Back to Question Center
0

Semalt Content Marketing Συμβουλές Χρήσιμες για κάθε επιχείρηση

1 answers:

Το Διαδίκτυο είναι υπερφορτωμένο με επιχειρηματίες, διαφημιζόμενους, bloggers, διαφημιστές καιόλοι τους ανταγωνίζονται για την προσοχή σας. Μόλις το ποσό του περιεχομένουαυξάνεται σταθερά, υπάρχει ένα τεράστιο ποσοστό χαμηλής ποιότητας υλικά που εμφανίζονταικάθε μέρα. Υπάρχει μια τάση να απελευθερώσετε περιεχόμενο χαμηλού βαθμού για να το "διαφημίσετε" και να το πάρετεπαρατήρησα. Ωστόσο, για κάθε επιχείρηση που στοχεύει στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη,είναι σημαντικό να παρουσιάζεται περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Θα πρέπει να εμπορευτείτε το περιεχόμενο όσο το ίδιο το προϊόν. Η Τζούλια Βασνεύβα, η ηγετικήεμπειρογνώμονας της Semalt ψηφιακών υπηρεσιών, εξηγεί τι τακτική μάρκετινγκ περιεχομένου πρέπεινα απασχολείται από κάθε εταιρεία για να επιτύχει.

Κερδίστε Εμπιστοσύνη

Ξεκινά με τη δημιουργία περιεχομένου υψηλής ποιότητας. Εάν εργάζεστε στο διαδίκτυο, τότε το μάρκετινγκ περιεχομένουθα πρέπει να είναι η καρδιά της επιχείρησής σας. Δεν έχει σημασία τι εξειδικευμένη αγορά βρίσκεστε,τι πουλάτε και ποιο είναι το σημείο τιμής σας. Ο τρόπος που παρουσιάζετε τον εαυτό σας θα γίνεικαθορίστε την εικόνα της επιχείρησής σας, τη φήμη του εμπορικού σας σήματος και την αφοσίωση του κοινού. Ως σε απευθείας σύνδεσηεπιχειρηματίας, πρέπει να παρέχετε στο κοινό σας συναφείς πληροφορίες που προκαλούν σκέψη.

Αντί να θέτετε τους πελάτες σας υπό τη συνεχή πίεση της πειστικής διαφήμισης,προσπαθήστε να εκπαιδεύσετε τους ανθρώπους, βοηθώντας τους να λάβουν συνειδητές αποφάσεις. Κάνε τους να αισθανθούνευφυείς, προσεγμένους αγοραστές και επενδυτές και σίγουρα θα ενισχύσετε τις πωλήσεις.Συνεχίστε να δημιουργείτε αξιόπιστο και ενημερωτικό περιεχόμενο με συνέπεια. Έτσι, θα κερδίσετε αξιοπιστίαστην εξειδικευμένη αγορά σας. Όταν είστε μια αξιόπιστη πηγή προϊόντων και πληροφοριών,οι συστάσεις σας αντέχουν στην αύξηση των κερδών .

Να ακούτε

Η επικοινωνία με το ακροατήριο είναι απαραίτητη για την οικοδόμηση μιας μακροπρόθεσμης επιχείρησης. Το περιεχόμενό σαςαντιπροσωπεύει τη φωνή σας, που είναι το κύριο εργαλείο για κάθε επιχειρηματία, blogger ή έμπορο.Όταν έχετε κάτι σημαντικό να πείτε, θα πρέπει σίγουρα να το ακούσετε. Αποφασίζω γιατο πιο αποτελεσματικό κανάλι για να μεταφράσετε τις ιδέες σας .

Μπορεί να ειπωθεί σε 140 χαρακτήρες ή λιγότερο; Δοκιμάστε να το tweeting. Πιστεύετε ότι μπορεί να είναι ένα blogΘέση? Βάλτε το στο site σας, το blog κάποιου άλλου, δημιουργήστε ένα ενημερωτικό δελτίο στο ακροατήριό σας ήυποβάλετε το σε ένα περιοδικό για δημοσίευση. Υπάρχουν δεκάδες τρόποι διανομής του περιεχομένου σας.Σκεφτείτε ποιος μιλάτε. Είναι ένα φιλικό κοινό στο YouTube; Ή, ίσως, τοενημερωτικό δελτίο θα ταιριάζει καλύτερα; Θυμηθείτε, πρόκειται για τον πιο αποτελεσματικό τρόπο επικοινωνίαςμε τους δυνητικούς πελάτες ή τους αναγνώστες σας.

Δημιουργία βασικών σχέσεων

Αν έχετε παρακολουθήσει ποτέ ένα μάθημα δημόσιας ομιλίας, παρουσίασης ή μάρκετινγκ περιεχομένου,τότε έχετε ήδη ακούσει αυτό. Ακόμα, δεν μπορεί να ειπωθεί αρκετά. Γνωρίστε το ακροατήριό σας.Τι μπορεί να είναι πιο σημαντικό για την επιχείρησή σας από τη σχέση που έχετε κατασκευάσει μετους οπαδούς σας; Γνωρίστε τα. Ξέρτε ποιοι είναι, τι θέλουν και τι τουςοι ανάγκες είναι. Επικοινωνήστε μαζί τους κάθε μέρα για να διατηρήσετε τη σχέση σας ευημερούσα.

Εργαστείτε για την ουσία του περιεχομένου και αυξήστε την αξία του για τον αναγνώστη. Πρέπει ναβεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο που μοιράζεστε είναι τελικά χρήσιμο. Βάλτε τον εαυτό σας στοπαπούτσια των πελατών σας. Θα θέλατε να χάσετε το χρόνο σας για να διαβάσετε κάτι μη απαραίτητο;Λοιπόν, κανείς δεν θα το αρέσει αυτό. Αλλά μόλις φέρετε σημαντικές ιδέες και ενδιαφέρεστεπληροφορίες στο κοινό σας, θα σας ανταμείψουν ευγνώμονες.

Ενεργοποιήστε το κοινό

Ελευθερώστε το μυαλό σας και κοιτάξτε από το διαφορετικό άγγελο στο περιεχόμενό σας. Όντας δημιουργικοί καιη σκέψη του κουτιού δημιουργεί μια ισχυρότερη αλληλεπίδραση με το ακροατήριό σας. Εξάλλου,ας τους γνωρίσουν. Βάλτε το όνομά σας, την εικόνα και το μίνι-βιο έξω εκεί μαζίτο περιεχόμενό σας. Ανοίξτε την πόρτα και αφήστε τα άτομα μέσα. Όταν οι άνθρωποι συνδέονται μαζί σας ως αείναι πιο πιθανό να ακούσουν τι λέτε.

Φυσικά, όλες αυτές οι πρακτικές γίνονται μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ περιεχομένου σας ως το χρόνοπηγαίνει. Πρέπει να ακολουθήσετε αυτές τις ιδέες με συνέπεια για να γίνετε ηγέτης στον κλάδο σας.Όλοι οι πελάτες της Semalt γνωρίζουν ότι η ποιότητα του περιεχομένου αποτελεί μακροπρόθεσμη επένδυσηπου σας δίνει μεγάλες ανταμοιβές. Η φωνή σας γίνεται το κορυφαίο προϊόν σας Source .

November 27, 2017