Back to Question Center
0

Semalt Expert: Πώς να μεταβείτε σε ένα νέο τομέα χωρίς απώλειες στην κατάταξη

1 answers:

Ίσως είστε πρόθυμοι να αλλάξετε τον τομέα όταν βλέπετε ότι υπάρχειπιο φιλικό προς το χρήστη. Ή, ίσως, μόλις αλλάξατε το όνομα της εταιρείας και πρέπει να αλλάξετε το όνομα τομέα σε aπαρόμοια. Ευτυχώς, είναι δυνατό να μεταφερθεί ένας ιστότοπος σε ένα νέο όνομα τομέα χωρίς να καταστραφεί η κατάταξη αναζήτησης.

Ryan Johnson, ο εμπειρογνώμονας της Σμαλτ Οι ψηφιακές υπηρεσίες μοιράζονται τις συμβουλές για τον τρόπο αλλαγής του ονόματος τομέα χωρίς να βλάπτουν την κατάταξή σας .

1 - dresses for the races nz. Επιστροφή Όλα

Η μετάβαση σε ένα νέο τομέα μπορεί μερικές φορές να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα,και κάποιος μπορεί να αναγκαστεί να επανέλθει στο παλιό. Είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας. Σε κάθε περίπτωση, θα το κάνουννα είστε σίγουροι ότι καμία απώλεια δεν θα είναι κρίσιμη για σας.

2. Καθαρίστε τον νέο σας τομέα

Ο έλεγχος του νέου σας ονόματος τομέα διασφαλίζει ότι ο νέος τομέας δεν θα το κάνειπεριέχουν τυχόν ανεπίλυτα ζητήματα. Τα εργαλεία Google για Webmasters προσφέρουν νέους τομείς. Η σελίδα Μη αυτόματες ενέργειες σάς επιτρέπει να ελέγξετε τα σφάλματα. Ανυπάρχουν απαραίτητες χειροκίνητες ενέργειες, πραγματοποιούνται οι αναγκαίες αλλαγές και στη συνέχεια αποστέλλεται αίτημα επανεξέτασης. Με την έγκριση, μπορεί κανείς να προχωρήσειμε το επόμενο βήμα.

3. Κινούμενο περιεχόμενο

Οι ειδικοί SEO συστήνουν τη μεταφορά του περιεχομένου στον νέο τομέαόνομα με μερίδες για να μετρήσετε τον αντίκτυπο που θα έχει στις ταξινομήσεις αναζήτησης. Είναι χρονοβόρο, αλλά προστατεύει τον ιστότοπο απόθέτοντας σε κίνδυνο την κατάταξη αναζήτησης. Μια ανακατεύθυνση 301 ανακατευθύνει το Google στη θέση του νέου περιεχομένου. Η χειροκίνητη μετεγκατάσταση απαιτεί τη θέσηένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου στη θέση του .

4..Μόνιμη ανακατεύθυνση παλαιών σελίδων

Ρύθμιση 301 ανακατευθύνσεις για το αρχείο .htaccess για να διασφαλιστεί ότιΟι επισκέπτες της Google και των ιστότοπων θα βρουν τον νέο τομέα. Θα διατηρήσει την κατάταξη αναζήτησης και θα προστατεύσει τους ιδιοκτήτες από τις διπλές ποινές περιεχομένου.Για να αποφύγετε αυτό, δημιουργήστε 404 σελίδες για περιεχόμενο χωρίς ισοδυναμία με τον νέο τομέα. Επίσης, χαρτογραφήστε τις παλιές διευθύνσεις URL στις νέες πριν πραγματοποιήσετεοποιεσδήποτε ανακατευθύνσεις για την αύξηση του ενδιαφέροντος περιεχομένου.

5. Ενημέρωση της Google για το Μετακίνηση

Οι ανακατευθύνσεις ενημερώνουν τις μηχανές αναζήτησης για τις αλλαγές τομέα. Είναι επίσηςμια καλή ιδέα να υποβάλετε μια επίσημη αλλαγή αλλαγής. Απαιτεί την προσθήκη και επαλήθευση του νέου τομέα στα Εργαλεία για Webmasters Google. Εναςπρέπει να βεβαιωθεί ότι όλα τα 301 είναι εγκατεστημένα πριν η Google αποδεχτεί αίτημα αλλαγής της διεύθυνσης .

6. Δημιουργία χάρτη ιστότοπου

Οι χάρτες ιστοτόπων HTML βελτιώνουν την εμπειρία των χρηστών, ενώ οι χάρτες ιστοτόπου XML παρακαλώμηχανές αναζήτησης. Η Google συνιστά τη χρήση και παλιών και ενημερωμένων διευθύνσεων URL. Οι περισσότερες από τις σελίδες με ευρετήριο ανήκουν στις παλιές διευθύνσεις URL. Επομένως,οι επιχειρήσεις πρέπει να δώσουν χρόνο στον ιστότοπο πριν από τη μετατόπιση των ευρετηρίων στις νέες διευθύνσεις URL. Η μη αυτόματη δημιουργία XML είναι δύσκολη, αλλά XML-Sitemaps καιΟι χάρτες ιστοτόπου Google-XML βοηθούν στην αυτοματοποίηση της διαδικασίας.

7. Ελέγξτε και ενημερώστε τους εσωτερικούς και εισερχόμενους συνδέσμους

Οι ανακατευθύνσεις 301 δείχνουν εσωτερικές συνδέσεις προς το νέο τομέα. Εσωτερικόςοι συνδέσεις δεν οδηγούν πουθενά όταν κλείνει ο παλιός τομέας, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να αντικατασταθούν πριν συμβεί αυτό. Επίσης, τοποθεσίες που συνδέονται με τοθα πρέπει να ενημερώσουν τους συνδέσμους τους με τους νέους, εξασφαλίζοντας έτσι την εξουσία απεριόριστης σύνδεσης .

8. Παρακολούθηση Analytics

Η προαναφερθείσα διαδικασία επτά βημάτων εξασφαλίζει ότι ο τομέας δεν έχεινα χάσει μόνιμα την επισκεψιμότητα αναζήτησης. Ωστόσο, η παρακολούθηση της ανάλυσης ιστότοπου και της κονσόλας Google Webmaster είναι υποχρεωτική τους μήνες.

9. Πρόσθετες προτάσεις

  • Ενημερώστε τους συνδρομητές, τους οπαδούς και τους επισκέπτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την αλλαγή εκ των προτέρων
  • Εκτελέστε ανακατευθύνσεις σελίδας προς σελίδα και όχι σε ολόκληρη την τοποθεσία
  • Δώστε το χρόνο στον τομέα για να συνεχίσετε τα επίπεδα πριν από την κίνηση
  • Εντατικοποιήστε την εκστρατεία PR σας για να ενημερώσετε το ευρύτερο κοινό
November 27, 2017