Back to Question Center
0

Semalt εμπειρογνώμονες εξηγεί πώς το ψηφιακό μάρκετινγκ Correlates με SEO

1 answers:

SEO, βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, είναι μια τεχνική που οι ιστοσελίδες χρησιμοποιούν για νανα πάρει υψηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης. Κάθε φορά που πληκτρολογείτε οτιδήποτε σε μια μηχανή αναζήτησης και πατάτε 'enter', θα πάρετε μια λίστα μετα αποτελέσματα αναζήτησης που περιέχουν τις λέξεις-κλειδιά που έχετε στο ερώτημά σας. Τα αποτελέσματα του ιστότοπου εμφανίζονται με βάση τη συνάφεια με την πρώτηπου είναι το πιο σχετικό και το οποίο είναι πιθανό να περιέχει τις πληροφορίες που ψάχνετε - crer une fiche de poste. Η διαδικασία βελτιστοποίησης ενός ιστότοπουγια να κατατάξει υψηλή στις μηχανές αναζήτησης είναι γνωστό ως SEO, το σύμπλεγμα των τεχνικών, σημαντικό για τις εταιρείες που παίρνουν τους πελάτες τους σε απευθείας σύνδεση.Σημαντικό μέρος των ανθρώπων που ψάχνουν αυτούς τους όρους προσγειώνεται στις κορυφαίες τοποθεσίες. Με αυτόν τον τρόπο, το SEO χρησιμεύει ως γεννήτρια μολύβδου. Τοαυξάνει την επισκεψιμότητα και μεταγενέστερες μετατροπές στον ιστότοπό σας.

Από την άλλη πλευρά, το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι ένα κοινό εργαλείο που αναφέρεταιόλες οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες μάρκετινγκ στο διαδίκτυο για να αποκτήσουν πελάτες, να αυξήσουν τον αριθμό τους ή ακόμα και να μετατρέψουν τους επισκέπτες σε πελάτες.Πολλαπλά κανάλια όπως το μάρκετινγκ επιρροής, το μάρκετινγκ περιεχομένου, το SEO, η διαφήμιση στο διαδίκτυο, η δημοσιογραφία των προϊόντων ή τα κοινωνικά μέσατο μάρκετινγκ είναι οι τρόποι με τους οποίους οι εταιρείες χρησιμοποιούν το ψηφ Όλοι χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο για να βοηθήσουν τα μάρκα να συνδεθούν με τους πελάτεςκαθώς και βοηθώντας προγράμματα μάρκετινγκ και οι καμπάνιες επιτυγχάνουν τους στόχους τους. Από αυτή την προοπτική, είναι σαφές ότι SEO είναι ένα εργαλείοψηφιακό μάρκετινγκ .

Ο Διαχειριστής Επιτυχίας Πελατών του Semalt Ψηφιακές υπηρεσίες, ο Jason Adler εξηγεί τη σχέση μεταξύ SEO και ψηφιακού μάρκετινγκ.

SEO και ψηφιακό μάρκετινγκ μπορεί να μοιράζονται πολλές ομοιότητες αλλά αυτοίέχουν κάποιες κρίσιμες διαφορές. Ένας εμπειρογνώμονας SEO έχει εμπειρία στο να κάνει κάποιες δυνατότητες όπως το σχεδιασμό, το περιεχόμενο και τα meta URLs να είναι βέλτισταγια την προβολή της μηχανής αναζήτησης για περισσότερη επισκεψιμότητα και τέλος για περισσότερα έσοδα. Από την άλλη πλευρά, ένας διευθυντής ψηφιακού μάρκετινγκ συνεργάζεταιμε έναν ειδικό SEO ειδικά σε μια διαφημιστική καμπάνια για να κάνει μια εταιρεία ορατή στο διαδίκτυο για την εξειδικευμένη θέση.

Οι ψηφιακοί έμποροι εξαρτώνται από το SEO ως εργαλείο που κάνει τοοι πελάτες βρίσκουν ένα εμπορικό σήμα ή μια υπηρεσία που βρίσκεται σε μια καμπάνια. Το ψηφιακό μάρκετινγκ χρησιμοποιεί άλλες εναλλακτικές λύσεις όπως διαφημιστικές πινακίδες, μηνύματα, μάζαμέσα ενημέρωσης ή ακόμα και παραπομπές. Το SEO βασίζεται αυστηρά στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στοχεύει να προσελκύει πελάτες από τις ακόλουθες μηχανές αναζήτησηςερωτήματα με φράσεις από το περιεχόμενο του ιστότοπου. Καθώς το SEO επικεντρώνεται στην αύξηση του αριθμού των επισκεπτών σε μια ιστοσελίδα, ψηφιακήτο μάρκετινγκ αφορά συνήθως την αύξηση της συνολικής προβολής της επιχείρησης στους πελάτες της.

Η σχέση μεταξύ SEO και ψηφιακού μάρκετινγκ είναι μικρήαλλά διακριτό. Το SEO ασχολείται κυρίως με ζητήματα που σχετίζονται με την αναζήτηση λέξεων-κλειδιών, την παρουσίαση και την ανάπτυξη ιστού. SEO περιλαμβάνει τη βελτιστοποίησηη πληροφόρηση και ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας είναι η κορυφαία στις μηχανές αναζήτησης. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αποκτήσουν online παρουσία καινα επωφεληθούν από την οργανική (μη καταβληθείσα) κυκλοφορία. Μπορεί να κάνει μια ιστοσελίδα να νικήσει τους ανταγωνιστές κερδίζοντας την κυκλοφορία απευθείας από αυτούς.Το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι ένας συλλογικός όρος που αναφέρεται σε όλες τις προσπάθειες εκστρατείας μάρκετινγκ, είτε online είτε offline, για την προώθηση μάρκαςγια καλύτερη ανάπτυξη μολύβδου. Τόσο SEO όσο και το ψηφιακό μάρκετινγκ λειτουργούν χέρι-χέρι και κάνουν πολλές επιχειρήσεις ευδοκιμούν στο διαδίκτυο. Σε άλλοπροοπτικές, τόσο η SEO όσο και το ψηφιακό μάρκετινγκ εξυπηρετούν με την αύξηση της διαδικτυακής παρουσίας ενός εμπορικού σήματος για να το βρουν οι καταναλωτές .

November 27, 2017