Back to Question Center
0

Semalt Εξηγεί πώς να κάνει το μεγαλύτερο μέρος της SEO και Email Marketing ολοκλήρωση

1 answers:

Το Email Marketing είναι ένα οικονομικά αποδοτικό κανάλι για την επέκταση της αναγνωρισιμότητας του σήματος,και την οικοδόμηση καλύτερων σχέσεων με τους πελάτες μέσω δημιουργίας συναρπαστικού, χρήσιμου ή ψυχαγωγικού περιεχομένου. Όταν σκεφτείτεότι το SEO έχει σημασία μόνο για την κατάταξη της ιστοσελίδας στη σελίδα αποτελεσμάτων, φαίνεται να είναι πιο σύνθετη και ποικίλη.

Artem Abgarian, διευθυντής επιτυχίας πελατών της Σμαλτ Οι ψηφιακές υπηρεσίες εξηγούν τη σχέση μεταξύ μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και SEO και μοιράζονται τις συμβουλές σχετικά με τον τρόπο αποτελεσματικής ενσωμάτωσής τους.

Βελτιστοποίηση μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Οι πάροχοι υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσφέρουν διευθύνσεις IP και παρακολούθηση δραστηριοτήτων.Η τήρηση του νόμου CAN-SPAM αυξάνει την αξιοπιστία του ιστότοπου με τους ISP. Η μη συμμόρφωση έχει ως αποτέλεσμα χαμηλότερα ποσοστά παραλαβής ή μαύρη λίστα.Μερικοί αναγνώστες επιλέγουν να διαβάζουν τα μηνύματά τους σε μορφή κειμένου, οπότε είναι συνετό να έχουμε μια έκδοση κειμένου για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο HTML. Σταδιακά προχωράμετα διαφημιστικά μηνύματα σε σχέση με την εκκίνηση τους μειώνουν τις πιθανότητες "εξαιρέσεως".

Το περιεχόμενο θα πρέπει να έχει άμεση σύνδεση με τη σελίδα προορισμού, η οποία έχει τοπληροφορίες σχετικά με ένα προϊόν, υπηρεσίες και προωθήσεις και λειτουργεί λέξεις-κλειδιά στοχευμένες. Προσαρμογή του περιεχομένου ώστε να συμπεριλαμβάνονται συγκεκριμένα θέματατου ενδιαφέροντος αυξάνει την πιθανότητα προβολής και εμπλοκής. Όταν ασχολείται με ένα μεγαλύτερο κοινό-στόχο, την κατάτμηση χρησιμοποιώντας δημογραφικά στοιχεία,συμφέροντα ή προτιμήσεις είναι σημαντική καθώς μειώνει τα ποσοστά εγκατάλειψης. Το SEO οδηγεί την κυκλοφορία σε ιστότοπους που διαθέτουν ορατά πλαίσια εγγραφής βοηθώντας έτσιαναπτυχθεί η λίστα. Τέλος, συμπεριλαμβανομένων των συνδέσεων των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης σε οργανισμούς μηνυμάτων, εμπλέκονται επισκέπτες και παραλήπτες σε οποιεσδήποτε προωθήσεις..

Ολοκλήρωση SEO και email marketing

Απλοί τρόποι βελτιστοποίησης του σχεδιασμού του προτύπου περιλαμβάνουν:

  • Βέλτιστες πρακτικές SEO όπως βελτιστοποίηση τίτλων, τίτλων,τις γραμμές θέματος, το σώμα αντίγραφο, και αγκύρων κείμενα που συνδέουν πίσω σε συγκεκριμένες σελίδες του ιστότοπου. Οι εικόνες δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 600 pixels ως τις περισσότερεςοι αναγνώστες προεπισκόπησης μόνο των κειμένων με τις εικόνες απενεργοποιημένες. Οι ετικέτες Alt text σε εικόνες επιτρέπουν στους χρήστες που χρησιμοποιούν μόνο κείμενο να κατανοήσουν το θέμα.Η λειτουργία "Προβολή στο πρόγραμμα περιήγησης" θα πρέπει να εμφανίζεται στη σχεδίαση του προτύπου σε περίπτωση που οι αναγνώστες δυσκολεύονται να διαβάσουν το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Canonical Ετικέτες εφαρμόζονται όταν κάποιος επιθυμεί να χρησιμοποιήσει αρχεία γιαblogs ή ενημερωτικά δελτία στον ιστότοπο στον οποίο έχουν πρόσβαση οι μηχανές αναζήτησης. Αναφέρουν ότι η μηχανή αναζήτησης αντιμετωπίζει τη σελίδα ως την προτιμώμενη διεύθυνση URL,και ότι όλο το περιεχόμενο θα επιστρέψει σε αυτό.
  • Το E-Newsletter Archive είναι μια βιβλιοθήκη όλων των δημοσιευμένων ενημερωτικών δελτίωνμε όλα τα σχετικά θέματα. Όλοι οι τίτλοι βελτιστοποιούνται στη σύμβαση ονομασίας χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά και μεμονωμένους συνδέσμους σε κάθε ενημερωτικό δελτίο.
  • Το Mobile Marketing απαιτεί πρότυπα για να ταιριάζει σε κινητές οθόνεςμε προσαρμοσμένα σχέδια που προσαρμόζονται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησης για κινητά.
  • Οι Subject Lines βοηθούν τους αναγνώστες να κατανοήσουν το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρινακόμη και το άνοιγμα. Δεν πρέπει να έχουν καμία σχέση με τον SEO και πρέπει να εμπλέκουν το συμφέρον του παραλήπτη .
  • Βίντεο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα ενσωματωμένα βίντεο ως πρόσκληση για δράση βοηθούν τους αναγνώστεςμάθετε περισσότερα και βοηθάτε με τη μετατροπή.
  • Καμπάνιες παρακολούθησης χρησιμοποιώντας το Google Analytics.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν περιορίζουν το περιεχόμενό τους εφόσον συμμορφώνονται με το CAN-SPAMαπαιτήσεις και να τους κρατήσει απλή και σύντομη. Έχετε υπόψη σας να τα σχεδιάσετε σύμφωνα με το κοινό-στόχο με το SEO στο μυαλό σας. Με τηνμελλοντικές βελτιώσεις στο Google, η καταγραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα έχει σημασία για τις επιχειρήσεις, καθώς οι χρήστες δεν θα χρειαστεί να επισκέπτονται τον ιστότοπο για να έχουντις δραστηριότητές τους Source .

November 27, 2017