Back to Question Center
0

Semalt Εμπειρογνώμονας: Τι Onsite Παράγοντες SEO έχουν σημασία περισσότερο από λέξεις-κλειδιά

1 answers:

Η βελτιστοποίηση SEO βασίζεται σε επιλεγμένες λέξεις-κλειδιά και τον τρόπο με τον οποίο οι ιστοσελίδες να τα ενσωματώσετε τόσο για επιτόπια όσο και για offsite βελτιστοποίηση. Η χρήση λέξεων-κλειδιών είναι ένα σημαντικό μέρος της διαδικασίας SEO. Εάν χρησιμοποιείται ως κεντρικό σημείο της στρατηγικής, μπορεί μερικές φορές να λειτουργήσει ενάντια στον έμπορο. Η υπερβολική χρήση λέξεων-κλειδιών μπορεί να οδηγήσει σε κυρώσεις, ή μπορεί να αποσπάσει την προσοχή από τη μία ο οποίος τις επεξεργάζεται από άλλα σημαντικά στρατηγικά στοιχεία. Οι έμποροι θα πρέπει να επικεντρωθούν σε πιο σημαντικούς παράγοντες βελτιστοποίησης onsite .

Ο Διαχειριστής Επιτυχίας Πελατών του ημιμαλίνη ,Ο Frank Abagnale εξηγεί ποιες πτυχές της βελτιστοποίησης επιτόπου είναι οι πιο σημαντικές .

Η τοποθέτηση περιεχομένου επηρεάζει περισσότερο από τη συχνότητα λέξεων-κλειδιών

Η θέση των λέξεων-κλειδιών σε κάθε σελίδα έχει μεγαλύτερη σημασία πόσες φορές εμφανίζονται. Για παράδειγμα, μια κεφαλίδα είναι πιο πολύτιμη από το υποσέλιδο ή το μεσαίο περιεχόμενο μιας μεγάλης έκτασης πληροφορίας. Η συμπλήρωση των λέξεων-κλειδιών στο κείμενο μπορεί να μεταβάλει το ποιοτικό, κοινόχρηστο και πολύτιμο περιεχόμενο που βρίσκεται στη δομή του ιστότοπου .

Σημασιολογική έρευνα και επί τόπου ανάλυση

Η Google έχει μετατοπιστεί από τη χρήση φράσεων-κλειδιών ως μπλοκ σε κάντε συγκρίσεις one-to-one με τα ερωτήματα αναζήτησης. Αντ 'αυτού, τα bots αναζήτησης της Google κάνουν πιο εκτεταμένα ερωτήματα σε μεγάλες φράσεις που πρέπει να δημιουργηθούν το σκοπό της ιστοσελίδας. Υποθέτει τη σημασιολογική χρήση της γλώσσας και τα ζεύγη με τα σχετικά ερωτήματα, μια διαδικασία που είναι γνωστή ως σημασιολογική Ψάξιμο. Το πλεονέκτημα της σημασιολογικής αναζήτησης είναι ότι δεν έχει σημασία ποια φράση λέξεων-κλειδιών χρησιμοποιεί κάποιος για όσο διάστημα ταιριάζει με το πλαίσιο της επιχείρηση..Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν τώρα να επικεντρωθούν σε αυτό που έχει νόημα για τις επιχειρήσεις και το εμπορικό σήμα τους .

Πλοήγηση σε ιστότοπους και δομές

Οι ιστότοποι θα πρέπει να προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στους χρήστες με τέτοιο τρόπο ώστε αυτοί καταλάβετε πώς να το πετύχετε. Η Google το επιβάλλει διασφαλίζοντας ότι οι ιστότοποι είναι εύκολα πλοηγούμενοι. Μια καθαρή και οργανωμένη ιστοσελίδα, με ένα το σαφές και συνοπτικό στυλ πλοήγησης που περιέχει πολλά υπομενού κερδίζει περισσότερο από έναν ιστότοπο με συνδέσμους που διανέμονται σε όλη τη διεπαφή. Χάρτες ιστοτόπων και οι παραδοσιακές επιλογές αναμονής, όπως οι σελίδες "Επικοινωνία", "Πληροφορίες" και "Υπηρεσίες", είναι εξαιρετικοί πόροι. Το περιεχόμενο του ιστότοπου δεν έχει σημασία αν υπάρχει είναι μια ισχυρή και διαισθητική δομή στη θέση της .

Ταχύτητα και ασφάλεια του χώρου

Έχουν προκύψει αυξημένος ανταγωνισμός και πρόσβαση πολλαπλών συσκευών σε ταχύτητα, παράγοντα κατάταξης, κερδίζοντας μεγαλύτερη πρόσφυση. Εφαρμογή ενός καθαρού συστήματος κρυφής μνήμης, μείωση των μεγεθών της εικόνας και απαλλαγή από περιττά ακαταστασία είναι τρόποι για την αύξηση της ταχύτητας του ιστότοπου. Η ασφάλεια του ιστότοπου είναι επίσης σημαντική, καθώς και οι ιστότοποι που έχουν κρυπτογράφηση SSL (δηλώνεται https :) βιώνουν μια ώθηση στην κατάταξή τους. Η αξία της ασφάλειας του χώρου αναμένεται να αυξηθεί καθώς ο χρόνος εξελίσσεται .

Η βελτιστοποίηση κινητής τηλεφωνίας είναι πλέον απαραίτητη

Οι κινητές ιστοσελίδες που λαμβάνουν αυξήσεις κατάταξης σε σύγκριση σε εκείνους που δεν είναι. Η Google κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση που επαναλαμβάνει τον τρόπο καθορισμού της τοποθεσίας φιλίας. Η Google τιμωρεί όλους τους ιστότοπους που κάνουν δεν πληρούν τα κατώτατα όρια. Παρόλο που ένας ιστότοπος είναι ήδη βελτιστοποιημένος για κινητά, η δράση της Google αποτελεί ένδειξη του μακροπρόθεσμου οράματός τους είναι να βελτιωθεί η εμπειρία των χρηστών και λιγότερο σε ασήμαντα πράγματα όπως λέξεις-κλειδιά .

Όσο οι λέξεις κλειδιά βοηθούν στην εύρεση περιεχομένου ή στην παρουσία ανταγωνιστικών ευκαιρίες, τα αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν ότι η χρήση στρατηγικών, οι οποίες περιστρέφονται γύρω από την υλοποίηση λέξεων-κλειδιών, δεν είναι λιγότερο σημαντικό μέρος της εργασίας. Τα επιτόπου στοιχεία βελτιώνουν την εμπειρία των χρηστών, ενισχύουν την ποιότητα των ιστοσελίδων και βοηθούν στην αποφυγή κυρώσεων. Όπως αποδεικνύεται από τους πελάτες της Ψηφιακές υπηρεσίες Semalt , οι συντελεστές βελτιστοποίησης onsite επηρεάζουν επίσης τη φήμη της ιστοσελίδας t Source .

November 27, 2017