Back to Question Center
0

Semalt δίνει SEO Συμβουλές για επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου

1 answers:

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι μεταβαίνουνonline αγορές λόγω της ευκολίας, της ποικιλίας και της αξίας που προσφέρει. Για να παραμείνετε συναφείς στον γεμάτο online χώρο, το ηλεκτρονικό εμπόριοοι εταιρείες πρέπει να βρουν δημιουργικούς τρόπους για να προσελκύσουν τους ηλεκτρονικούς αγοραστές. Όπως συμβαίνει, το SEO εξακολουθεί να διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στο μάρκετινγκστρατηγική των εταιρειών ηλεκτρονικού εμπορίου - palace of chance no deposit bonus code 2019.

Ο κύριος εμπειρογνώμονας της Σμαλτ Ψηφιακές Υπηρεσίες, Jason Adler δίνει 8 συμβουλές που θα κάνουν την επιχείρησή σας ηλεκτρονικού εμπορίου να ανθίσει.

# 1: Σχεδιάστε έναν εντυπωσιακό ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου

Αυτό είναι στην πραγματικότητα το βασικό βήμα. Θέτει τα θεμέλια για τα πάντααλλού που ακολουθεί. Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου σας είναι απλός στην πλοήγηση, την εμπλοκή και την απόκριση. Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες σας θα κρατήσουνεπιστρέφοντας στο κατάστημα μαζί σας.

Μην χαράζετε το κεφάλι σας αν δεν έχετε τις δεξιότητες για να δημιουργήσετε έναιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Εταιρείες όπως το Semalt θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια βελτιστοποιημένη ιστοσελίδα λιανικής πώλησης. Πέρα από αυτό, θα ενσωματώσουν ένα ασφαλέςσύστημα ελέγχου, σύστημα εντοπισμού αποθεμάτων και διαχείρισης, καθώς και δημιουργία περιεχομένου που θα προσελκύει πελάτες σε εσάς. Υπάρχει ακόμη και ένα εργαλείογια την παρακολούθηση της κυκλοφορίας ιστού και των μετατροπών, για να μετρηθεί η αποτελεσματικότητα του ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου.

# 2: Αξιοποίηση της πτυχής κινητής τηλεφωνίας του ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου

Το 2015, ο έμπορος Διαδικτύου έχει υπολογίσει ότι ήταν 104,5 δισεκατομμύρια δολάριαδαπανώνται για πωλήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου για κινητά. Οι αριθμοί αναμένεται να προβάλλουν προς τα πάνω, επομένως εναπόκειται σε σας να επωφεληθείτε από αυτό. Ολαξεκινάει με το σχεδιασμό του δικτυακού σας τόπου λιανικής πώλησης: βεβαιωθείτε ότι έχει βελτιστοποιηθεί για να λειτουργεί σε κινητά gadgets. Διατηρήστε τις διαφημίσεις και τα αναδυόμενα παράθυρα flash.

# 3: Έρευνα, έρευνα, έρευνα

Έρευνα σχετικά με το είδος του περιεχομένου που πρέπει να τοποθετήσετε και το συγκεκριμένολέξεις-κλειδιά / φράσεις που θα σας αρέσει η αγορά-στόχος σας. Προσπαθήστε να καταλάβετε τι κάνουν οι πελάτες σας και κάντε το καλύτερο. Συγκεντρώνωη προσοχή σας στις σελίδες προορισμού, στην αρχική σελίδα και στη σελίδα του προϊόντος καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο ταξινομούνται με τον αλγόριθμο Google. Δεν βλάπτει να ελέγξειτι ο ανταγωνισμός σας είναι μέχρι.

# 4: Δημιουργήστε σχετικούς συνδέσμους

Οι εισερχόμενες συνδέσεις εξακολουθούν να διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην εμπορία του ηλεκτρονικού εμπορίου σαςδικτυακός τόπος. Ψάξτε για bloggers που μπορεί να θέλουν να συνδεθούν με τα προϊόντα ή την ιστοσελίδα σας και να συνεργαστούν μαζί τους. Μπορείτε επίσης να βρείτε κριτικές για σαςπροϊόντα στα κοινωνικά μέσα και προσθέστε εισερχόμενους συνδέσμους στον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου σας. Υπάρχουν πάνω από 60 εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αξιοποιήσετε αυτήν την τακτική.

# 5: Δημιουργήστε νέο περιεχόμενο

Ο ιστότοπός σας ηλεκτρονικού εμπορίου θα πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από ένας κατάλογος προϊόντων μεΣτατικές περιγραφές. Κάνετε ένα σημείο δημιουργίας από το δικό μας blog, στη συνέχεια, δημοσιεύστε φρέσκο, διορατικό περιεχόμενο. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε έναν οδηγό δώρων γιαδιαφορετικές διακοπές που συνιστούν τα προϊόντα που έχετε στο λιανικό εμπόριο .

# 6: Ζητήστε κριτικές πελατών

Οι κριτικές των πελατών όχι μόνο δημιουργούν αξιοπιστία, αλλά και ενισχύουν το δικό σαςSEO. Σκεφτείτε με αυτόν τον τρόπο: όσο περισσότερες κριτικές παίρνετε, τόσο περισσότερο περιεχόμενο (φρέσκο) παίρνετε.

# 7: Διεξάγετε τακτικούς ελέγχους ιστού

Είναι φυσιολογικό να κάνετε λάθη. Ως περισσότερο περιεχόμενο και ιστοσελίδεςπρόσθεσε, τόσο περισσότερο είστε επιρρεπείς σε λάθη. Αναχώρηση για ετικέτες που λείπουν, σενάρια, ανακατευθύνσεις, διπλές σελίδες, νεκρούς συνδέσμους, λείπουνεικόνες και οποιοδήποτε άλλο σφάλμα πραγματοποιώντας έναν τριμηνιαίο έλεγχο στον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Χρησιμοποιήστε δωρεάν εργαλεία για να ελέγξετε την ταχύτητα φόρτωσης,την ασφάλεια ιστοσελίδων και πολλά άλλα.

# 8: Δημιουργήστε ένα τάγματος επιρροών

Συνεργάξτε με τους bloggers και να τους γράψετε για το ηλεκτρονικό εμπόριο σαςτην ιστοσελίδα, τα προϊόντα και την αναθεώρηση. Ξεκινήστε μια καμπάνια κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για να ενισχύσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας και του ιστού

Χρησιμοποιώντας αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο.Οι ανταγωνιστές σας θα παραμείνουν τυλιγμένοι από το σοκ.

November 27, 2017