Back to Question Center
0

Semalt αποκαλύπτει τα μυστικά για την τήρηση των μεγάλων επιχειρήσεων με τη βοήθεια του SEO

1 answers:

Όταν πρόκειται για την οργανική κίνηση μηχανών αναζήτησης, θα παρατηρήσετε ότι το Googleευνοεί τις μεγάλες μάρκες. Αυτά τα εμπορικά σήματα ξοδεύουν δεκάδες χιλιάδες δολάρια χωρίς να χτυπήσουν ένα βλέφαρο. Το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για τα μικράεπιχειρήσεις: είναι διαδεδομένες για τον προϋπολογισμό και το προσωπικό. Παρόλα αυτά, οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να πάρουν ένα κομμάτι του κέικ σε βιολογικές πωλήσειςοδηγεί επίσης στην Google.

Ο Διαχειριστής Επιτυχίας Πελατών του Σμαλτ Ψηφιακές υπηρεσίες, Nik Chaykovskiy μοιράζεται τα μυστικά για την επίτευξη κορυφαίες βαθμολογίες στη μηχανή αναζήτησης, που θα σας βοηθήσουν να ανταγωνιστείτεμε μεγάλες εταιρείες - design an emblem for free.

# 1: Πάρτε απογραφή των περιουσιακών στοιχείων SEO

Εάν έχετε στην επιχείρηση για κάποιο χρονικό διάστημα (και έχετε έναν τομέα που πηγαίνειπίσω στις αρχές της δεκαετίας του 2000 ή ακόμα και στη δεκαετία του '90) τότε κάθεστε σε ένα χρυσωρυχείο. Μην μπείτε στον πειρασμό να παραιτηθείτε από τον παλιό τομέα υπέρ μιας διεύθυνσης URLή SEO τακτική. Μπορεί να αντιστραφεί. Πιστέψτε το ή όχι, η Google δίνει προτεραιότητα σε παλιούς τομείς, καθώς δείχνει ότι μια επιχείρηση είναι σταθερή καιαξιόπιστος. Χρησιμοποιήστε το Google Analytics για να εντοπίσετε σπάνιες σελίδες εξόδου, σελίδες που έχουν προβληθεί για 3 λεπτά ή περισσότερο, σελίδες και ιστολόγια με πολλάοργανική κυκλοφορία. Δεδομένου ότι αυτό είναι, αυτά είναι πολύτιμα για τους επισκέπτες του διαδικτύου σας, ώστε να σας κάνουν καλό αρχικό στόχο SEO.

# 2: Πάρτε τον ιστότοπό σας σε σχήμα

Πριν ξεκινήσετε να ξοδεύετε χρήματα για την καμπάνια σας SEO, κάντεβεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας συνδέεται σωστά με την Google. Τα Εργαλεία για Webmasters της Google είναι χρήσιμα εδώ. Θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε τιπρέπει να διορθωθεί.

# 3: Ορίστε μια στρατηγική λέξεων-κλειδιών με μεγάλη ουρά

Μην προσπαθήσετε να ανταγωνιστείτε με μεγάλες μάρκες σε λέξεις-κλειδιά μεγάλου όγκου.Θα χασεις. Αντ 'αυτού, δοκιμάστε λέξεις-κλειδιά μακράς ουράς (μεγαλύτερες φράσεις που έχουν μεγάλη πιθανότητα μετατροπής). Μην πειράζει ότι το ωμόοι αριθμοί επισκεψιμότητας είναι χαμηλότεροι σε σύγκριση με τις αποδόσεις των μεγάλων λέξεων-κλειδιών, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να μετατρέψετε την κυκλοφορία σας σε πωλήσεις.Μείνετε σχετικοί. Χρησιμοποιήστε εισερχόμενους συνδέσμους για να κατευθύνετε την επισκεψιμότητα σε ιστοσελίδες με μεγάλα στοιχεία μετατροπής. Εδώ, κάντε προσφορές στους επισκέπτες σαςδεν μπορεί να αντισταθεί ή να συμπληρώσει μια φόρμα και να κάνει μια παραγγελία. Θα λειτουργήσει μαγεία.

# 4: Δημιουργήστε εκστρατεία SEO σχετικά με το μάρκετινγκ περιεχομένου

Υπάρχει ένας τομέας όπου μικρές μάρκες μπορούν να νικήσουν τους γίγαντες - περιεχόμενοεμπορία. Η παραγωγή υψηλής ποιότητας περιεχομένου εκτός ιστοσελίδας είναι έργο που αντιπροσωπεύουν συνήθως οι μεγάλες μάρκες. Όταν γράφετε για την επιχείρησή σας,το περιεχόμενο θα είναι προφανώς έγκυρο και αυτό είναι κάτι που blogs και άλλες ιστοσελίδες στην αγάπη σας θέση. Μην εκπλαγείτεεάν προσθέτουν εισερχόμενους συνδέσμους (στον ιστότοπό σας) ενισχύοντας έτσι την επισκεψιμότητά σας.

Σχεδιάστε και προγραμματίστε χρόνο για τη δημιουργία δημοσιεύσεων που αντηχούν με το δικό σαςαγορά στόχων. Βάλτε τις ιδέες σας και πολύ πιθανόν να δημιουργήσετε το ενδιαφέρον. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει ενεργούς συνδέσμους που ανακατευθύνουνεπισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Με την πάροδο του χρόνου, η Google θα αναγνωρίσει την προσπάθειά σας και θα σας ανταμείψει με μεγαλύτερη προβολή.

Γράφοντας το μεγάλο περιεχόμενο και το pitching παίρνει χρόνο αλλά τις προσπάθειεςαξίζουν τον χρόνο που δαπανάται. Εν τω μεταξύ, βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι καλά βελτιστοποιημένος. Η βελτιστοποίηση δεν είναι μόνο καλή για SEO, αλλά καιβοηθά να ευχαριστήσει τους υποψήφιους και τους τρέχοντες πελάτες σας. Για παράδειγμα, οι γρήγορες φόρμες ιστοσελίδων και σελίδων που μπορούν να περιηγηθούν θα μειώσουν το ποσοστό εγκατάλειψης. Διατηρήστε καλά SEO πρακτικές αντί να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο και να τον διατηρήσετε.

November 27, 2017