Back to Question Center
0

Semalt Εμπειρογνώμονας: Γιατί υψηλής ποιότητας περιεχόμενο είναι σημαντικό για SEO Κτίριο Link;

1 answers:

Η οικοδόμηση συνδέσεων παρέμεινε ένα από τα βασικά στοιχείαμιας προσέγγισης SEO. Οι σύνδεσμοι περνούν μέσω τομέων ταξινόμησης σελίδων για να πιστοποιήσουν την αξιοπιστία ενός συγκεκριμένου ιστότοπου. Τρέχον κτίριο συνδέσμωνοι τεχνικές δίνουν έμφαση στη δημιουργία περιεχομένου που αντλεί εισερχόμενους συνδέσμους βάσει των οφελών του .

Πρέπει να καταλάβουμε γιατί χρησιμοποιούμε περιεχόμενο για να δημιουργήσουμε δεσμούς.Η εξουσιοδότηση τομέα και η PageRank επικεντρώνονται πέρα ​​από τον αριθμό των συνδέσμων στον ιστότοπό σας και η Google επιβεβαιώνει τη σημασία και την ποιότητατων συνδέσμων. Χρησιμοποιώντας μια σύνδεση ως αναφορά θεωρεί ότι είναι πολύτιμη και με τη σειρά της αντιμετωπίζεται ως άξιος - large brim hats for sale.

Ryan Johnson, ανώτερος διευθυντής πωλήσεων της Σιάλτ Ψηφιακές υπηρεσίες, καθιστά σαφές γιατί η συγγραφή μεγάλου περιεχομένου έρχεται με πρόσθετα οφέλη και την καθιέρωση καλύτερων δεσμών.

Οι κίνδυνοι της οικοδόμησης συνδέσμων χωρίς περιεχόμενο

1. Το spam προκαλεί

Η Google παρακολουθεί για εκείνους που δημοσιεύουν περιεχόμενο χωρίς καμίατην υποστήριξη πληροφοριών και την προειδοποίηση που μπορεί να οδηγήσει σε ποινή κατάταξης .

2. Συντακτική διαθεσιμότητα.

Υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση για συνδέσεις πλούσιες σε περιεχόμενο για επεξεργασία καιδημοσιεύοντας σε υψηλή εξουσία αφού οι συντάκτες είναι πεινασμένοι για μεγάλη πληροφόρηση .

3. Ευκαιρίες για λέξεις-κλειδιά

.

Οι λέξεις-κλειδιά εξακολουθούν να αποτελούν βασικό στοιχείο της δημιουργίας δεσμών.Η βελτιστοποίηση μιας συγκεκριμένης λέξης-κλειδιού μπορεί να χαθεί αν δεν υπάρχει περιεχόμενο στον σύνδεσμο.

4. Θυμώσεις φήμης

Υπάρχουν μελλοντικά οφέλη, όπως η φήμη του εμπορικού σήματοςέρχονται με την απόσπαση συνδέσμων με περιεχόμενο που μπορεί να χαθεί και να αμαυρωθεί εάν δημιουργηθεί ένας σύνδεσμος χωρίς πληροφορίες .

5. Αποτελέσματα της αρχής

.

Η αρχή σας μπορεί να αντιμετωπίσει αν στέλνετε συνδέσμους χωρίςπεριεχόμενο ή μπορούν να θεωρηθούν ύποπτα .

6. Τα συμφραζόμενα κενά.

Δεν έχετε την ευκαιρία να κάνετε contextualization ενός συνδέσμου και να λάβετεμεγάλη συνιστώμενη επισκεψιμότητα με την ανάρτηση ενός κενού συνδέσμου.

Υπάρχουν σοβαρές περιπτώσεις στις οποίες οι σύνδεσμοι χωρίς περιεχόμενο μπορούν να κερδηθούν

1. Σύντομη σύνδεση κτιρίου.

Υπάρχει μια τεχνική χρήσης ενός εργαλείου λογισμικού που αυθόρμητααποκόπτει τα σπασμένα links, τα οποία θεωρούνται άσχημα για το SEO, και στη συνέχεια τα στέλνουν στον webmaster για επισκευαστές. Για κάθε σπασμένο σύνδεσμοπροσφέρετε, κερδίζετε ένα πλεονέκτημα για αυτόν τον σύνδεσμο, δεδομένου ότι θα είναι εντός του περιεχομένου.

2. Σχόλια και φόρουμ.

Για να γλιστρήσει μια σύνδεση με έναν ιστοχώρο μέσω των σχολίων και των φόρουμ, αυτόπρέπει να έχει ένα μεγάλο περιεχόμενο αφού οι εμπειρογνώμονες των φόρουμ έχουν γίνει αυστηροί .

3. Nofollow links.

Αυτές παρέχουν έναν εύκολο τρόπο για να δημοσιεύσετε τους συνδέσμους σας με εγγύηση όχιGoogle, καθώς δεν περνούν από τις αρχές. Με αυτόν τον τρόπο επωφεληθείτε από την επισκεψιμότητα παραπομπών που δημιουργείται από τη σύνδεση.

4. Ο δωρητής, οι καταχωρητές αναγνώρισης συνεργάτη.

Συνεργαστείτε με έναν οργανισμό ή δώστε χρήματα στον ιστότοπό τουμπορεί να σας κερδίσει έναν σύνδεσμο στην κύρια σελίδα.

5. Λίστες πηγών.

Η υποστήριξη μιας online επιχείρησης μπορεί να σας κερδίσει έναν υψηλής ποιότητας σύνδεσμο .

6. Εικόνες.

Οι άνθρωποι έλκονται από εικόνες υψηλής ποιότητας και πάντα θα αναφέρονταιστην αρχική σύνδεση προέλευσης όταν θέλουν να τη χρησιμοποιήσουν .

Τελικά, η οικοδόμηση συνδέσεων χωρίς περιεχόμενο είναι δυνατή και μπορεί να αποκτήσειτην πλήρη αξία της εξουσιοδότησης τομέα που αποδίδουν. Αν και αυτό μπορεί να έρθει με πλεονεκτήματα όπως μειωμένες επενδύσεις χρόνου,η σύνδεση με βάση το περιεχόμενο είναι η πιο αποτελεσματική και ασφαλέστερη επιλογή. Το περιεχόμενο είναι η κύρια δύναμη του SEO.

November 27, 2017