Back to Question Center
0

Semalt Εμπειρογνώμονας: Πώς Email Marketing σχετίζεται με SEO

1 answers:

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης βρίσκεται σε δύο βασικούς πυλώνες, οι οποίοι αυξάνονταιτην απόδοση του ιστότοπου και τις επισκέψεις τοποθεσίας. Η βελτιστοποίηση επιτόπου λειτουργεί με τη διάταξη, την απόδοση, τα στοιχεία και τους στόχους λέξεων-κλειδιών που είναισχετικά με την επιχείρηση και τους θεατές της. Η βελτιστοποίηση εκτός τοποθεσίας αναφέρεται σε εξωτερικές δημοσιεύσεις και εισερχόμενους συνδέσμους που οδηγούν τους θεατές στηνδικτυακός τόπος. Το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επηρεάζει την SEO μέσω και των δύο αυτών στοιχείων.

Jack Miller, διευθυντής επιτυχίας πελατών της Σμαλτ Οι ψηφιακές υπηρεσίες εξηγούν πώς οι διαφημιστικές εκστρατείες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επηρεάζουν την απόδοση SEO σας άμεσα και επακόλουθα

Πρωταρχικοί στόχοι

Οι καμπάνιες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επηρεάζουν άμεσα την αναζήτησηγια τους ακόλουθους λόγους:

 • Εισερχόμενες συνδέσεις Η κλίμακα αρχής τομέα υπαγορεύει την απόδοση στην αναζήτησηκινητήρα καθορίζοντας τον αριθμό των συνδέσμων που κατευθύνουν τους ανθρώπους σε έναν ιστότοπο, την ποικιλομορφία τους και την υψηλή εξουσία φιλοξενίας πηγών. Ισχυρόςοι εισερχόμενες συνδέσεις θα σας βοηθήσουν στην επίτευξη ανταγωνιστικής θέσης. Το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επηρεάζει τα μέλη δημιουργώντας συνδέσμους που συνδέονται μεθέσεις στο δικτυακό τόπο, γεγονός που εξασφαλίζει ότι η πρόσβαση σε αυτές θα παραμείνει στο μέλλον
 • .
 • Προώθηση περιεχομένου Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυξάνει την ορατότητα των γενικώνπεριεχόμενο. Για παράδειγμα, η ενσωμάτωση ενός εβδομαδιαίου ή μηνιαίου ιστολογίου δείχνει τις πιο δημοφιλείς θέσεις, αυξάνει την επισκεψιμότητα.
 • Συμμετοχή στο site Η Google καθορίζει τη σχετική αξία ενός ιστότοπου απόαξιολογώντας τις υπερβολές κυκλοφορίας και το ποσοστό εμπλοκής του χρήστη. Εάν έχετε μια ομάδα ενεργών χρηστών, τότε οι ταξινομήσεις αναζήτησης μιας ιστοσελίδας θα είναιυψηλότερο από ό, τι αν δεν είχατε εμπλακεί στο κοινό.

Δευτερεύων στόχοι

Αυτοί είναι δευτερεύοντες παράγοντες που βελτιώνουν την ταξινόμηση της ιστοσελίδας μέσω email marketing:

 • Κοινωνική εμπλοκή μέσων Δραστηριότητες από κοινωνικά μέσα δεν έχουν κανέναεπιπτώσεις στο SEO. Ωστόσο, η διανομή περιεχομένου και η δημιουργία θέσεων σε κοινωνικά μέσα σημαίνει ότι η επωνυμία φτάνει σε ένα ευρύτερο κοινό. Το αποτέλεσμα είναιαυξημένη ορατότητα δημιουργώντας έτσι ακόμη μεγαλύτερη δυνατότητα προσέλκυσης εισερχόμενων συνδέσεων στο προφίλ
 • .
 • Δημιουργία φήμη. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μάρκετινγκ βοηθά να οικοδομήσουμε μια μάρκα μιας επιχείρησης,προσελκύοντας έτσι νέους πελάτες και διατηρώντας τους υφιστάμενους. Όσο μεγαλύτερη είναι η φήμη, τόσο υψηλότερη είναι η πιθανότητα να εμφανίζεται στο high-endδημοσιεύσεις, που οδηγούν σε εμπλοκή σε επιρροή άτομα.
 • Μακροχρόνια εξέταση Στατιστικά στοιχεία συγκεντρώθηκαν με βάση το ηλεκτρονικό ταχυδρομείοη εκστρατεία μάρκετινγκ συμβάλλει στη δημιουργία βιώσιμων στρατηγικών για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη. Χρησιμοποιώντας αυτές τις πληροφορίες, είναι δυνατό να εντοπιστούνποιο είναι το ιδανικό σας κοινό και οι πιο δημοφιλείς θέσεις.

Συμβουλές επιτυχίας

 • Να μην πωλεί συγκεκριμένη δράση στο κοινό. Αντ 'αυτού, επικεντρωθείτεδημιουργώντας πρωτότυπα και πολύτιμα αντικείμενα, υλικό και ευκαιρίες.
 • Θα πρέπει να επιτρέπεται στους συνδρομητές να εγγραφούν στον κατάλογο ηλεκτρονικών μηνυμάτων που προκάλεσε ενδιαφέρον .
 • Η αποστολή πολλών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να αναγκάσει τους συνδρομητές να διαγραφούν. Μαζικό περιεχόμενο είναιενοχλητικό, και οι άνθρωποι το θεωρούν ως spam. Περιορίστε το περιεχόμενο σε μερικά ζωτικά σημεία.
 • Η αποδοτικότητα πρέπει να είναι μετρήσιμη. Τα κομμάτια πλατφορμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείουανοίγει και κάνει κλικ, δίνει μια εικόνα για το πώς το κοινό συμπεριφέρεται ή αλληλεπιδρά με το προτεινόμενο υλικό.

Η Google δεν ανιχνεύει μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ωστόσο, το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι λίγο άχρηστογια το SEO μόλις μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά των οπαδών σας, γεγονός που μπορεί είτε να αυξήσει ή να μειώσει τις ταξινομήσεις αναζήτησης. Πελάτες του Σμαλτ έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητα της ενσωμάτωσης του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη στρατηγική SEO της εταιρείας Source .

November 27, 2017