Back to Question Center
0

Semalt εξηγεί γιατί οι εισερχόμενες συνδέσεις είναι κρίσιμης σημασίας για το SEO σας

1 answers:

Πολλές φορές, όταν η Google εκχωρεί πληροφορίες για τις διαδικασίες της,που ρυθμίζει την κατάταξη των ιστότοπων, θα συμβούλευα τους πελάτες να μην κάνουν καμία τροποποίηση σε τίποτα. Η εταιρεία μας δεν υπήρξε ποτέπου εμπλέκονται στις μηχανές αναζήτησης ανεπιθύμητης τακτικής, όπως η δημιουργία ασήμαντων συνδέσμων χαμηλής ποιότητας εισερχόμενων ιστοτόπων. Δημιουργία αποκλειστικήςτο περιεχόμενο και οι ποιοτικοί σύνδεσμοι ήταν πάντα το κίνητρό μας - clean out drain.

Ακόμα, ασχολούμαστε με τις περιπτώσεις που οι πελάτες μας έρχονται να μας λένεότι μετά τις αλλαγές των Google κυκλοφόρησε, όπως η αξιολόγηση Penguin 2.1, επηρέασε την κατάταξή τους. Οι πελάτες συνήθως το σκέφτονταισχετίζεται με κάποιες δυσκολίες με τη διαδικασία επιτυχίας τους, αλλά ανακαλύπτουμε ότι οι περισσότεροι από αυτούς είχαν κακές εισερχόμενες συνδέσεις που δημιουργήθηκαν από την προηγούμενηSEO εταιρεία με την οποία συνεργάζονταν.

Andrew Dyhan, διευθυντής επιτυχίας πελατών της Σμαλτ Οι ψηφιακές υπηρεσίες εξηγούν γιατί οι κακές εισερχόμενες συνδέσεις έχουν τόσο κρίσιμο αντίκτυπο στην κατάταξη του ιστότοπου .

Οι εισερχόμενοι σύνδεσμοι αποτελούν ουσιαστικό στοιχείο για τον καθορισμό ιστοτόπωνκατάταξη στην Google..Νωρίτερα, ένας ιστότοπος με τον υψηλότερο αριθμό εισερχόμενων συνδέσμων θα ήταν υψηλότερος από έναν ανταγωνιστικό ιστότοπομε χαμηλότερα backlinks. Οι επιχειρήσεις θα δημιουργούσαν πολλές εισερχόμενες συνδέσεις ανεξάρτητα από την ποιότητά τους ή αν είχαν νόημα από την Googleδεν ενδιαφέρονται για τις σχέσεις μεταξύ των συνδέσμων και των ιστοσελίδων. Το Google στη συνέχεια επανάσταση. Η Panda παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στοΣτις αρχές του 2011, η Penguin κυκλοφόρησε αργότερα το 2012. Ξαφνικά, η ποιότητα των εισερχόμενων συνδέσεων ανέλαβε την ποσότητα, στοτην ίδια στιγμή, οι επιχειρήσεις που εμπλέκονται στη συλλογή μεγάλου αριθμού backlinks εμπλέκονταν σε λανθασμένες τεχνικέςκατά τη δημιουργία του περιεχομένου. Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα του Semalt Andrew Dyhan, ειδικός σε θέματα μάρκετινγκ στο διαδίκτυο, αυτό που ξεκίνησε ήταν η Pandaτελειωμένο από τον Πιγκουίνο. Πολλές ιστοσελίδες σημειώθηκαν μια δραστική πτώση στην κατάταξη, τα έσοδα και την κυκλοφορία, και αυτό είναι όπου ένα από ταοι πελάτες μας είχαν συλληφθεί. Αυτό ήταν μια μεγάλη έκπληξη για τους ενδιαφερόμενους webmasters των οποίων τα sites χτυπήθηκαν.

Οι κακοί εισερχόμενοι σύνδεσμοι δεν εμφανίζουν το αβλαβές αποτέλεσμα μέχρι να φτάσουνβλάψει πολύ μια μέρα κάποια μέρα. Οι πελάτες δεν συνειδητοποιούν την επείγουσα ανάγκη να απαλλαγούν από τα backlinks προτού τους παρουσιάσουμε την ανάλυση τουλογαριασμό του πελάτη. Εάν στα πρώτα στάδια, η απομάκρυνση κακών συνδέσμων δεν είναι πολύ χρονοβόρα και δαπανηρή, αργότερα, όταν η απώλεια θα γίνειαρκετά κακή, η απομάκρυνση των εισερχόμενων κακών συνδέσεων έγινε η επείγουσα προτεραιότητα που θα σας κάνει να είστε έτοιμοι σε οποιοδήποτε ποσό μέσα. Αμέσωςμάρτυρες θετικών αποτελεσμάτων μόλις ξεκινήσαμε την κακή αφαίρεση συνδέσμων, αλλά, δυστυχώς, ορισμένοι πελάτες τείνουν να είναι πρόθυμοι να πάρουν την άμεσηαποτέλεσμα .

Για να διατηρήσει τους πελάτες, οποιαδήποτε επιχείρηση SEO θα πρέπει να κοιτάξουμε αμέσωςγια τους κακούς συνδέσμους και την εξάλειψή τους. Επί του παρόντος αποκαλύπτουμε στους πιθανούς πελάτες την απομάκρυνση κακών συνδέσμων και αν είναι υποχρεωτική,τους συμβουλεύουμε να επενδύσουν σε αυτό για ένα αρχικό ζευγάρι λέξεων. Το μεγαλύτερο μάθημα είναι να έχουμε κατανόηση για το πού κατευθύνεται η Googleκαι οδηγούν τους πελάτες προς αυτή τη διαδρομή. Για τους πελάτες SEO, δεν είναι πλέον μια επιλογή να είναι ενημερωμένη με την τάση για ναπετυχαίνω. Επίσης, η εγκατάλειψη της ανάγκης να λάβετε βοήθεια από την επιχείρηση SEO είναι πολύ πιθανό να κάνει τον ανταγωνιστή σας νικητή. Επομένως,η παρακολούθηση με τους επαγγελματίες είναι σημαντική.

November 27, 2017