Back to Question Center
0

Semalt Εξηγεί πώς το ποσό των κεφαλαίων που επενδύονται σε SEO Correlates με τα οφέλη που αποκτήθηκαν

1 answers:

Το ποσό των κεφαλαίων που πρέπει να επενδύσετε σε SEO ποικίλλει λόγω των τιμώνπροσφέρονται από τους οργανισμούς. Ωστόσο, η πρακτική δείχνει ότι το υψηλό κόστος των υπηρεσιών δεν εγγυάται πάντα την επιτυχία του SEO σαςκαμπάνια. Η αύξηση των αρχικών επενδύσεων αντιστοιχεί στην αύξηση των κερδών που αποκτήθηκαν; Υπάρχει κάποιοκατώτατο όριο για τις επιχειρήσεις που είναι απαραίτητες για την επίτευξη των απολαβών;

Nik Chaykovskiy, ο κορυφαίος εμπειρογνώμονας της Σμαλτ Οι ψηφιακές υπηρεσίες εξηγούν τους παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση των επενδύσεων σε SEO .

Ο χρόνος και τα χρήματα που δαπανώνται για μια στρατηγική επηρεάζουν τον όγκο και τον όγκοποσότητα. Η συσσωρευτική πληρωμή επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από παραλλαγές των ακόλουθων στοιχείων - sage one canada payroll software. Σε αυτό το λογαριασμό, αυξάνοντας την είσοδο τουένας ή μερικοί από αυτούς τους παράγοντες αυξάνουν το ρυθμό αύξησης των αποδόσεων .

  • Η ποσότητα είναι η ποσότητα της εργασίας που πραγματοποιείται σε τακτική βάση. Πολλάοι ποιοτικοί σύνδεσμοι αυξάνουν την εξουσιοδότηση τομέα, ενώ το ποιοτικό περιεχόμενο αυξάνει τις σελίδες που έχει κάποιος στο ευρετήριο της Google.
  • Η ποιότητα εξαρτάται από το χρόνο που αφιερώνεται στην εργασίαΈγινε. Οι υψηλότερες αξιόπιστες πηγές δημιουργούν περισσότερη αξία που φιλοξενεί έναν μόνο σύνδεσμο από ό, τι οι χαμηλότερες πηγές που φιλοξενούν αρκετούς συνδέσμους.
  • Ώρα. Επιστροφές από μια επένδυση δεν είναι στιγμιαία καθώς είναι μια χιονοστιβάδα με την πάροδο του χρόνου..

Συντελεστής ανταγωνισμού

Μερικές επενδύσεις σε μια επιχείρηση που υπάρχει σε μια αγορά μεπολλοί ανταγωνιστικοί ιστότοποι δεν θα απέδωσαν τόσα αποτελέσματα, όπως θα είχε κάνει από την εταιρεία, τα οποία είχαν επενδυθεί για την ανάπτυξητης στρατηγικής μάρκετινγκ περιεχομένου. Ωστόσο, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις που συμβάλλουν στην αύξηση της ορατότητας του χώρου με τον ελάχιστο προϋπολογισμόκαι τις επενδυτικές απαιτήσεις. Μια εταιρεία μπορεί να διαδώσει το περιεχόμενο σε μια συγκεκριμένη θέση της αγοράς ή σε μια τοπική γεωγραφική περιοχή όπου βρίσκεταιβελτιστοποιεί το περιεχόμενο για το κοινό-στόχο που βρίσκεται σε αυτά τα τμήματα. Το αποτέλεσμα θα είναι η αύξηση της συνάφειας του παρεχόμενου περιεχομένου.

Κατώτατο όριο ποιότητας

Ένα άλλο σημείο που εξετάζεται είναι το επίπεδο ποιότητας αυτού του περιεχομένουπρέπει να ικανοποιήσει πριν απελευθερωθεί. Το άσχημα γραπτό περιεχόμενο ή το λεπτό περιεχόμενο μπορεί να προκαλέσει την ποινή της Panda που θα είναι σημαντικήκατάταξη στην ουρά αναζήτησης. Παρουσιάζει μια απειλή για τη φήμη της μάρκας και την επισκεψιμότητα επισκεπτών στην ιστοσελίδα καθώς και οποιεσδήποτε άλλεςπιθανές σχέσεις με τους εκδότες που βοηθούν στη δημιουργία συνδέσμων. Η ελάχιστη επένδυση εξασφαλίζει την ποιότητα και το δυναμικόανάπτυξη, δεδομένου ότι οι επιχειρήσεις βρίσκονται στο επίπεδο ανταγωνισμού. Η κατάταξη υψηλότερη από τους ανταγωνιστές θα απαιτήσει μια στρατηγική περιεχομένου που ξεπερνάειανταγωνιστές και βασίζεται στη γνώση των βέλτιστων πρακτικών στο μάρκετινγκ περιεχομένου.

Πολυπλοκότητα πτυχών

Λαμβάνοντας υπόψη τους λογαριασμούς που συζητήθηκαν προηγουμένως σημεία, μπορούμε να έρθουμεέως τα ακόλουθα συμπεράσματα:

  • Τα κέρδη των επιχειρήσεων αποφέρουν μεγαλύτερες αποδόσεις αν το ύψος των αρχικών επενδύσεωναυξήθηκε σε σύγκριση με τις ανταλλαγές one-one
  • Ο ανταγωνισμός περιορίζει την προβολή για μικρές επενδύσεις, αλλά όχικαθιστώντας εξ ολοκλήρου αδύνατη
  • Επίτευξη ενός ορισμένου ορίου ποιότητας για το περιεχόμενο και τη σύνδεση των κτιρίωνδιασφαλίζει ότι οι επιχειρήσεις κερδίζουν τη δυναμική

Συμπερασματικά, το SEO δεν είναι μια στρατηγική που δεν απαιτεί κανέναολόκληρη τη στρατηγική μάρκετινγκ για να δείτε σημαντικό αποτέλεσμα. Η επένδυση χρόνου και προσπάθειας βοηθά στην επίτευξη ποιότητας. Τέλος, όσο περισσότεροεπενδύσεις, τα υψηλότερα αποτελέσματα που αποφέρει. Οι μικρότερες επενδύσεις είναι επίσης αποτελεσματικές εάν επενδύονται με τον σωστό τρόπο.

November 27, 2017