Back to Question Center
0

Semalt Expert: Τι λάθη SEO πρέπει να αποφύγετε

1 answers:

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ήδη ξεχάσει τα ψηφίσματα για το Νέο Έτος,ξεχνώντας τα ψηφίσματά σας SEO μπορεί να έχει κακές συνέπειες. Εξακολουθούν να υπάρχουν τα βασικά λάθη που επηρεάζουν την απόδοση του SEO σαςαρνητικά. Τα καλά νέα είναι ότι δεν είναι αργά για να ανακατευθύνετε τις προσπάθειές σας και να αξιοποιήσετε τις καλύτερες τεχνικές SEO - how to set up network in home.

Ο κορυφαίος διαχειριστής επιτυχίας πελατών της ημιμαλίνη ,Ο Frank Abagnale επισημαίνει 10 λάθη SEO που πρέπει να αποφύγετε, προκειμένου να διατηρήσετε την κατάταξή σας υψηλή.

1. Σκεπτόμενος ότι το εξαιρετικό περιεχόμενο είναι η υποκατάσταση του SEO

Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι κρίσιμο και λειτουργεί αποτελεσματικά μαζί με το SEO για να βελτιωθείτις κατατάξεις σας. Ωστόσο, ορισμένοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πιστεύουν ότι μπορούν να αντικαταστήσουν το SEO με μεγάλο περιεχόμενο που είναι μια μεγάλη πλάνη. Ενώ υπάρχουνπολλά εξαιρετικά παραδείγματα εξαιρετικού περιεχομένου που κατατάσσονται υψηλά χωρίς προσπάθειες βελτιστοποίησης, είναι συνήθως η εξαίρεση, αλλά όχι ο κανόνας .

2. Σκεπτόμενο μεγάλο περιεχόμενο θα πάρει συνδέσεις χωρίς σύνδεση κτιρίου

Υπάρχει πάντα η πιθανότητα ότι καλό περιεχόμενο θα πάρει συνδέσμους χωρίςτυχόν απόπειρες οικοδόμησης συνδέσμων. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, η αποτυχία δημιουργίας δεσμών θα έχει ως αποτέλεσμα το 90 τοις εκατό του περιεχομένου σας να κάθεταιλάθος στον ιστότοπό σας. Σύμφωνα με το 2016 State of Link Building Survey, οι αποτελεσματικές στρατηγικές οικοδόμησης συνδέσμων περιλαμβάνουν την ψηφιακή PR, τον επισκέπτηblogging και δημιουργώντας εξαιρετικό περιεχόμενο που μπορεί να προσελκύσει συνδέσμους .

3. Blogging των επισκεπτών σε λάθος τοποθεσία

Η απόσπαση των επισκεπτών είναι μια αποτελεσματική μέθοδος οικοδόμησης δεσμών, αυξάνονταςοδηγεί και κερδίζει έκθεση. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η ανάρτηση σε έναν λάθος ιστότοπο μπορεί να βλάψει τη φήμη του ιστότοπού σας και να επηρεάσει τη δική σαςβαθμολογίες. Για να αποφύγετε τέτοια προβλήματα, να κάνετε πάντα την απαιτούμενη επιμέλεια για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπος που σκοπεύετε να δημοσιεύσετε είναι αξιόπιστος, ταιριάζειμε τη θέση σας και δημοσιεύστε μοναδικό, υψηλής ποιότητας περιεχόμενο.

4. Αποτυχία προώθησης του περιεχομένου σας

Οι άνθρωποι θα γνωρίζουν μόνο το περιεχόμενό σας αν προωθήσετε και διανείμετετο. Χωρίς εκ προθέσεως προώθηση, το περιεχόμενό σας θα συγκεντρώσει μόνο μια χούφτα μετοχών ή συνδέσμων στον ιστότοπό σας. Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθηαπό το BuzzSumo και το Moz, το 50% του συνολικού περιεχομένου στο διαδίκτυο στο οποίο λάβαμε δείγματα είχε λιγότερα από 2% το Facebook που του αρέσει ή μοιράζεται, ενώ το 75% δεν είχεεξωτερικοί σύνδεσμοι. Η πιο πιθανή εξήγηση για αυτή τη θλιβερή απόδοση είναι η αποτυχία στη σκόπιμη διανομή..

5. Spammy SEO τακτική

Ενώ οι περισσότερες επιχειρήσεις γνωρίζουν αρκετά για να αποφύγουν την εμπλοκή σε αυτό το παλιό SEOτακτική, ορισμένες επιχειρήσεις το κάνουν ακόμα χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνικές. Τα συνηθισμένα παραδείγματα τεχνικών ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σχετικά με την οικοδόμηση συνδέσεων περιλαμβάνουν την πληρωμήγια έναν σύνδεσμο κειμένου ή μια διαφήμιση banner σε άλλο ιστότοπο χωρίς σύνδεσμο χωρίς σύνδεση και ζητώντας μια επισκόπηση προϊόντος με έναν σύνδεσμο πίσω στον ιστότοπό σας.

6. Δημιουργία σύντομου περιεχομένου

Τις περισσότερες φορές, οι μακρύτερες θέσεις κατατάσσονται περισσότερο και δίνουν ένα καλύτεροη εμπειρία των χρηστών σε σύγκριση με τις μικρότερες θέσεις, ωστόσο, δεν είναι ανώμαλη η υψηλή κατάταξη του περιεχομένου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με το serpIQ, οι σελίδες στην κορυφήοι θέσεις τείνουν να έχουν μεγαλύτερο περιεχόμενο σε σύγκριση με τις σελίδες που ταξινομούνται λιγότερο υψηλά και έχουν μικρότερες σελίδες. Εδώ ο γενικός κανόνας είναι, μακρύτερος είναικαλύτερα.

7. Απουσία εσωτερικών συνδέσμων

Η σύνδεση του περιεχομένου σας με άλλες αναρτήσεις και σελίδες στον ιστότοπό σας δίνει ένα καλύτεροεμπειρία χρήστη και είναι επίσης καλό για SEO. Αυτή η πρακτική συμβάλλει στη διανομή ιστότοπων εξίσου σε ολόκληρο τον ιστότοπο και βελτιώνει τις μετρήσεις συμπεριλαμβανομένηςτις προβολές σελίδων και το χρόνο στο χώρο. Οι αποτελεσματικές τεχνικές εσωτερικής σύνδεσης κτιρίων περιλαμβάνουν τη χρήση φυσικού κλωβού αντί για απλή χρήση λέξεων-κλειδιώννα ταξινομήσετε, να συνδεθείτε με σχετικό περιεχόμενο και να συνδεθείτε σε βαθιές σελίδες.

8. Η εστίαση στα κοινωνικά μέσα σε σχέση με τους συνδέσμους

Ενώ τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο μάρκετινγκ περιεχομένου,δεν αποτελεί υποκατάστατο για την οικοδόμηση αξιόπιστων συνδέσεων. Τα κοινωνικά μέσα δεν είναι αναγκαστικά κακό για SEO, αλλά δεν φέρνει πολύ βάρος μεΑλγόριθμο της Google.

9. Η αναποτελεσματική έρευνα και χρήση λέξεων-κλειδιών

Σήμερα, η έρευνα λέξεων-κλειδιών δεν αφορά μόνο τον εντοπισμό δημοφιλώνφράσεις χαμηλού ανταγωνισμού και λέξεις-κλειδιά. Πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε στρατηγικά αυτές τις λέξεις-κλειδιά σε ολόκληρο το περιεχόμενό σας. Επιπλέον, πρέπει να χρησιμοποιήσετεσχετικούς όρους και παραλλαγές της λέξης-κλειδιού για να βοηθήσετε τον ιστότοπό σας να κατατάσσεται υψηλότερα Για την αποτελεσματικότητα, η έρευνα λέξεων-κλειδιών θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως ακρόασηκαι εργαλείο ταξινόμησης για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε περιεχόμενο, να ανταποκριθείτε στην ζήτηση των καταναλωτών και να αυξήσετε τις δυνατότητες κατάταξης.

10. Σπασμένες συνδέσεις

Οι σπασμένοι σύνδεσμοι δεν ενοχλούν μόνο τους χρήστες που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας, αλλά αυτοίέχουν επίσης αρνητικό αντίκτυπο στο SEO σας. Οι συνήθεις αιτίες των κατεστραμμένων συνδέσεων περιλαμβάνουν μια αλλαγή στη δομή της διεύθυνσης URL, το περιεχόμενο που έχει μετακινηθεί ή διαγραφεί και τοανακατευθύνει εσφαλμένα. Για να σας βοηθήσουν να σπρώξετε τους σπασμένους συνδέσμους και να τα αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε τον Checkered Link Screcker Frog.

November 27, 2017