Back to Question Center
0

Semalt Εμπειρογνώμονας: Πώς να συνδέσετε το Web Design και SEO

1 answers:

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης έχει βιώσει δραματικές αλλαγέςκατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Για παράδειγμα, στις παλαιότερες ημέρες, οι μαύρες τεχνικές SEO καπέλων, όπως η πλήρωση λέξεων-κλειδιών, θα μπορούσαν να κάνουν μια ιστοσελίδα να κατατάσσεται γρήγοραGoogle. Ωστόσο, με την πρόοδο των τεχνολογιών και των μετρήσεων αναζήτησης, νέοι αλγόριθμοι έχουν μετρηθεί ως προς τα κριτήρια για την κατάταξη τηςιστοσελίδες στις μηχανές αναζήτησης. Σήμερα, οι σχεδιαστές ιστοσελίδων έχουν αναπτύξει καλύτερα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να ενσωματώσετε κάποιες πτυχές SEO μέσατο σχεδιασμό ιστοσελίδων. Κάθε εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων πρέπει να ενσωματώσει την πρακτική SEO στο σύστημα πριν θεωρηθεί αξιόπιστη.

Κατά τη δημιουργία περιεχομένου για τους ιστοτόπους, σκεφτείτε την ενσωμάτωσητων τεχνικών ανάλυσης SEO, όπως η σωστή έρευνα λέξεων-κλειδιών. Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι το απόλυτο πράγμα που ικανοποιεί το περιεχόμενοτις ανάγκες μάρκετινγκ και τα αποτελέσματα στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης. Πολλοί έμποροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν προσεκτικά επιλεγμένο περιεχόμενο, αλλά εξακολουθούν να αποτυγχάνουντις κατάλληλες ταξινομήσεις από μηχανές αναζήτησης όπως το Google. Σε άλλες περιπτώσεις, οι επιχειρήσεις βρήκαν ότι οι ιστότοποί τους έχουν απορριφθεί από την Googleγια να μην ακολουθήσετε τα κατάλληλα κανάλια μάρκετινγκ.

Max Bell, ο Διευθυντής Επιλογής Πελατών του Σιάλτ Οι Ψηφιακές Υπηρεσίες επισημαίνουν τα στοιχεία σχεδιασμού ιστοσελίδων που βοηθούν στη δημιουργία κατάλληλου περιεχομένου διαδραστικής ιστοσελίδας.

1. Χρήση HTML5

Το HTML5 επιτρέπει στους ανιχνευτές ιστού και τα ρομπότ από τις μηχανές αναζήτησηςβρείτε και ευρετήριο το στατικό περιεχόμενο ενός ιστότοπου. Οι ιστότοποι που δημιουργήθηκαν με χρήση HTML5 ανταποκρίνονται και έχουν καλή εμπειρία χρήστη.Οι ιστότοποι θα πρέπει να έχουν επαρκή κατανομή του εύρους ζώνης στο πακέτο φιλοξενίας για να βελτιώσουν την ταχύτητα του διακομιστή, ειδικά κατά τη διάρκεια περιπτώσεωντης κυκλοφορίας. Οι ιστότοποι HTML5 αυξάνουν την επισκεψιμότητα των χρηστών στον ιστότοπο λόγω της πληρότητας και της απλότητας τους..

2. Ανταπόκριση Σχεδιασμός

Ανταπόκριση ιστοτόπου μια τεχνική τακτική που περιλαμβάνει τη δημιουργίαιστοσελίδες που είναι συμβατές με πολλές συσκευές και πλατφόρμες καθώς και σε πολλά προγράμματα περιήγησης ή λειτουργικά συστήματα. Όταν χρησιμοποιείτε έναανταποκρινόμενο σχεδιασμό, δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε διεύθυνση URL SEO. Ως αποτέλεσμα, θα επωφεληθείτε από την πλήρη υποστήριξη SEO που θα ήταν διαφορετικάχάθηκαν ενώ διαιρούσαν τα backlinks από την επιτραπέζια και την κινητή έκδοση της ιστοσελίδας .

3. Γνωστική διαφωνία

Οι σελίδες προορισμού για μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί στο SEO θα πρέπει να περιέχουνσχετικού περιεχομένου. Αυτό το τέχνασμα είναι σημαντικό επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι παραλείπουν έναν ιστότοπο, ειδικά εάν το περιεχόμενο είναι άσχετο, δεν φαίνεται ωφέλιμοή υπάρχουν πάρα πολλές υποκατηγορίες που καθιστούν την ιστοσελίδα συγκεντρωμένη. Οι σημαντικοί σύνδεσμοι σε έναν ιστότοπο θα πρέπει να βρίσκονται σε εμφανή θέσηπου μπορούν να διευκολύνουν τους χρήστες να ελέγχουν τις δραστηριότητές τους στη σελίδα. Θυμηθείτε, ο χρήστης πρέπει να είναι ο τελικός στόχος κάθε επιτυχούςΣχεδιασμός ιστοσελίδας .

4. Λέξεις κλειδιά Εφαρμογή

Για να είναι αποτελεσματική η SEO, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε λιγότερο περιεχόμενο το οποίοπρέπει να είναι πιο ενημερωτικό. Μερικοί εμπειρογνώμονες SEO μπορεί να πιστεύουν ότι συμπεριλαμβάνοντας περισσότερο περιεχόμενο σε πολλές σελίδες για να είναι ένα τέχνασμα για να αποκτήσετε μεγαλύτερο όγκο αναζήτησης.Ωστόσο, ένας μέσος άνθρωπος είναι πιθανό να μετακινηθεί από λιγότερες επιλογές από πολλές επιλογές. Είναι σημαντικό να συμπεριλάβετε όλο το περιεχόμενο σε κατηγορίεςπου δεν είναι πάρα πολλά ή διαφορετικά το κοινό μπορεί να βαρεθεί εύκολα. Για παράδειγμα, το εργαλείο Google όπως το Hummingbird έχει επιφέρει περισσότερες αλλαγέςη οποία μπορεί να καταστήσει πολλαπλές υπο-κατηγορίες σε μια σελίδα καταστροφικές για τις προσπάθειές σας SEO.

Ορισμένα χαρακτηριστικά σχεδιασμού ιστοσελίδων είναι κρίσιμα για όλη την τακτική SEOδουλειά. Για να αναπτυχθεί ένας καλός χώρος, ο καταναλωτής πρέπει να στοχεύει στην ικανοποίηση. Ακολουθώντας τα πιο πάνω συμβάντα θα έχετε ως αποτέλεσμα τη διαδραστικότητα ενός χρήστηκαθώς και ένα με καλή ορατότητα των μηχανών αναζήτησης που είναι επωφελής για τον χρήστη και την ίδια την εταιρεία Source .

November 27, 2017