Back to Question Center
0

Semalt Εμπειρογνώμονας: Τι SEO Λάθη Οι άνθρωποι κάνουν κατά την εκτέλεση ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου

1 answers:

Το ηλεκτρονικό εμπόριο SEO μπορεί να είναι ένα χρυσωρυχείο ειδικά για εκείνους που ξέρουν πώς να το κάνουνσωστά. Υπάρχουν πολλά άτομα εκεί έξω που ισχυρίζονται ότι σας διδάσκουν SEO, αλλά συχνά καταλήγουν με παραπλανητικές πληροφορίες.

Ο εμπειρογνώμονας του Σμαλτ Οι ψηφιακές υπηρεσίες Jason Adler εξηγούν τις πολύ κοινές παρανοήσεις που παραπλανούν τους ανθρώπους που εκτελούν SEO για τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου .

1 - where to buy cloche hats. SEO μπορεί να διορθώσει τα πάντα.

Στην πραγματικότητα, το SEO έχει αντίκτυπο στις πωλήσεις, αλλά διαδραματίζουν και άλλα κανάλια μάρκετινγκσημαντικό ρόλο. Όταν οδηγείτε πωλήσεις για συνοδεία, πολλοί παράγοντες πρέπει να λαμβάνονται υπόψη, όχι μόνο κατάταξη μιας ιστοσελίδας. SEOενισχύει τις πωλήσεις, αλλά η παράδοση του προϊόντος πρέπει επίσης να είναι ανταγωνιστική. Άλλοι παράγοντες ανταγωνισμού ενδέχεται να περιλαμβάνουν την προσφορά προϊόντων,merchandising, χρηστικότητα, τιμολόγηση και πολλά άλλα. Η εστίαση αποκλειστικά στην τεχνική SEO μπορεί εύκολα να σας παραπλανήσει.

2. Οι σελίδες κατηγοριών δεν έχουν σημασία

Οι σελίδες κατηγοριών είναι οι πλατφόρμες για την προσθήκη περισσότερων λέξεων-κλειδιών. Χρησιμοποιώντας ένα εργαλείοόπως το Semalt Website Analyzer, μπορείτε να βρείτε λέξεις-κλειδιά long tail, τις οποίες μπορείτε να συμπεριλάβετε στις κατηγορίες σας. Είναι πάντα συνιστάται ναβελτιστοποιήστε τον τίτλο meta, την ετικέτα H1, τη μετα-περιγραφή, τη διεύθυνση URL και το περιεχόμενο του σώματός σας (αν υπάρχει) για το WebCrawlerκατηγορίες.

3. Η διπλασιασμός περιεχομένου από εξωτερικούς ιστότοπους είναι λάθος

Να πάρει επαναπροσδιορισμένο περιεχόμενο στον ιστότοπό σας μπορεί να είναι μια καλή απόφαση..Ωστόσο,πρέπει να είστε καλοί επίσης για να πάρει backlinks. Για παράδειγμα, το Amazon κάνει ένα τεράστιο κέρδος από την επαναχρησιμοποίηση της περιγραφής του ιστοτόπου τουςγια την επίτευξη κορυφαίων βαθμολογιών. Έχουν μια ισχυρή στρατηγική επανασύνδεσης.

4. Πρόβλεψη πρόθεσης προφορικού σκοπού

Ποτέ μην πέσει για το blogger που χρησιμοποιεί τις σελίδες κατηγοριών ως δόλωμα γιαεπισκέπτες. Οι άνθρωποι σερφάρουν στο Διαδίκτυο κυρίως για δύο λόγους. Το πρώτο είναι η έρευνα. Κάποιος μπορεί να προσπαθεί να μάθει την αγορά ήΣυγκεντρώστε ορισμένες πληροφορίες για κάτι. Αυτό το άτομο χρειάζεται μόνο πληροφορίες και δεν θα οδηγήσει τις πωλήσεις σας σε αυτό το συγκεκριμένοπαράδειγμα. Ο δεύτερος λόγος σχετίζεται με την αγορά. Κάποιος μπορεί να είναι έτοιμος να αγοράσει ένα προϊόν. Αυτοί οι επισκέπτες πρέπεινα κατευθυνθείτε σε σελίδες προϊόντων και κατηγοριών που είναι βέλτιστες προς πώληση. Η τεχνική δόλωσης και διακόπτη μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια ενός αγοραστή που επιθυμείλόγω κακών κατευθύνσεων .

5. Κριτικές δεν βοηθούν SEO

Οι αναθεωρήσεις είναι ένας τρόπος για να κατατάξουμε υψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης. Επί πλέον,αξιολογήσεις αυξάνουν την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη των πελατών στον ιστότοπό σας. Πολλοί αγοραστές τείνουν να διαβάζουν κριτικές πριν κάνουν μια αγορά. ΕΝΑκαλή στρατηγική αναθεωρήσεων, με ευρετήριο από την Google, σίγουρα θα σας συγχαρώ τις προσπάθειες SEO. Οι αναθεωρήσεις επίσης αυξάνουν τον χρόνο εμπλοκής ενόςχρήστη στον ιστότοπό σας. Amazon είναι καλό στο να πάρει σχόλια προϊόντων, γεγονός που τους κάνει να πάρει πολύ πολλές πωλήσεις.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι τεχνικό πεδίο το οποίο έχει πλημμυρίσει πολλοίπαρερμηνείες. Οι άνθρωποι τείνουν να βασίζονται αποκλειστικά σε πτυχές του μάρκετινγκ Διαδικτύου όπως SEO, αλλά αποτυγχάνουν να εκτιμήσουν το άλλο ψηφιακό μάρκετινγκτεχνικές που λειτουργούν. Με βάση τις συμβουλές που αναφέρονται παραπάνω, μπορείτε να κάνετε μια διάκριση μεταξύ ενός γεγονότος που πρέπει να ακολουθήσετε ή μιας παρανόησηςαγνοώ. Μετά από όλα, ο γενικός στόχος μιας εκστρατείας μάρκετινγκ Διαδικτύου αυξάνεται συνήθως οδηγεί και τελικά μετατροπές.

November 27, 2017