Back to Question Center
0

Semalt Εμπειρογνώμονας: Τι οφέλη SEO δίνει στους επιχειρηματίες

1 answers:

Το SEO είναι ένα σημαντικό μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ, το οποίο επιτρέπει ξεκινήσειςκαι οι εγκατεστημένες επιχειρήσεις προωθούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους. Η έρευνα λέει ότι το 82% των αγοραστών παραδέχονται την επιρροή των αποτελεσμάτων αναζήτησηςαγοράς και το 70% αγοράζει προϊόντα βάσει των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Έτσι, η ορατότητα είναι καθοριστικός παράγοντας για τις επιχειρήσεις .

Jack Miller, διευθυντής επιτυχίας πελατών της Σμαλτ Οι ψηφιακές υπηρεσίες περιγράφουν τα οφέλη που προσφέρει η SEO στους επιχειρηματίες .

1. Διαχείριση φήμης

Η φήμη και οι πρώτες εντυπώσεις έχουν σημασία. Θέματα διαχείρισης φήμηςστην κυριαρχία στην ουρά μηχανών αναζήτησης. Έτσι, ο πρωταρχικός στόχος είναι να ταξινομήσετε το εμπορικό σήμα σας στα κορυφαία αποτελέσματα αναζήτησης. Μαζί με την ιστοσελίδαβελτιστοποίηση, τα κανάλια κοινωνικών μέσων σας βοηθούν επίσης να φτιάξετε τη φήμη της μάρκας. Όταν οι άνθρωποι εισάγουν το όνομα της μάρκας σας στην αναζήτησηβρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, οι λογαριασμοί κοινωνικών μέσων μάρκας σας θα αναγράφονται στα κορυφαία 6 αποτελέσματα, ως εκ τούτου, την ενίσχυση του μηνύματος,που η εταιρεία σας θα ήθελε να παραδώσει. Αυτές οι πρωτοβουλίες αφήνουν ευνοϊκή εντύπωση στους υποψήφιους πελάτες .

2. Έρευνα λέξεων-κλειδιών

Οι στρατηγικές μάρκετινγκ και προώθησης θα εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τηνλέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούνται στον ιστότοπο. Βοηθά στην προσαρμογή των προτιμήσεων των χρηστών και στη βελτιστοποίηση του περιεχομένου κειμένου του ιστολογίου του site και της σελίδας προορισμού.Η έρευνα λέξεων-κλειδιών υψηλής ποιότητας σας επιτρέπει να δημιουργείτε ενημερωτικές πληροφορίες και να ενημερώνετε τον πελάτη σχετικά με το προϊόν ή την υπηρεσία. Οπως καιτο αποτέλεσμα, θα έχετε πιο ευτυχισμένο πελάτη, καλύτερο περιεχόμενο και υψηλότερη κατάταξη, πράγμα που οδηγεί τελικά την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

3. Οργανική κυκλοφορία

Καλές ιδέες, προϊόντα και υπηρεσίες εξαπλώνονται ιικά, και όλα τα buzzγύρω από αυτό οδηγεί σε καλύτερες ταξινομήσεις αναζήτησης, που προέρχονται από εισερχόμενους συνδέσμους, αναφορές και κοινωνικά σήματα. Για να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση,οι επιχειρηματίες πρέπει να σώσουν τη βιωσιμότητα της επιχείρησης για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη..Η βιολογική κυκλοφορία είναι ένας σημαντικός δείκτης του ρεύματοςκαι τις μελλοντικές τάσεις, οι οποίες αποκομίζουν σημαντικές ανταμοιβές για την επιχείρησή σας .

4. Ανταγωνιστικό πλεονεκτικό

Οι εκστρατείες SEO βοηθούν να ξεπεράσουν τους ανταγωνιστές. Οι επιχειρηματίες πρέπει ναθέτουν την επιχείρησή τους εκτός από τον ανταγωνισμό τους και εξασφαλίζουν ότι το χάσμα μεταξύ τους και άλλων φορέων της βιομηχανίας διευρύνεται ακόμη περισσότερο από τηναναζήτηση ουράς .

5. Μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων

Τα κοινωνικά σήματα προωθούν τις υψηλές βαθμολογίες στις οργανικές έρευνεςοδηγώντας την επισκεψιμότητα στον ιστότοπο. Τα κανάλια κοινωνικών μέσων επικοινωνίας συμπληρώνουν αυτήν την ανάπτυξη, καθιστώντας αναγκαία για κάθε επιχείρηση. Οι επιχειρηματίες ενισχύουν τουςτις προσπάθειες κοινωνικών μέσων με ισχυρές εκστρατείες SEO.

6. Κερδίζοντας Εμπιστοσύνη

Οι μη εγκατεστημένες επιχειρήσεις λαμβάνουν λίγη εμπιστοσύνη λόγω τηςπεριορισμένη αναγνώριση στην αγορά. Οι χρήστες έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους ιστότοπους που κατατάσσονται καλά στις προτιμώμενες λέξεις-κλειδιά τους. Κατάταξη βιολογικής αναζήτησηςνα βελτιώσει τα κλικ του ιστότοπου σε σύγκριση με τα αποτελέσματα αναζήτησης που πληρώνονται. Οι υψηλές βαθμολογίες σε αυτούς τους κινητήρες βοηθούν τις νέες εταιρείες να τοποθετηθούν στην κορυφήτης αγοράς στα μάτια του κοινού-στόχου τους .

7. Μακροπρόθεσμη Μάρκα

Η καθιέρωση μιας μακροπρόθεσμης κεφαλαιακής επωνυμίας απαιτεί την ενσωμάτωση του SEOως στρατηγική, δεδομένου ότι προωθεί τις ηλεκτρονικές πρωτοβουλίες για επιχειρηματίες. Κάθε δολάριο που δαπανάται για SEO μεταφράζεται σε μια τιμή μακροπρόθεσμα.

SEO είναι μια χρονοβόρα δραστηριότητα, η οποία απαιτεί μεγάλο όγκοπόροι. Ωστόσο, είναι επίσης ένα ιδανικό ψηφιακό μάρκετινγκ που χρησιμεύει ως στρατηγική επένδυση για τη μακροπρόθεσμη λειτουργία. Οπως και Σμαλτ οι πελάτες έχουν αποδείξει ότι το SEO βοηθά τους επιχειρηματίες να ξεκινήσουν τις επιχειρήσεις τους, να οικοδομήσουν αξιοπιστία και εμπιστοσύνη, να εξασφαλίσουν κεφάλαια και να διασφαλίσουν τη βιωσιμότητα Source .

November 27, 2017