Back to Question Center
0

Semalt: Γιατί οι μεγάλες ταξινομήσεις SEO δεν συμβαίνουν τη νύχτα

1 answers:

Υπάρχει ένας κοινός μύθος που διαδίδεται στους ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουνSEO ότι οι οργανισμοί SEO μπορούν να σας κάνουν μια ολονύκτια επιτυχία. Οι οργανισμοί μπορούν να υποσχεθούν ότι θα σας βάλουν στην πρώτη σελίδα της Googleτα αποτελέσματα αναζήτησης αμέσως. Ωστόσο, εδώ είναι η σκληρή αλήθεια: δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη είναι μια υπηρεσία SEO είναι, δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ένα γρήγορο αποτέλεσμα.

Οι άνθρωποι συχνά κάνουν λάθος όταν σκέφτονται ότι η μηχανή αναζήτησηςβελτιστοποίηση (SEO) θα μετατρέψει τον ιστοχώρο τους σε μια νύχτα. Φυσικά, είναι αλήθεια ότι SEO έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει τον ιστότοπό σας, αλλά στοένα μακροπρόθεσμο τρέξιμο. Οι περισσότεροι ενθουσιώδες SEO σπάνια λένε ότι ο μόνος τρόπος για να απολαύσετε όλα τα οφέλη του SEO είναι να είστε υπομονετικοί και να καταλάβετετο σύνολο των παραγόντων που καθιστούν το SEO αποτελεσματικό .

Ο Διαχειριστής Επιτυχίας Πελατών του ημιτάλ ,Ψηφιακές Υπηρεσίες, ο Igor Gamanenko εξηγεί τις πιο σημαντικές αλήθειες SEO που πρέπει να γνωρίζετε.

Το SEO είναι πολύπλοκο

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που τίθενται σε λειτουργία πριν από την περιοχή σαςκερδίστε την υψηλή θέση στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης της Google που είναι επίσης γνωστές ως SERP. Μετά από όλα, η Google έχει περισσότερα από 200 σήματα κατάταξης,που αλλάζουν πάντα. Δουλεύοντας με συνέπεια σε κάθε ένα από αυτά, θα περάσετε μέσα από τα πολλαπλά στεφάνια και θα πειραματιστείτε για να δείτετι σας φέρνει σπουδαία αποτελέσματα και τι όχι.

Ένα από τα πράγματα που κατατάσσονται υψηλά στις σελίδες αποτελεσμάτων της Googleδύσκολο είναι ότι η Google συνεχίζει να τροποποιεί τους αλγόριθμους της χωρίς να ανακοινώνει τις αλλαγές. Όταν η Google τροποποιεί τους αλγόριθμους της, σπάνιανα το ανακοινώσετε στο κοινό. Ως αποτέλεσμα, SEO εμπειρογνώμονες αναρωτιούνται τι πρόκειται να κατατάσσεται καλά και τι δεν θα.

Μόλις αλλάξει ο αλγόριθμος, οι καλύτεροι ειδικοί SEO συγκεντρώνουνδεδομένα από πολλές τοποθεσίες για να αναλύσει τι έχει αλλάξει..Όταν αναλύουν τα δεδομένα, λαμβάνουν αιτιολογημένες αποφάσεις για το τι άλλαξεκαι πώς να ανταποκρίνεται σε αυτές τις αλλαγές.

Το SEO είναι τόσο Επιστήμη όσο και Τέχνη

Η μάθηση κατάταξης SEO απαιτεί να ξοδεύετε πολύ χρόνο εργασίαςκαι μελετώντας σκληρά. Εδώ πρέπει να εκτελέσετε έλεγχο ιστοτόπου και να δημιουργήσετε περιεχόμενο φιλικό προς το Google. Αυτοί οι δύο παράγοντες είναι οι πυλώνες που κάνουν SEOπολύπλοκη, ωστόσο, δεν υπάρχει συντόμευση για την ανάπτυξη του ψηφιακού κόσμου .

Η SEO είναι μια Μακροπρόθεσμη Εκτέλεση

Η πρώτη σελίδα της Google είναι ένας συνεχώς κινούμενος στόχος.Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι οι ανταγωνιστές σας θα πάρουν την υψηλή κατάταξη ή όχι. Μέχρι τώρα, καταλαβαίνετε γιατί το SEO είναι περίπλοκο και παίρνειχρόνο για να εργαστεί σε αυτό. Έτσι, πώς πρέπει να θέσουμε ρεαλιστικούς στόχους για να έχουμε αξιόπιστα, μακροπρόθεσμα αποτελέσματα;

Όταν αρχίσετε να εξετάζετε την SEO ως μακροπρόθεσμο στόχο,έχετε ήδη ξεκινήσει. Για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο θεμέλιο, να έχετε κατά νου ότι το SEO λειτουργεί μόνο με βάση τους μακροπρόθεσμους στόχους.Για να το καταστήσετε αποτελεσματικό, συνδέστε τις προσπάθειες SEO σας με την αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας και την πραγματοποίηση περισσότερων πωλήσεων εντός συγκεκριμένης χρονικής περιόδου.

SEO απαιτεί επενδύσεις

Μεγάλη SEO απαιτεί εντατική επένδυση του χρόνου σας καιπόροι. Όταν βάζετε χρόνο, προσπάθεια και φέρνετε πόρους, θα πάρετε μια σύνθετη επιστροφή στο τέλος της ημέρας.

Οι στόχοι SEO αλλάζουν

Δεδομένου ότι ο SEO αποτελεί κινητήριο παράγοντα της ανάπτυξης των επιχειρήσεων,δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αναπτύξετε ένα στατικό σχέδιο γι 'αυτό. Για να διατηρήσετε τη ζωή σας, συνεχίστε να αξιολογείτε την SEO σας σε ετήσια βάση. Για καλύτερα αποτελέσματα, σκεφτείτεεπαναξιολογώντας την ανά τρίμηνο .

Εάν έχετε προσλάβει μια αξιόπιστη εταιρεία SEO, θασας ενημερώνουν ότι δεν μπορούν να παραδώσουν αποτελέσματα για μια μέρα στην άλλη. Μόλις δημιουργήσετε τους κανόνες εμπλοκής, διατηρήστε μια ανοικτή γραμμή επικοινωνίαςσχετικά με τις προσδοκίες και τα αποτελέσματα για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Αν και το SEO δεν είναι μια διανυκτέρευση, είναι κάτι που πρέπει να επενδύσετε από τότετα αποτελέσματα αξίζουν την προσπάθεια. Όταν θέτετε ρεαλιστικές προσδοκίες και καταλαβαίνετε πώς λειτουργεί, είστε στο σωστό δρόμο για να φτάσετετις καλύτερες αποδόσεις των επενδύσεων σε SEO Source .

November 27, 2017