Back to Question Center
0

Semalt Expert αποκαλύπτει τις τρέχουσες αλήθειες SEO

1 answers:

Σήμερα η πλειοψηφία των εταιρειών δεν γνωρίζουν καλάπώς μπορούν να εφαρμόσουν το SEO και τελικά να το κάνουν ένα κρίσιμο στοιχείο των διαφημιστικών και επιχειρηματικών παρεμβάσεών τους. Δεδομένου ότι η διαδικασία SEO έχειέχουν κερδίσει δημοτικότητα, οι μάρκες προσπαθούν σταθερά να φτάσουν σε κορυφαίες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης, προκειμένου να ενισχύσουν την ορατότητα του ιστοτόπου τους στο διαδίκτυο.Αλλά το πρόβλημα είναι ότι το SEO εξυπηρετεί όχι μόνο αυτόν τον σκοπό αλλά τον αριθμό άλλων τάσεων μάρκετινγκ επίσης.

SEO έχει βιώσει σημαντικές αλλαγές από τότεπρακτική, αλλά οι περισσότερες από τις βασικές έννοιές της παραμένουν οι ίδιες. Με την κατανόηση των βασικών SEO αλήθειες, ένα άτομοκαθώς και η εταιρεία μπορεί να αποκομίσει μεγάλα οφέλη.

Ο Igor Gamanenko, ο Διευθυντής Επιτυχίας Πελατών του ημιτάλ ,Ψηφιακές Υπηρεσίες, περιγράφει τις θεμελιώδεις αλήθειες για το SEO, σχετικές με το σήμερα και το εγγύς μέλλον .

Τα βασικά στοιχεία είναι κρίσιμα

Η βελτιστοποίηση επιτόπου είναι τόσο σημαντική όσο εξασφαλίζει αυτόμια ιστοσελίδα θα βρεθεί από τη μηχανή αναζήτησης. Ακόμη επικεντρώνεται περισσότερο στη σημερινή διαφήμιση. Πληρωμένα μέσα και πειστικό μάρκετινγκοι τεχνολογίες έχουν εγκρίνει πόρους από τις ομάδες διαφήμισης εντός κατοικιών λόγω της επεκτασιμότητάς τους και της ταχύτητάς τους. Ωστόσο, τα περισσότερα από τα υπάρχονταοι ιστοθέσεις εξακολουθούν να είναι σε τρομερή τεχνική κατάσταση, ώστε τα σήματα να ανασχεδιάσουν και να αναθεωρήσουν τις ιστοσελίδες τους. Από την άποψη αυτή, οι περιγραφές,οι επικεφαλίδες σελίδων, οι αποτελεσματικές διευθύνσεις URL και οι ετικέτες τίτλων που έχουν συμπληρωθεί είναι τα βασικά στοιχεία που είναι κρίσιμα για την αποτελεσματική απόδοση του SEO .

Η αξία είναι ο βασιλιάς

"Η αξία είναι ο βασιλιάς" είναι η φιλοσοφία των ατόμωνστον κόσμο SEO που αναφέρθηκαν στον εαυτό τους και τους πελάτες τους περισσότερο από δέκα χρόνια πριν, αλλά εξακολουθεί να ισχύει σήμερα. Η φιλοσοφία βασίζεται στηντο επιχείρημα ότι η δημιουργία περιεχομένου δεν οδηγεί απαραίτητα στην αύξηση της εμπλοκής και της κυκλοφορίας. Ως αποτέλεσμα, SEO εμπειρογνώμονες μαζί με τοοι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ασχοληθούν με τον σχεδιασμό του περιεχομένου που είναι συγκεκριμένο για τον πελάτη. Η ομάδα πρέπει να καταλήξει σε στρατηγική αλλαγής παιχνιδιούεπιτυχία σε μια συγκεκριμένη βιομηχανία.

Οι πλατφόρμες στο Διαδίκτυο είναι κοινωνικές

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, οι ομάδες SEO ήταν πρόθυμες να χρησιμοποιήσουν την κοινωνικήγια την ενίσχυση της κατάταξης λέξεων-κλειδιών. Παρά το γεγονός ότι τα προφίλ κοινωνικών μέσων έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη των μηχανών αναζήτησης, αυτόδεν έχει ακόμη παράσχει την άμεση ανύψωση. Ήταν ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε τον ρόλο που διαδραμάτισε ο επηρεαστής και το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσωνενισχύοντας την αναγνώριση της μάρκας από τις μηχανές αναζήτησης. Σε διάφορες περιπτώσεις, τα εμπορικά σήματα έχουν χρησιμοποιήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ενθαρρύνουν τους πελάτες να ψάξουν για το εμπορικό σήμαμέσω των μηχανών αναζήτησης. Έτσι, μόλις η συμπεριφορά των πελατών τείνει να επηρεαστεί από τις αναθεωρήσεις bloggers και παρόμοια feed, ο καλύτερος τρόπος για να τονωθείη συνειδητοποίηση της επωνυμίας είναι η συμμετοχή των σωστών ατόμων στην κοινωνική σφαίρα .

Η SEO είναι μια προσέγγιση της διαφήμισης

Συνδέοντας SEO με κάποιο είδος μαγικών σχεδίωνμόνο βελτιστοποίηση λέξεων-κλειδιών έχει παρέλθει. Επί του παρόντος, το SEO φαίνεται να εξελίσσεται στη διαφήμιση, από τη στιγμή της έναρξης μιας πλατφόρμαςπραγματοποιώντας συνομιλίες που σχετίζονται με τη μάρκα. Από αυτή την άποψη, οι κορυφαίες ομάδες SEO ενσωματώνονται συνήθως στα τμήματα διαφήμισης. Τοσημαίνει ότι το SEO χρησιμεύει ως προσέγγιση για το μάρκετινγκ, η οποία οδηγεί στην απόδοση της επένδυσης (ROI)

Η κατοχή της υψηλότερης θέσης στα αποτελέσματα αναζήτησης εξασφαλίζει ότιη μάρκα σας κερδίζει την εμπιστοσύνη και δημιουργεί επιθυμητή κυκλοφορία που τελικά επιτρέπει τη μετατροπή των επισκεπτών του ιστού σας σε πελάτες. Όταν επιτευχθείαυτές οι κορυφαίες τάξεις εξακολουθούν να παραμένουν μια τεράστια πρόκληση, άλλες λειτουργίες που οι προσφορές SEO απαιτούν την εφαρμογή μιας νέας προσέγγισης Source .

November 27, 2017