Back to Question Center
0

Semalt Expert δίνει πολύτιμες συμβουλές SEO για το πώς να βελτιώσετε την απόδοση της ιστοσελίδας σας

1 answers:

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές σημαντικές πτυχές που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη όταν εσείςδημιουργούν έναν ιστότοπο. Από τη διάρθρωση των σελίδων στη χρήση συγκεκριμένων προσθηκών, όλα έχουν σημασία όταν πρόκειται για αναγνώριση του ιστότοπού σαςτο διαδίκτυο. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ικανοποίηση των πελατών / αναγνωστών σας. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν με τον σωστό τρόπο με τοβοήθεια των κανόνων βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) για τη διαμόρφωση ιστοσελίδων. Αν ικανοποιείτε τις απαιτήσεις αναζήτησης, ο ιστότοπός σας έχει υψηλότερη κατάταξηστα αποτελέσματα αναζήτησης .

Η δυσκολία, την οποία αντιμετωπίζουν οι περισσότερες επιχειρήσεις, είναι ότι οι μηχανές αναζήτησηςνα βελτιώνουν συνεχώς και να αλλάζουν τους αλγόριθμους τους, γι 'αυτό απαιτείται η εργασία του ειδικού, ο οποίος είναι ενημερωμένος με τα τελευταία νέα στοτομέα SEO. Artem Abgarian, Διευθυντής Επιτυχίας Πελατών του Σμαλτ Οι ψηφιακές υπηρεσίες εξηγούν τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την απόδοση του ιστότοπού σας .

Βελτιστοποιήστε τις εικόνες της ιστοσελίδας

Γνωρίζατε ότι κάθε εικόνα στον ιστότοπό σας μπορεί να βελτιστοποιηθεί; Ναί,ο τίτλος που δίνετε στην εικόνα και το μέγεθος της εικόνας, μπορούν να αντανακλούν την καλή πρακτική SEO. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις εικόνες σας και να τις κάνετε αναζήτησηφιλική προς τον κινητήρα με αλλιώς ετικέτες κάθε εικόνας. Όταν οι μηχανές αναζήτησης καθαρίζουν τον ιστό, οι εικόνες του ιστότοπού σας θα συμπεριληφθούν ως μέρος τουΑποτελέσματα. Η μείωση του μεγέθους των εικόνων σας συμβάλλει στην επιτάχυνση της ταχύτητας φόρτωσης ιστού, η οποία μπορεί να βελτιώσει την κατάταξη του ιστότοπού σας. Δώστε την εικόνα aλέξη-κεντρικό τίτλο που θα βοηθήσει τους πελάτες να βρουν ακριβώς αυτό που ψάχνουν.

Εξάλειψη μπλοκ περιεχομένου

Έχετε ποτέ κάνει κλικ σε έναν ιστότοπο, μόνο για να διαπιστώσετε ότι πρέπει να το κάνετεπληρώστε για την πρόσβαση στον ιστότοπο; Οι περισσότεροι άνθρωποι αφήνουν τέτοιους ιστότοπους και δεν επιστρέφουν ποτέ. Δεν θέλετε ο ιστότοπός σας να είναι αυτός που οι άνθρωποι αφήνουνακόμα και πριν δουν τι προσφέρετε! Αν σκοπεύετε να αποκλείσετε μέρος του ιστότοπού σας, ίσως για τα μέλη που έχετε εγγραφεί,κλειδώστε μόνο αυτό το μέρος. Αφήστε τη σελίδα προορισμού δωρεάν. Εξαλείψτε όλες τις άχρηστες φόρμες και ανιχνευτές διαφημίσεων, καθώς και τα αναδυόμενα παράθυρα..

Ενημέρωση του περιεχομένου σας

Οι μηχανές αναζήτησης χρειάζονται ιστότοπους για να ενημερώνουν τακτικά το περιεχόμενό τους έτσι ώστεμπορούν να προσφέρουν στους χρήστες αξιόπιστες και έγκαιρες πληροφορίες. Ως εκ τούτου, οι ιστότοποι που προσπαθούν να ενημερώσουν το περιεχόμενό τους σε τακτική βάση,έχουν προτεραιότητα από τους αλγόριθμους. Έχοντας ένα blog είναι ένας σίγουρος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας δεν αποκλείεται από την εξέταση γιαυψηλότερες βαθμολογίες .

Επιλέξτε Καλούς τίτλους URL

Κάντε φιλική μηχανή αναζήτησης URL σας φιλική συμπεριλαμβάνοντας τις υπηρεσίες που προσφέρετεστη διεύθυνση URL ή επιλέγοντας ένα καλό όνομα για τη διεύθυνση URL σας. Η συμπερίληψη της τοποθεσίας ή της γεωγραφικής περιοχής στη διεύθυνση URL σας μπορεί επίσης να βοηθήσει τις μηχανές αναζήτησηςγια να συνδέσετε τους πελάτες σας με τον ιστότοπό σας.

Βελτιστοποίηση διαδικασιών κινητής τηλεφωνίας

Σε έναν κόσμο που γίνεται όλο και περισσότερο κινητό, η Google έχει τώρα μια ειδικήαλγόριθμος για φιλικές προς κινητές ιστοσελίδες. Για το λόγο αυτό, ο ιστότοπός σας πρέπει να βελτιστοποιηθεί για κινητά τηλέφωνα ή να τιμωρηθεί. Τα δικα σουο σχεδιαστής ιστοσελίδων θα πρέπει να είναι σε θέση να επιλέξει ένα ανταποκρινόμενο σχέδιο web κατάλληλο για κινητά τηλέφωνα. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε επίσης ένα τμήμα FAQγια όσους προτιμούν τις φωνητικές αναζητήσεις.

Στερεώστε την ταχύτητα φόρτωσης

Όταν όλα έχουν ειπωθεί και γίνει, μην ξεχάσετε να εργαστείτε στη φόρτωση του ιστοτόπου σαςΤαχύτητα. Οι προσομοιώσεις των ανθρώπων δεν είναι τόσο μεγάλες και, συνεπώς, αν ο ιστότοπός σας παίρνει για πάντα το φορτίο, οι πιθανότητες είναι να χάσετε πολύ περισσότεραπελάτες από ό, τι νομίζετε. Μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο ο ιστότοπός σας δεν μετατρέπει τόσο καλά όσο θα έπρεπε. Εξετάστε τα πάνταπου θα μπορούσαν ενδεχομένως να επιβραδύνουν τον ιστότοπό σας, από plugins σε κουμπιά κοινής χρήσης κοινωνικών μέσων και ακόμη και από το μέγεθος των εικόνωντη σελίδα σας.

Ενώ η διάταξη της σελίδας και ο σχεδιασμός είναι σημαντικοί, μην ξεχνάτε ότι SEO είναι τοτον πιο σημαντικό παράγοντα που επηρεάζει την απόδοση του ιστότοπού σας. Με βάση την εμπειρία του Σμαλτ πελάτες, παραμέληση SEO στοη πρακτική εργασίας θα μπορούσε να καταστήσει τις προσπάθειες μάρκετινγκ της εταιρείας σας αναποτελεσματικές Source .

November 27, 2017