Back to Question Center
0

Semalt Εξηγεί τη σχέση μεταξύ SEO και Email Marketing

1 answers:

Email Marketing είναι ένα από τα παλαιότερα κανάλια μάρκετινγκ που, καθώς και SEO,έχει βαθμολογηθεί θετικά από τους εμπόρους εσωτερικής διαφήμισης για την υψηλή απόδοση επένδυσης (ROI). Ωστόσο, οι λειτουργίες του Email Marketing διαφέρουν από τις στρατηγικές,και την εκτέλεση του SEO. Στο SEO, η αποτελεσματικότητα της σύστασης εξαρτάται από την ικανότητα της δικής σας ομάδας IT, των πελατών, των συνεργαζόμενων οργανισμών,και τις συνεκτικές τους ενέργειες .

Artem Abgarian, διευθυντής επιτυχίας πελατών της Σμαλτ Οι ψηφιακές υπηρεσίες εξηγούν πώς να ενσωματώσετε το SEO και το Email Marketing.

Βελτιστοποίηση ηλεκτρονικού μάρκετινγκ

Μόλις το Email Marketing είναι το πιο αποδοτικό κανάλι που χρησιμοποιούν πολλοίτους εμπόρους και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων για την προώθηση, την οικοδόμηση και τη διατήρηση σχέσεων με τους πελάτες, γίνεται ένα ουσιαστικό μέρος της εργασίας πουαξίζει τις προσπάθειες. Ένα καλά βελτιστοποιημένο περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απασχολεί περισσότερους δυνητικούς πελάτες και βελτιώνει τις προοπτικές σας. Παρακάτω είναι οι συμβουλές για το πώς ναβελτιστοποιήστε αποτελεσματικά τις καμπάνιες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .

 • 1. Επιλέξτε και επενδύστε σε έναν μεγάλο πάροχο υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ESP) στοεπηρεάζουν θετικά τους γενικούς αγώνες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • 2. Ακολουθήστε τον νόμο CAN-SPAM για να δημιουργήσετε αξιοπιστία με το ΔιαδίκτυοΠάροχοι υπηρεσιών (ISP)
 • 3. Δημιουργήστε ένα email κειμένου για να μειώσετε τις πιθανότητες των επικοινωνιών σαςπηγαίνοντας σε spam, δεδομένου ότι οι περισσότεροι χρήστες προτιμούν την έκδοση κειμένου χωρίς φανταχτερά βίντεο HTML.
 • 4. Προωθήστε τους πελάτες σας παρέχοντας μην διαφημιστικά μηνύματανα οικοδομήσουμε πρώτα την αξιοπιστία με τους πελάτες και να γνωρίζουμε τι τους γοητεύει..
 • 5. Αναπτύξτε σελίδες προορισμού κυρίως για προϊόντα, υπηρεσίες και υπηρεσίεςπροώθηση και παροχή εντύπου εγγραφής
 • .
 • 6. Εξατομίκευση του περιεχομένου. Όλες οι πληροφορίες που προσελκύουν τους παραλήπτεςνα κάνετε κλικ πρέπει να βρίσκεται πάνω από το πτυσσόμενο για όλα τα ηλεκτρονικά μηνύματα. Για παράδειγμα, η προσθήκη ονόματος οργανισμού που έχει πρόσκληση για δράσηοδηγώντας απευθείας στον ιστότοπο ή χρησιμοποιώντας το όνομα του παραλήπτη και την επιλογή των καταλόγων με πρότυπα που έχουν επιλεγεί στις προτεραιότητες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .
 • 7. Ανάπτυξη τμήματος και λίστας. Η προσθήκη της κατάτμησης πρινμια ενέργεια μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερες αποδόσεις και ποσοστά κλικ.
 • 8. Προσθέστε συνδέσμους κοινωνικών μέσων ενημέρωσης στα κανάλια σας για να συμπεριλάβετε επισκέπτες του ιστούκαι τους δέκτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε προσφορές ώστε να μπορούν να παρακολουθούν τον οργανισμό σας.

Ενσωμάτωση SEO και email marketing

Υπάρχουν δύο τρόποι διεξαγωγής του SEO Audit για έναν ιστότοπο .

Ένα μεγάλο περιεχόμενο με τις κατευθυντήριες λέξεις-κλειδιά αυξάνει τις πιθανότητεςη σελίδα ανιχνεύεται για να κατατάσσεται υψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης. Ταυτόχρονα, χρήσιμες πληροφορίες σε ενημερωτικά δελτία και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσελκύουν περισσότερααναγνώστες και αυξάνει την ορατότητα. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τους κύριους τρόπους για να αξιοποιήσετε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα τόσο του SEO όσο και του Email Marketing.

 • Χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρακτικές SEO κατά τη δημιουργία περιεχομένου ενημερωτικών δελτίων
 • Προσθήκη κανονικών ετικετών στο σώμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Δημιουργία αρχείων ηλεκτρονικών ενημερωτικών δελτίων για περαιτέρω ανάλυση
 • Διεξαγωγή μάρκετινγκ κινητής τηλεφωνίας
 • Λαμβάνοντας υπόψη τις υποκείμενες γραμμές των ηλεκτρονικών μηνυμάτων
 • Αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων με περιεχόμενο περιεχομένου
 • Παρακολούθηση καμπανιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Google Analytics

Το SEO και το Email Marketing έχουν τα υψηλά ποσοστά ROI, συνδυάζοντας τα έτσιβοηθά να σχεδιάσουμε το ιδανικό κοινό. Λαμβάνοντας υπόψη διάφορους παράγοντες και εφαρμόζοντας μια συνεκτική προσέγγιση για τη δημιουργία ενημερωτικών δελτίων θα σας βοηθήσει να κάνετετο μεγαλύτερο μέρος των καμπανιών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας Source .

November 27, 2017