Back to Question Center
0

Semalt επισημαίνει τους βασικούς παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την ανάπτυξη στρατηγικής SEO

1 answers:

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι κρίσιμη για τους στόχους ψηφιακού μάρκετινγκ.Η στρατηγική SEO στοχεύει στη βελτίωση της επισκεψιμότητας των πελατών μέσω διαφόρων καναλιών. Είναι μια σύγχρονη προσέγγιση μάρκετινγκ που χρησιμοποιεί onlineπλατφόρμες για την προσέλκυση και διατήρηση πελατών. Το SEO αυξάνει την ορατότητα της εταιρείας / μάρκας βαθμολογώντας το στην κορυφή της μηχανής αναζήτησης.

Η SEO δεν είναι μια στατική λύση αλλά μια δυναμική διαδικασία μόλις αυτή συσχετιστείστη συμπεριφορά των πελατών και στις μεταβαλλόμενες δυνατότητες τεχνολογίας της πληροφορίας. Οι επιχειρήσεις που αποσκοπούν να αποκαλύψουν το πλήρες δυναμικό τους πρέπεινα υιοθετήσουν μια αποτελεσματική παρακολούθηση και παρακολούθηση μεθοδικά εκτός από την υλοποίηση στρατηγικής SEO.

Ο διαχειριστής επιτυχίας του πελάτη της ημιτάλ ,Ο Jack Miller περιγράφει σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά το σχεδιασμό, την εφαρμογή και την αξιολόγηση της στρατηγικής SEO .

1. Κατανόηση της αγοράς-στόχου

SEO σας δίνει περισσότερα οφέλη από τη βελτίωση της κυκλοφορίας των πελατών. Τοεπιτρέπει στις επιχειρήσεις να προσελκύσουν την προσοχή των δυνητικών πελατών. Οι εμπειρογνώμονες SEO πρέπει να κατανοήσουν τα δημογραφικά χαρακτηριστικά τουςστοχευμένο κοινό. Το Google Analytics είναι ένα σημαντικό ηλεκτρονικό εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει τους ειδικούς SEO να εντοπίσουν τα βασικά χαρακτηριστικά του επιθυμητούβάση πελατών .

2. Αποτελεσματικότητα των κινητών αγορών

Ο πληθυσμός των πελατών με έξυπνα τηλέφωνα αυξάνεταιταχέως. Έχει ξεπεράσει τον πληθυσμό των πελατών που χρησιμοποιούν υπολογιστές γραφείου και φορητούς υπολογιστές. Πολλοί άνθρωποι έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στην κοινωνική ζωήμέσω των κινητών τηλεφώνων. Ο εμπειρογνώμονας SEO θα πρέπει να διασφαλίσει ότι η ιστοσελίδα της εταιρείας μπορεί να προσεγγιστεί εύκολα μέσω του έξυπνου τηλεφώνου. Η GoogleΤο Mobile-Friendly Test παρέχει έναν αποτελεσματικό καθοριστικό παράγοντα για την ποιότητα της πρόσβασης στην ιστοσελίδα στα κινητά τηλέφωνα .

3. Μηχανές αναζήτησης επέκταση

Η κυρίαρχη μηχανή αναζήτησης είναι η Google. Πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν το googleγια την προώθηση της ιστοσελίδας. Οι τεχνολογικές εξελίξεις έχουν αυξήσει την ικανότητα της Google στους τομείς της ταχύτητας επεξεργασίας, της σαφήνειας τουτις πληροφορίες και τον όγκο των ιστοτόπων. Ταυτόχρονα, υπάρχουν διάφορες μηχανές αναζήτησης στην αγορά. Για παράδειγμα, το Yahoo είναι το προεπιλεγμένομηχανή αναζήτησης του Firefox..Το DuckDuckGo είναι μια άλλη μηχανή αναζήτησης που κερδίζει δημοτικότητα μεταξύ των πελατών.

4. Ευχρηστία του ιστότοπου

Ο ιστότοπος πρέπει να έχει σαφές περιεχόμενο, το οποίο είναι βελτιστοποιημένο σε ένακατάλληλος τρόπος. Όλες οι εικόνες και τα βίντεο πρέπει να είναι ορατά, να περιγράφονται και να συνδέονται. Οι γραπτές πληροφορίες πρέπει να είναι ακριβείς και γραμματικέςσωστός. Οι λέξεις-κλειδιά SEO πρέπει να είναι σχετικές με τις επιχειρηματικές διαδικασίες. Ένας φιλικός προς το χρήστη ιστότοπος είναι εύκολος στην πλοήγηση, έτσι ώστε να δομείτε τη δική σαςιστοσελίδες έχει επίσης σημασία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ολοκληρωμένες συνδέσεις.

5. Χρήση συνδέσμων ποιότητας

Οι συνδέσεις από καλά τοποθετημένες σε απευθείας σύνδεση περιοχές, που οδηγούν στη σελίδα σας θαδημιουργούν περισσότερη επισκεψιμότητα παραπομπής. Ο ιστότοπος της εταιρείας, συνεπώς, παίρνει περισσότερους χρήστες από τους στοχευμένους σε απευθείας σύνδεση ιστότοπους. Καλή κίνηση παραπομπήςβελτιώνει την έκθεση του εμπορικού σήματος της επιχείρησης και τον αριθμό των πιθανών πελατών. Από την άλλη πλευρά, οι συνδέσεις απαγορεύονται από τη μηχανή αναζήτησηςοι ιστότοποι μπορούν να μειώσουν την κατάταξη της σελίδας σας. Έτσι, δώστε προσοχή στις πηγές των εισερχόμενων συνδέσμων και επιλέξτε σωστές τοποθεσίες για να κατευθυνθείτε προς τα έξωσυνδέσεις προς.

6. Η δύναμη των κοινωνικών μέσων

Οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων σας παρέχουν την ποικιλία ισχυρώνεργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ. Οι χρήστες μεταβαίνουν σε έναν ιστότοπο μέσω των συνδέσμων που παρέχονται στο προφίλ κοινωνικών μέσων της επιχείρησης. Οι εταιρείες πρέπεινα αναπτυχθεί η σχετική συμμετοχή των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης ώστε να ενισχυθεί η κυκλοφορία και η ευαισθητοποίηση του κοινού.

7. Παρακολούθηση και παρακολούθηση

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πώς λειτουργεί η στρατηγική SEO. GoogleΤο εργαλείο Analytics είναι απαραίτητο για την αναθεώρηση της αποτελεσματικότητας της στρατηγικής SEO σε σχέση με την αύξηση του όγκου της κυκλοφορίας. Μαζί με αυτό,η συνεχής παρακολούθηση της απόδοσης του δικτυακού τόπου θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις αιτίες, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε μείωση της κυκλοφορίας, ακριβώς τη στιγμήΕμφανίζονται.

Η υψηλή κατάταξη της ηλεκτρονικής επιχειρηματικής σελίδας αυξάνει την προβολή τηςκαι την κίνηση των πελατών. Πριν από το 2015, η SEO περιελάμβανε την προσθήκη λέξεων-κλειδιών στις ιστοσελίδες για να εξασφαλίσει ταχεία αναγνώριση από την αναζήτησηκινητήρες. Στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον, το SEO είναι πολύπλευρο και θα πρέπει να ενσωματωθεί στην ψηφιακή στρατηγική μάρκετινγκ τουεπιχείρηση από έμπειρους ειδικούς SEO και ψηφιακούς ειδικούς μάρκετινγκ, τους οποίους μπορείτε να νοικιάσετε μέσω επαγγελματία Φορείς παροχής υπηρεσιών SEO Source .

November 27, 2017