Back to Question Center
0

Semalt Expertise: Πόσο καιρό η έρευνα λέξεων-κλειδιών θα παραμείνει σχετική στο SEO

1 answers:

Η έρευνα λέξης κλειδιού, η οποία αποτελεί σημαντικό μέρος οποιασδήποτε εκστρατείας SEO,υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών η έρευνα λέξεων-κλειδιών έχει υποστεί αρκετές αλλαγές. Ωρες ωρεςαυτές οι αλλαγές είναι κρίσιμες, μερικές φορές είναι λιγότερο σημαντικές. Και στις δύο περιπτώσεις, ο ασταθής χαρακτήρας αυτής της διαδικασίας θέτει υπό αμφισβήτηση τηνσημασία της έρευνας λέξης-κλειδιού για SEO.

Jack Miller, διευθυντής επιτυχίας πελατών της Σμαλτ Ψηφιακές Υπηρεσίες, ανάλυση των παραγόντων, οι οποίοι τώρα και πέρα ​​θα καθορίσουν τη σημασία της έρευνας λέξεων-κλειδιών.

Λέξεις-κλειδιά 'Υπόθεση

Οι λέξεις-κλειδιά παραμένουν σημαντικές στο SEO επειδή διαδραματίζουν σημαντικό ρόλονα βοηθήσετε τον ιστότοπό σας να ταξινομείται από διάφορα ερωτήματα αναζήτησης. Η έρευνα λέξεων-κλειδιών σάς επιτρέπει να βρείτε τις λέξεις-κλειδιά που σας παρέχουν:

  • Υψηλή κυκλοφορία. Θα πάρετε νέους επισκέπτες επειδή σαςsite
  • Συνάφεια. Όλες οι εισερχόμενες αναζητήσεις θα σχετίζονται με αυτόπου προσφέρετε και εάν ικανοποιεί τους εισερχόμενους χρήστες σας.
  • Χαμηλός ανταγωνισμός. Αν έχετε τις σωστές λέξεις-κλειδιά, αυτόσημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εργάζεστε υπερωρίες για να ταξινομήσετε τα ερωτήματά σας

Ενημερώσεις της Google

Στις πρώτες ημέρες της έρευνας λέξης-κλειδιού, η βελτιστοποίηση υποτίθεταιγεμίζοντας σε όλο το περιεχόμενό σας σε κάθε μετα-ετικέτα όσο μπορείτε. Μέσα από το Google Analytics, η Google αποκάλυψε επίσης πολλάπληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αναζητούσαν τις πληροφορίες στον ιστό και πώς βρήκαν τον ιστότοπό σας μέσω λέξεων-κλειδιών..Μόλις το είχατεαυτή η λίστα με λέξεις-κλειδιά υψηλής επισκεψιμότητας και χαμηλής ανταγωνιστικότητας, θα μπορούσατε να βελτιστοποιήσετε άμεσα τον ιστότοπό σας για αυτά τα ερωτήματα. Τα περισσότερα ερωτήματα της Googleείχε μια σχέση αναζήτησης ενός προς ένα που σημαίνει ότι θα έπαιρναν τη φράση ή τη λέξη σας και θα αναζητούσαν κοντινές ή ακριβείς αντιστοιχίες σε άλλες φράσειςκαι λέξεις στον ιστό .

Το 2013 η Google κυκλοφόρησε μια ενημέρωση γνωστή ως Hummingbird, η οποίαεισήγαγε την έννοια της "σημασιολογικής αναζήτησης". Αυτή η ενημερωμένη έκδοση άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο η μηχανή αναζήτησης χειριζόταν τα εισερχόμενα ερωτήματα. Αντίδιεξάγοντας μια απλή αναζήτηση για το τι θέλει ο χρήστης, αυτή η ενημέρωση επέτρεψε στην Google να κατανοήσει τις προθέσεις του αιτήματος ενός χρήστη. Στην ονομαστική αξία,αυτό φαίνεται να είναι μια μικρή αλλαγή, αλλά έκανε τεράστιο αντίκτυπο στον τρόπο με τον οποίο οι βελτιστοποιητές αναζήτησης εξετάζουν τις λέξεις-κλειδιά.

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση άλλαξε το SEO όχι μόνο στο θέμα των φράσεωνκαι λέξεις-κλειδιά. Σήμερα είναι δυνατόν να ταξινομηθεί υψηλότερα για σημασιολογικά συνδεδεμένες φράσεις και λέξεις, που δεν βελτιστοποιήσατε άμεσα, μπορείτε επίσηςπάρτε κατάταξη για λέξεις και φράσεις που δεν είναι ακόμη διαθέσιμες στη σελίδα σας. Αυτές οι φράσεις είναι γνωστές ως Φράσεις λέξης κλειδιού Long-tail. Εχουνδημοφιλή από το Hummingbird και οι έμποροι αναζητούν σπάνιες και λιγότερο ανταγωνιστικές εκφράσεις. Σημαίνει ότι αντί για απλή τοποθέτησηλέξεις-κλειδιά, οι εταιρείες πρέπει να δημιουργούν καλύτερα περιεχόμενο γύρω από μια λέξη-κλειδί ή φράση, ενώ εστιάζουν στο γενικό θέμα.

Περιορισμοί της Google

Οι περιορισμοί των λέξεων-κλειδιών της Google ξεκίνησαν με το Google Analyticsκαι αυτό συνέχισε στο AdWords. Αυτό σήμαινε να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν χρήση της αμειβόμενης διαφήμισής τους και να το κατεβάζουν μετά από γρήγορες απολαβές.Στην πραγματικότητα, μερικές φορές καθίσταται ακόμη πιο σχετική με τους εμπόρους από την κατασκευή συνεκτικών σχεδίων βελτιστοποίησης λέξεων-κλειδιών .

Μαζί με όλους τους παράγοντες που αναφέρθηκαν παραπάνω, πρέπει να καταλάβουμεότι η νέα τεχνολογία μπαίνει στο παιχνίδι, για παράδειγμα, όπως συνέβη με ψηφιακούς βοηθούς όπως η Cortana και η Siri. Ενθαρρύνει τους ανθρώπους ναδιεξάγουν αναζητήσεις συνομιλιών, οι οποίες αλλάζουν εντελώς το παιχνίδι. Η αυξανόμενη πραγματικότητα, τα φορέματα και η εικονική πραγματικότητα θα αλλάξουν επίσης τον τρόποοι άνθρωποι αναζητούν και πώς λειτουργεί το σύστημα κατάταξης. Με πολλές αλλαγές που αναμένεται να τεθούν σε ισχύ, η έρευνα λέξεων-κλειδιών δεν θα παραμείνει η ίδια,αλλά ποτέ δεν θα καταστεί παρωχημένη. Αυτό θα είναι μια σταδιακή μετάβαση σε ένα νέο σύστημα αναζήτησης Source .

November 27, 2017