Back to Question Center
0

Semalt δίνει SEO Συμβουλές για το πώς να βελτιώσει την απόδοση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης

1 answers:

Το SEO και το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων είναι δύο αναπόσπαστα στοιχεία όταν πρόκειταιστο μάρκετινγκ Διαδικτύου. Τόσο το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων όσο και η λειτουργία SEO είναι οργανικές, εισερχόμενες στρατηγικές. Μαζί, εστιάζουν στην οικοδόμηση ενόςελκυστική εικόνα μάρκας που φυσικά προσελκύει ποιοτική κυκλοφορία. Τα κοινωνικά μέσα χρησιμοποιούν περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που είναι πιο ορατό σε πραγματικά πρόσωπαπου το διαβάζει. Ως αποτέλεσμα, τα κοινωνικά μέσα παρουσιάζουν μια σταθερή πλατφόρμα για την παρουσία της επωνυμίας καθώς και την ενίσχυση των τεχνικών SEOεφαρμοστεί στο σωστό κοινό.

Για οποιονδήποτε διαδικτυακό έμπορο περιεχομένου, είναι σαφές ότι τα κοινωνικά μέσα μπορούν να βελτιωθούντην ταξινόμηση της μηχανής αναζήτησης του ιστότοπου. Ωστόσο, οι περισσότεροι εμπειρογνώμονες SEO και Κοινωνικών μέσων αποτυγχάνουν να εξηγήσουν τον τρόπο με τον οποίο η έκθεση των κοινωνικών μέσων επηρεάζει την απόδοση του SEOMax Bell, διευθυντής επιτυχίας πελατών της Σμαλτ Οι ψηφιακές υπηρεσίες εξηγούν τι επωφελείται από την κοινωνική παρουσία των μέσων ενημέρωσης στους ιδιοκτήτες των τοποθεσιών.

Αυξάνοντας τον αριθμό των ατόμων που ακολουθούν

Οι σελίδες κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης με μεγάλο αριθμό οπαδών έχουν καλύτερη κατάταξηιστοσελίδες κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης από ό, Για παράδειγμα, τα άτομα ενδέχεται να αλληλεπιδρούν με το περιεχόμενό σας ενώ αρέσουν σε μια ανάρτηση,κάνοντας κλικ σε ένα σύνδεσμο, επαναλαμβάνοντας ή ακόμα τοποθετώντας σχόλια στο Google+. Μια εταιρεία που έχει περίπου 100 οπαδούς δεν μπορεί να λάβει παρόμοια κατάταξημπόνους σαν μια εταιρεία με ένα εκατομμύριο οπαδούς σε ίδιες φράσεις-κλειδιά. Η αύξηση της βάσης των οπαδών σας μπορεί να είναι ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε μέχρι τώραως βαθμολογίες..Ωστόσο, έχει ένα όριο. Για παράδειγμα, η Google δεν θα δώσει μπόνους μεσολάβησης μιας σελίδας με 1000 ακόλουθους proxy.Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να αναζητήσετε μια καλή βάση μελών, η οποία είναι διαδραστική και ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ενταχθούν στην ομάδα σας ήκάντε κλικ στο σύνδεσμο .

Χρησιμοποιώντας λέξεις κλειδιά με μεγάλη αναζήτηση στον ιστότοπό σας

Όπως και σε ιστότοπους, οι λέξεις-κλειδιά έχουν παρόμοιο ρόλο στα κοινωνικά μέσα.Για τα αποτελέσματα της κοινωνικής σελίδας ενός ατόμου να κατατάσσονται σε υψηλά επίπεδα, αρκετές καρφίτσες με πινακίδες πρέπει να είναι διαθέσιμες καθώς και οι θέσεις είναι γραμμένες με τη χρήση σχετικώνλέξεις-κλειδιά. Κάθε δημοσίευση, όπως στο Facebook, θα πρέπει να συνοδεύει κάποιους όρους υψηλής αναζήτησης, οι οποίοι θα βοηθήσουν να κατευθύνετε το κοινό σας στον ιστότοπό σας. Κοινωνικόςτα backlinks των μέσων ενημέρωσης είναι σύνδεσμοι ποιότητας. Αυτοί οι σύνδεσμοι βοηθούν τις μηχανές αναζήτησης να κατατάξουν τις ιστοσελίδες με την πλειοψηφία των επισκεπτών από τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσηςαυτά με λίγους .

Βελτιστοποίηση των μηνυμάτων σας για αναζητήσεις

Είναι σημαντικό να καταστεί το περιεχόμενο του ιστότοπου δυνατό να αναζητηθεί και να μοιραστεί. Γιαπαραδείγματος χάριν, ιστοσελίδες όπως το Pinterest καθιστούν το περιεχόμενο του διαδικτύου κοινόχρηστο στα μέρη λόγω της καλής κάλυψης των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Σε άλλες περιπτώσεις, οι περισσότερεςοι ιστότοποι κοινωνικών μέσων έχουν μια πολιτική απορρήτου η οποία μπορεί να κάνει μια θέση ορατή σε ορισμένα επιλεγμένα άτομα όπως τους οπαδούς. Για παράδειγμα, ένα YouTubeΤο βίντεο μπορεί να αναγράφεται μόνο σε άτομα με σύνδεσμο. Στις ρυθμίσεις του Facebook, ένας σύνδεσμος μπορεί να γίνει ορατός μόνο για εκείνους που επέτρεψαν την προβολήχρονοδιάγραμμα. Μέσα από αυτό, αν βελτιστοποιήσετε τις αναζητήσεις σας στα κοινωνικά μέσα, ο ιστότοπος μπορεί να κατατάσσεται υψηλότερα.

Η παρουσία των κοινωνικών μέσων έχει σημαντικό αντίκτυπο στη μηχανή αναζήτησηςκατάταξη οποιασδήποτε ιστοσελίδας στο Διαδίκτυο. Πολλές τεχνικές μάρκετινγκ ιών απαιτούν τη χρήση των αποτελεσματικών τεχνικών μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων για ναεπιτυχία. Μια ενεργή παρουσία των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης αποτελεί βασικό δείκτη των πραγματικών αναγνωστών στην ιδιαίτερη θέση σας, που μπορούν να γίνουν γρήγορα επισκέπτεςμε την τοποθέτηση ενός συνδέσμου στους διάφορους λογαριασμούς και σελίδες ανεμιστήρων. Ως αποτέλεσμα, κάθε επιχείρηση που χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο μπορεί να επωφεληθεί από την ποιότητα backlinksκαι η κυκλοφορία που προέρχεται από τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, καθώς και από τα οφέλη από τα αποτελέσματα μάρκετινγκ των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης .

November 27, 2017
Semalt δίνει SEO Συμβουλές για το πώς να βελτιώσει την απόδοση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης
Reply