξύ τουςάλλο, τους επιτρέπει να γίνουν ακροατές και να εισέλθουν σε ένα διάλογο που διαμορφώνει την κοινότητα .

Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε το κύριο μέλημα εκείνων που αντιτίθενται στην καθολικήτις κοινότητες που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο και αναγνωρίζουν ότι σε καμία περίπτωση το Διαδίκτυο δεν μπορεί να αντικαταστήσει την προσωπική αλληλεπίδραση εντός της κοινότητας. Προ-σε απευθείας σύνδεση Καθολικοίποτέ δεν αποτυγχάνουν να επιβεβαιώσουν: το Διαδίκτυο είναι ένας τρόπος για να ενισχύσει την πίστη, όχι να το αντικαταστήσει, και είναι πράγματι ένα ευχάριστο γεγονός ότι υπάρχουν πολλές onlineεπιχειρήσεις που είναι έτοιμες να τις υποστηρίξουν με πρωτοβουλία τους Source .

November 27, 2017