Back to Question Center
0

Πώς να επαναφέρετε το site σας μετά από τις κυρώσεις της Google

1 answers:

Ποιος είναι ο πρώτος κανόνας για την αντιμετώπιση των κυρώσεων της Google; Ποτέ μην αφήνετε το site σας να φτάσει στο σημείο που παίρνειένας. Ωστόσο, επιβάλλονται ποινές και, στη συνέχεια, η κατάταξη και η κυκλοφορία πέφτουν. Πολύ συχνά συμβαίνει χωρίς να το παρατηρήσετε μέχρι να γίνει πολύ αργά. Και στις δύο περιπτώσεις, αυτά τα προβλήματααφήστε τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να καταστραφούν.

Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό του ιδιοκτήτη του site είναι "Αυτό είναι το τέλος". Πιάστε το κάτω μέροςτων αποτελεσμάτων αναζήτησης Google σημαίνει να χρειαστεί να αρχίσετε τα πάντα εκ νέου, κάτι που θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο και χρήματα από ό, τι ένας μέσος webmaster μπορεί να αντέξει. Πολλοί, δεν κάνουν λάθος.Η ανάκτηση από τις ποινές της Google είναι μια μακρά διαδικασία καθώς πρέπει να αυξήσετε τις βαθμολογίες σας και να επαναλάβετε το μακρύ δρόμο σας στα αποτελέσματα αναζήτησης TOP. Δεν υπάρχει τρόπος παράκαμψηςαυτό το στάδιο: όχι εάν θέλετε να πάρετε μια άλλη ποινή Google στο τέλος.

Μολονότι είναι δυνατή η ανάκτηση από τις κυρώσεις, ημιτάλ ,μια ευρωπαϊκή υπηρεσία SEO, προειδοποιεί κάθε χρήστη ότι δεν υπάρχει τελική στρατηγική ή νίκη τέχνασμα, το οποίο θα φέρει γρήγορα τις θέσεις θέσεις πίσω στο φυσιολογικό. Σε κάθε περίπτωση,πρέπει να οικοδομήσουμε μια ατομική στρατηγική που θα επικεντρώνεται στην απομάκρυνση αδύναμων και ελαττωματικών πλευρών, η οποία θα φέρει την περιοχή στην πτώση της, και θα βελτιώσει τις ισχυρότερες πτυχές τηςτραβήξτε την πηγή ιστού από το κάτω μέρος των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Η εμπειρία των εμπειρογνωμόνων Semalt SEO που εργάζονται με τους ιδιοκτήτες ιστοτόπων που πλήττονται από ποινή περιστρέφεται κυρίως γύρωτις περιπτώσεις ανθρώπων που υπέφεραν από scammy, μαύρο-καπέλο SEO οργανισμών που είχαν εργαστεί με πριν από τη μετάβαση σε Semalt. Τέτοιος οι ιδιοκτήτες ιστοτόπων παρέμεινανπου αγνοούσαν εντελώς τη ζημιά που προκάλεσαν οι επαγγελματίες Black Hat SEO έως ότου άρχισαν να πέφτουν οι κατατάξεις και καταστράφηκαν όλες οι δοκιμαστικές προόδους που επιτεύχθηκανλόγω των προσπαθειών του Semalt .

Παρά την κατάσταση φαίνεται να είναι πραγματικά απογοητευτική, οι εμπειρογνώμονες καθησυχάζουνότι υπάρχει ένας τρόπος πίσω..Ένας μακρύς, περίπλοκος, αλλά πραγματικός τρόπος πίσω.

Βρεθείτε στη ρίζα του προβλήματος

Εάν η επίσημη ειδοποίηση της Google δεν διευκρινίσει πολλά, ελέγξτε Οι Οδηγίες για Webmasters της Google για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το λόγο για τον οποίο η Google σας απαγόρευσε. Αν δεν έχετε λάβει ειδοποιήσεις, πηγαίνετε στο Ιστορικό αλλαγών του αλγορίθμου Google ,και να δούμε αν έχουν εφαρμοστεί οι αλλαγές στον αλγόριθμο κατά τη στιγμή που ξεκινήσατε να αντιμετωπίζετε απώλειες κατάταξης: αυτό είναι ένα από τα πιο συνηθισμέναοι αιτίες της κυκλοφορίας και της κατάταξης μειώνονται .

Μια προσωπική πρόταση από το Semalt είναι να ελέγξετε τους backlinks που οδηγούν στον ιστότοπό σας μόλις χρησιμοποιήσετε φτωχούςη ποιότητα των επανασυνδέσεων είναι η συνηθέστερη παραβίαση των οδηγιών της Google και πολλοί ιδιοκτήτες ιστότοπων συχνά δεν το γνωρίζουν πλήρως.

Αφαιρέστε backlinks χαμηλής ποιότητας

Ο αλγόριθμος Penguin είναι αυτός που ανιχνεύει κακό backlinks και τιμωρεί ιστοσελίδες,που τις διανέμει. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα backlinks σας μέσω Εργαλεία για Webmasters Google .Η διαδρομή προς αυτά βρίσκεται μέσα από Traffic Search → Σύνδεσμοι στον ιστότοπό σας → Ποιος συνδέει περισσότερο → Κάντε λήψη των πιο πρόσφατων συνδέσμων . Από εκεί, θα είστε σε θέσηγια να δείτε όλους τους συνδέσμους που αναφέρονται στην πηγή του ιστού σας. Από εδώ, αρχίζει η μονότονη διαδικασία ελέγχου ιστοσελίδων. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί χρήστες προτιμούν νααφήστε το καθήκον αυτό σε επαγγελματίες εμπειρογνώμονες SEO ή χρησιμοποιήστε τη βοήθεια εργαλείων εντοπισμού backlinks, τα οποία παρέχουν περισσότερα δεδομένα για κάθε σύνδεσμο.
Το σάπιο μέρος του χυμού συνδέσεως αποτελείται συνήθως από:

 • Οι πηγές ιστού που απαγορεύονται από την Google
 • Τοποθεσίες που δεν σχετίζονται με την τοποθεσία του ιστότοπού σας
 • Τοποθεσίες spam;
 • Τοποθεσίες με ώριμο ή γραφικό περιεχόμενο
 • Σελίδες εισόδου
 • Χώρος που χρησιμοποιεί τεχνικές κάλυψης
 • Ιστοσελίδες με διπλό περιεχόμενο

Μετά την εκτέλεση της ανάλυσης backlinks και τον καθορισμό των εσφαλμένων, πρέπει αμέσωςαντικαταστήστε κακά backlinks με υψηλής ποιότητας backlinks από τις πηγές ιστού των αρχών που ανήκουν στη σχετική εξειδικευμένη θέση. Είναι καλύτερο να γίνεται με βοήθειααπό επαγγελματία εμπειρογνώμονα οικοδόμησης συνδέσεων. Ωστόσο, προτού προχωρήσετε στη διαδικασία αντικατάστασης, είναι σημαντικό να απαλλαγείτε από το μαύρο πρόβατο.Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το κάνετε.

Γράψτε ένα email στον webmaster

Συνήθως, οποιοσδήποτε webmaster έχει τα στοιχεία επικοινωνίας του στο σύνδεσμο "Επικοινωνία" ή "Σχετικά με εμάς", έτσι ώστε να τους στέλνουν ευγενικούςστο οποίο ζητάτε να καταργήσετε τους συνδέσμους σας και να δείξετε με ακρίβεια σε ποια σελίδα βρίσκεται ο σύνδεσμος, δεν θα είναι πρόβλημα. Βεβαιωθείτε όμως ότι δεν θα στείλετε πολλάζητά α) εάν ο webmaster δεν απαντήσει στην πρώτη, όλα τα επόμενα δεν θα είναι χρήσιμα, β) θα σας προσγειωθεί κατευθείαν στο φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας .

Αν ο ιστότοπος της εταιρείας σας έχει επηρεαστεί, χρησιμοποιήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας σας και όχι@ gmail.com για να δώσετε μεγαλύτερο βάρος στο αίτημά σας. Για να ανακουφιστείτε από τη μονοτονία του ελέγχου των θυρίδων εισοδήματος, χρησιμοποιήστε τα εργαλεία παρακολούθησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και Προσθήκες Google να οργανώσετε την εργασία σας με αιτήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε χρόνο. Όσο πιο σαφώς μπορείτε να δείτε πόσα webmasters ανοίγουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και πόσοι από αυτούς δεν το κάνουνενοχλήστε με την απάντηση, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε να προχωρήσετε με τις εκθέσεις Disavow.

Σημειώστε ότι εάν ο webmaster δεν αφαιρέσει τους συνδέσμους ή τις προσφορές για να το κάνει για πληρωμή, αγνοήστεκαι να ξεκινήσει η διαδικασία Disavow .

Αποποίηση κακών τομέων

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο παρακολούθησης backlink για να συγκεντρώσετε τους backlinks σε μια αναφορά Disavow. Εργαλεία όπως Επιστροφή συνδέσμων επιτρέπουν την προσθήκη ετικετών για σύνδεση και στη συνέχεια την συστηματοποίησή τους σε μία ενιαία κατηγορία. Το εργαλείο επιτρέπει επίσης την εξαγωγή όλων των επισήμων με ετικέτα σε μια αναφορά, στην οποία μπορείτε να μεταφορτώσετε Εργαλείο σύνδεσης Disavow .

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεσμοι απορρίψεων .

Λάβετε υπόψη: Το εργαλείο Disavow Links είναι η τελευταία σας λύση. Χρησιμοποιήστε το μόνο όταν έχετε εξαντλήσει όλα τα άλλαμέτρα, και δεν έχουν άλλο μέσο να απαλλαγούμε από κακή ποιότητα backlinks. Επίσης, αυτό το εργαλείο δεν υπόσχεται γρήγορα αποτελέσματα: η προσθήκη αλλαγών στο δείκτη απαιτεί χρόνο, καιμετά από αυτό, το bot πρέπει επίσης να εγκρίνει αυτές τις αλλαγές.

Αντίγραφο περιεχομένου

Αυτή είναι μια άλλη αιτία της απαγόρευσης Google, και αποτέλεσμα της εργασίας με κακή ποιότητα των υπηρεσιών SEO, η οποίααπλώς αντιγράψτε το περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους, πιστεύοντας ότι οι πελάτες τους δεν θα ασχοληθούν ποτέ να κάνουν έρευνα ή να ελέγξουν τη μοναδικότητα του περιεχομένου. Σεαυτή την περίπτωση, οι συγγραφείς πρέπει να γράψετε 100% πρωτότυπο περιεχόμενο για να αντικαταστήσετε τις περιγραφές, τα άρθρα και τις αναρτήσεις κακής αντιγραφής & επικόλλησης στον ιστότοπο για να το πάρετε πίσω στο Googleκαλή αγάπη και ανανέωση της κατάταξης.

Λέξεις-κλειδιά υπερφόρτωση

Καθαρισμός του υπερβολικού αριθμού λέξεων-κλειδιών από το περιεχόμενο περιοχών, μετα-ετικέτες, ιδιότητες ALT εικόνας,οι επικεφαλίδες, ακόμη και η διεύθυνση URL των σελίδων και των σελίδων είναι μια σχολαστική εργασία που ακολουθείται από ένα άλλο σχολαστικό έργο της εισαγωγής της σωστής αναλογίας των βασικών φράσεων στο κείμενο.Σε πολλές περιπτώσεις, ο Semalt χρειάστηκε να δημιουργήσει έναν εντελώς νέο σημασιολογικό πυρήνα για να δώσει στο site μια νέα αρχή..Μερικές φορές, ορισμένες λέξεις-κλειδιά μπορούν να σωθούν από την παλιά σημασιολογίατον πυρήνα (χορηγείται υπάρχει ένα), αλλά κυρίως τα πάντα πρέπει να πάνε.

Άλλα μέτρα

Η κατάργηση των κύριων αιτιών της ποινής Google δεν είναι ποτέ αρκετή για την πλήρη ανάκτηση. Είναι σημαντικόη οποία θα πρέπει να ακολουθεί ένα στάδιο διεξοδικών εργασιών βελτιστοποίησης επιτόπου και εκτός του χώρου:

 • Κτίριο συνδέσεων Ακόμα και όταν δεν υπάρχουν κακοί σύνδεσμοι, ο ιστότοπος εξακολουθεί να είναι αποδυναμωμένοςαπό τις χαμένες βαθμολογίες, οπότε χρειάζεται όλη την υποστήριξη από τις ηλικιωμένες πηγές αρχών που μπορεί να πάρει.
 • Η δραστηριότητα των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης φέρνει μια σταθερή ώθηση στην επισκεψιμότητα και την εμπιστοσύνη της ιστοσελίδας,και αυτό είναι κάτι που μια χρεωμένη περιοχή χρειάζεται πολύ. Μια καλά ανεπτυγμένη καμπάνια για το Twitter, το Instagram ή το Facebook θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε την τοποθεσία και να την προμηθεύσετε
 • Πλήρης ανακατασκευή του παλιού χώρου Θα πρέπει να το κάνετε, για να καταργήσετε πλήρως τις τεχνικέςτα προβλήματα και τα σφάλματα που έγιναν από τους "επαγγελματίες" SEO. Μερικές φορές η ζημιά είναι πολύ εκτεταμένη, οπότε η ανοικοδόμηση του χώρου γίνεται η ασφαλέστερη επιλογή που εξασφαλίζειδεν θα εμφανιστούν σφάλματα ή ζητήματα
 • Όταν η Google θεωρεί ότι ο ιστότοπός σας δεν είναι αξιόπιστος, η άμεσηκαθήκον είναι να κερδίσει αυτή την εμπιστοσύνη πίσω. Πρέπει να εξαπλώσετε την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον ιστότοπο και το προϊόν του. Όλα αυτά τα βήματα εγγυώνται ότι ο ιστότοπός σας θα πάρειπίσω στο σχήμα. Ωστόσο, δεν εγγυώνται ότι θα το κάνουν γρήγορα. Μην περιμένετε απτά αποτελέσματα σε μια εβδομάδα ή δύο: θα είστε σε απογοήτευση.

Να απαλλαγούμε από τις συνέπειες της απαγόρευσης Google θα σας πάρει μήνες και μήνες σκληρή δουλειά, backlinks καιτην εξειδίκευση, τη συντήρηση και την υποστήριξη, προτού να μπορέσετε να πείτε με υπερηφάνεια: "Το καταφέραμε!" .

Εντούτοις, είναι ακόμα δυνατό στο τέλος Source . Επίσης, όλα τα καλά πράγματα αξίζουν τον αγώνα, έτσι δεν είναι;

November 27, 2017