Back to Question Center
0

Semalt αποκαλύπτει την αλήθεια για την αυτοματοποιημένη SEO

1 answers:

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι η διαδικασία δημιουργίας μιας ιστοσελίδαςεμφανίζονται στο ευρετήριο στην οργανική αναζήτηση. Το SEO περιλαμβάνει την απασχόληση διαφόρων τακτικών που βοηθούν τον ιστότοπο να εξασφαλίσει μια ευνοϊκή θέση μέσατα αποτελέσματα αναζήτησης κάποιου συγκεκριμένου περιεχομένου ή πολύ σημαντικούς όρους αναζήτησης. SEO έχει υπάρξει στην πρακτική πολλών bloggers από την έναρξητου διαδικτύου. Ωστόσο, πολλές εταιρείες δεν κατανοούν πλήρως τους περιορισμούς ορισμένων προσωρινών τεχνικών ή τη χρήση αυτοματοποιημένων τεχνικώνγια SEO .

Η αυτοματοποίηση της SEO μπορεί να είναι μια μακρά διαδικασία και πολλές πτυχές της ανάπτυξης ιστοτόπουμπορεί να απαιτήσει κάποια επιπλέον ανθρώπινη αφή, εκτός από την αυτοματοποίηση. Ωστόσο, η ιδέα των γρήγορων λύσεων για τον καθορισμό ορισμένων προβλημάτων επηρεάζει την κατάταξη τουσυνεπώς δεν είναι χρήσιμο εγχείρημα.

Frank Abagnale, διευθυντής επιτυχίας πελατών της Σιάλτ Οι ψηφιακές υπηρεσίες εξηγούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες της εργασίας με αυτοματοποιημένο SEO.

Αυτοματοποιημένη SEO

Σήμερα, πολλά εργαλεία έχουν αναπτυχθεί για να σας βοηθήσουν στο SEO σας.Υπάρχουν εργαλεία για την αναζήτηση λέξεων-κλειδιών, ανάλυση ανακεφαλαιώσεων, αξιολόγηση της κυκλοφορίας, δημιουργία αναφορών κλπ. Ό, τι χρειάζεστε στη μηχανή αναζήτησής σαςβελτιστοποίηση, μπορείτε να το βρείτε στο Διαδίκτυο. Την τελευταία δεκαετία, έχουν προκύψει πολλά εύχρηστα εργαλεία διαχείρισης περιεχομένου και ιστοτόπουπου έχουν βοηθήσει πολλούς ιστότοπους να βελτιώσουν κατά πολύ τα στατιστικά τους κατάταξης. Ωστόσο, παρά τις πλατφόρμες Wix και WordPress έχουν κάνει αρκετές SEOεργαλεία, σπάνια βοηθούν τους ανθρώπους να ταξινομήσουν τις ιστοσελίδες τους ψηλά. Δεν είναι δυνατή η χρήση μιας ενιαίας λύσης για όλες τις επιχειρήσεις, γι 'αυτόΗ Semalt συνιστά την εκπόνηση μεμονωμένων στρατηγικών SEO, κατάλληλων για κάθε συγκεκριμένη περίπτωση .

Σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό;

Αν νομίζετε ότι η απάντηση είναι ναι, δεν έχετε κλείσεικοιτάξτε τι κάνει το SEO tick. Στην αρχή, η Google εξέτασε κάθε ιστοσελίδα για να καθορίσει τα ερωτήματα αναζήτησης και τη θέση της στα αποτελέσματα αναζήτησης.Τότε, η επιτυχία μιας λέξης-κλειδιού εξαρτιόταν από το πόσο συχνά αναφέρεται στο περιεχόμενο. Αυτή είναι η τεχνολογία κρυφών κειμένωνπου αναπτύχθηκε από Black Hat SEO επαγγελματίες, και γι 'αυτό η Google εγκατέλειψε αυτή τη μέθοδο. Στη συνέχεια, η Google άρχισε να εξετάζει τη σημασία τηςbacklinks και το ποσό τους. Αυτό επωφελήθηκε επίσης από webmasters, που ήθελαν έναν φτηνό και γρήγορο τρόπο στην κορυφή, προκαλώντας την αλλαγή της Googleστρατηγική για άλλη μια φορά..

Σήμερα, ο αλγόριθμος Google λαμβάνει ένα ευρύ φάσμα παραγόντωνλογαριασμό: από backlinks σε λέξεις-κλειδιά στα κοινωνικά μέσα. Η χρήση μόνο ενός στοιχείου δεν αρκεί για να προωθήσει το εμπορικό σήμα σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης.Ωστόσο, αύριο όλη αυτή η δομή μπορεί να αλλάξει εξ ολοκλήρου με την εισαγωγή ενός νέου αλγορίθμου.

Το Google δεν είναι μηχανή. Είναι μια εταιρεία, με ειδικούς, ποιοςνα αναλύει συνεχώς την απόδοση της μηχανής αναζήτησης, τη συμπεριφορά των webmasters και να κάνει την ευκολία των χρηστών προτεραιότητα. Επομένως, μία φοράβλέπουν μια πτώση στη χρηστικότητα μιας μηχανής αναζήτησης, εφαρμόζουν τις απαραίτητες αλλαγές για να απαλλαγούν από ιστότοπους που θέτουν σε κίνδυνο τη χρήση της Google.Κάθε φορά που υπάρχει μια πρόκληση, η Google αλλάζει.

Ακόμη και το πιο εκπληκτικό αυτοματοποιημένο εργαλείο δεν μπορεί να συμβαδίσει με τοανθρώπινη καθοδηγούμενη εξέλιξη της μηχανής αναζήτησης. Τα εργαλεία σας μπορεί να λειτουργούν αυτή τη στιγμή, αλλά σε μια εβδομάδα θα είναι άχρηστα ενάντια στις νέες κατευθυντήριες γραμμές.Έτσι, αν θέλετε κάτι που θα σας παράσχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα και θα υπομείνει τις ξαφνικές αλλαγές του αλγορίθμου Google, μια αρμόδιαΟργανισμός SEO παραμένει ο καλύτερος φίλος σας. Όταν εργάζεστε στενά με άτομα που κάνουν SEO, μπορεί κανείς να έρθει να μάθει πολλές τάσεις της αγοράς σχετικά μετον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν διαφορετικοί ιστότοποι .

Για παράδειγμα, ο Joost de Valk, ο ιδρυτής και δημιουργός τουΤο Yoast SEO για το WordPress plugin συμφώνησε ότι παρά τη δυνατότητα πολλών υφιστάμενων εργαλείων να παρέχουν μια μέθοδο set-and-forget,Αυτοματοποίηση SEO είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που περιλαμβάνει αρκετά περισσότερα από αυτό. Για παράδειγμα, οι μηχανές και το λογισμικό μπορούν να εξυπηρετήσουν μόνο τις τεχνικέςbit του SEO εν μέρει. Η ανάπτυξη περιεχομένου και η εμπορία ιών απαιτούν υψηλότερο επίπεδο ανθρώπινης συμμετοχής ώστε να λειτουργούν.

Συμπέρασμα

Η αυτοματοποίηση SEO είναι μια διαδικασία που είναι πιο περίπλοκη από ό, τιίσως σκεφτείτε. Πολλά λευκά εργαλεία ανάπτυξης καπέλων SEO υπόσχονται να δώσουν μια γρήγορη λύση στα προσωρινά θέματα. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες υψηλέςεπίπεδο συμμετοχής στην ανάπτυξη του περιεχομένου. Τα εργαλεία SEO είναι απαραίτητα και θα κάνουν τη ζωή ευκολότερη για τα περισσότερα από τα απαιτούμενα καθήκοντατεχνικός όρος. Παρόλα αυτά, δεν θα σας εγγυηθούν τη θέση # 1 στα αποτελέσματα αναζήτησης: στην καλύτερη περίπτωση, θα κρατήσουν τον ιστότοπό σας να πέσει κάτωστις τάξεις, αλλά ακόμη και αυτό το όφελος θα εξαφανιστεί μετά από μια αλλαγή αλγορίθμου.

Κανένα αυτοματοποιημένο πρόγραμμα δεν μπορεί να εγγυηθεί την αντικατάσταση της σκληρής δουλειάςπου εμπλέκονται σε εργασίες ανάπτυξης περιεχομένου, όπως επεξεργασία περιεχομένου, λειτουργία εισερχόμενης σύνδεσης και επιλογής λέξεων-κλειδιών, καθώς δεν μπορεί να επιτευχθεί σωστάχρησιμοποιώντας μηχανές. Επίσης, χρησιμοποιώντας μια πλήρως αυτοματοποιημένη προσέγγιση σημαίνει ότι θυσιάζετε την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα που χρειάζεστε σε περίπτωση που η μηχανή αναζήτησηςη ρουτίνα βελτιστοποίησης ξαφνικά αλλάζει. Όσο η Google λειτουργεί από επιχειρηματίες και όχι από AI, η συνεργασία με την εμπειρογνώμονες SEO θα παραμείνει η καλύτερη μέθοδος για την κατάκτηση των TOP θέσεων Source .

November 27, 2017