Back to Question Center
0

Semalt: Γιατί η εκμάθηση SEO στο διαδίκτυο είναι σύγχυση

1 answers:

Η SEO βοηθά στη βελτίωση της κατάταξης και της κυκλοφορίας στους ιστότοπους.Οι περισσότερες από τις εκπαιδευτικές πληροφορίες σχετικά με το SEO που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο προέρχονται από κορυφαίους εκδότες και ειδικούς εξειδικευμένους εξειδικευμένους κλάδους.Στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά, είναι σημαντικό για τους ηγέτες των επιχειρήσεων να βασίζονται λιγότερο σε τέτοια υλικά και να κατανοούν την ουσία τουSEO σημασία για τη μελλοντική πρόοδο της εταιρείας.

Ο Igor Gamanenko, ο Διευθυντής Επιτυχίας Πελατών του ημιμαλίνη ,εξηγεί γιατί οι εκπαιδευτικές πληροφορίες σχετικά με SEO που βρέθηκαν στο Διαδίκτυο οδηγούν σε λανθασμένες αποφάσεις στη στρατηγική SEO σας.

Δεν χρειάζεται να αγνοήσουμε τη σημασία των συμβουλών SEOεντελώς. Αντίθετα, οι άνθρωποι πρέπει να προχωρήσουν με προσοχή,χρησιμοποιώντας αυτές τις προτάσεις:

  • 1. Επαληθεύστε τις πληροφορίες πριν από την εφαρμογή. Τα δεδομένα που παρέχονται από το πεδίοοι εκδότες μου διαφέρουν από το τι θα έχετε στην πραγματικότητα.
  • 2. Κατανοήστε τι πραγματικά σημαίνει αυτή η πληροφορία για την εταιρεία σας καιγιατί είναι ζωτικής σημασίας να αποφύγουμε την άσκοπη συμβουλή
  • 3. Δοκιμάστε νέες μεθόδους που φαίνεται πιο επικίνδυνες λόγω της σχετικής αβεβαιότητας.Ωστόσο, τα οφέλη μπορεί να αντισταθμίσουν τα μειονεκτήματα της πειραματικής προσέγγισης .

Διαφοροποίηση παραγόντων

Το SEO δεν είναι καθολικό και διαφέρει σε διάφορους τομείς, όπως αλγορίθμους,το πεδίο του ανταγωνισμού και τις συγκεκριμένες επιχειρηματικές μεταβλητές. Για παράδειγμα, οι τοπικοί και κρατικοί αλγόριθμοι αντιτίθενται..Ένα άτομο που ψάχνειάρθρα σχετικά με την τοπική SEO θα βρουν κρατικές συμβουλές SEO άσχετο. Οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιούν μοναδικές στρατηγικές ανταγωνισμού στις οποίες στηρίζονται οι αποφάσεις τουςεπιχειρηματικά τους μοντέλα. Επομένως, οι παράγοντες επιτυχίας δεν είναι οι ίδιοι. Μια εταιρεία μπορεί να βιώνει επιτυχία χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά αλλά αποτυγχάνειένα άλλο εάν χρησιμοποιούν μια παρόμοια προσέγγιση. Τέλος, η πολυπλοκότητα της βελτιστοποίησης καθιστά δύσκολο να απομονωθεί η αιτία του συγκεκριμένου αποτελέσματος.Οι προαναφερόμενοι λόγοι καθιστούν προτιμότερη την πολύπλοκη προσέγγιση για την επιτυχή βελτιστοποίηση SEO. Αυτός είναι ο λόγος μαςοι πελάτες εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας .

Διάδοση της παραπληροφόρησης

Ένα σημαντικό πρόβλημα που επηρεάζει σήμερα το SEO είναι η διάδοση ανακριβών πληροφοριών.Η ακούσια παραπληροφόρηση είναι το σφάλμα μόνο του εκδότη, αλλά και του ίδιου του κλάδου. Η αστάθεια του τομέα καθιστά δεδομέναδιαθεσιμότητα, κάτι που είναι πολύτιμο για τους βελτιστοποιητές. Ως εκ τούτου, οι επαγγελματίες πρέπει να λαμβάνουν και να παρέχουν πληροφορίες στους καταναλωτέςακόμη και πριν από την επιβεβαίωση. Είναι εύκολο να δημιουργηθεί μια εντύπωση από ένα μεμονωμένο περιστατικό παρά από ευρύτερες τάσεις για τους αναγνώστες. Με τηναυξανόμενος αριθμός βελτιστοποιητών, η πιθανότητα διάδοσης ψευδών πληροφοριών είναι αρκετά υψηλή. Η σκόπιμη παραπληροφόρηση προέρχεται από αυτοαποκαλούμενηεμπειρογνώμονες των οποίων η μοναδική πρόθεση είναι να πραγματοποιήσουν κέρδη. Οι περισσότερες από αυτές τις πληροφορίες προέρχονται από ιστολόγια και φόρουμ χαμηλής εξουσίας .

Μοναδικότητα της υπόθεσης

Μια επιστημονική μελέτη δείχνει ότι οι άνθρωποι βρίσκουν ευκολότερο να μάθουν κάνονταςσε αντίθεση με τις παραδοσιακές μορφές διδασκαλίας. Η ανάγνωση και η ανατροπή των πληροφοριών δεν δημιουργεί μια υποκειμενική έμφυτη αίσθηση του τρόπου με τον οποίοέργα. Επωφεληθείτε από τη βελτιστοποίηση του δικτυακού σας τόπου μόνοι σας, καθιστώντας εφικτή την επίλυση των προβλημάτων σας με τρόπο διαισθητικό και κατανοητόλύσεις που ακόμη και οι ηγέτες της βιομηχανίας δεν είχαν εξετάσει προηγουμένως. Η παραβίαση συμβουλών ή η αμφισβήτηση θα οδηγήσει σε μια πιο καινοτόμομονοπάτι. Οποιαδήποτε συμβουλή παρέχεται πρέπει να είναι χρήσιμη μόνο όταν μαθαίνετε για τον κλάδο ή όταν δημιουργείτε νέες ιδέες. Χρησιμοποιώντας την καλύτερη στρατηγικήαπαιτεί κριτική σκέψη για το τι έχει μάθει και έχει στηρίξει την έρευνα σχετικά με τις ιδιαιτερότητες της εταιρείας σας Source .

November 27, 2017