Back to Question Center
0

Semalt Ορίζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της SEO να κάνετε τον εαυτό σας και την πρόσληψη του οργανισμού

1 answers:

Αν θέλετε κάποια online παρουσία στις μηχανές αναζήτησης για τον ιστότοπό σας,θα χρειαστείτε άριστες υπηρεσίες SEO για να επιτύχετε επιθυμητά αποτελέσματα. Επαγγελματικές υπηρεσίες SEO μπορούν να παρέχονται από μια επιχείρηση SEO, ή μπορείτεαποφασίσετε να εκτελέσετε τις εργασίες σας μόνοι σας. Για παράδειγμα, εάν ο ιστότοπός σας ασχολείται με ευαίσθητο περιεχόμενο ή εξαιρετικά ανταγωνιστικές θέσεις όπως το βάροςαπώλεια, υγεία ή χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, να κάνετε τον εαυτό σας SEO μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο. Αυτή η κατάσταση μπορεί να σας αφήσει τα ακόλουθαεπιλογές:

  • Εκμάθηση SEO μόνοι σας
  • Πρόσληψη εμπειρογνώμονα στο σπίτι
  • Outsourcing SEO σας

Η πρόσληψη και η εξωτερική ανάθεση προϋποθέτει την εξεύρεση έμπειρων εμπειρογνωμόνων που βοηθούν στην κατάταξητην ιστοσελίδα στην οργανική αναζήτηση - mens hats formal. Η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης είναι μια μακρά διαδικασία και συχνά πηγαίνει αργή και αβέβαιη. Επενδύοντας αορισμένο ποσό χρημάτων και χρόνου θα μπορούσε να σημαίνει πολλά για την κατάταξη αναζήτησης. Όταν είστε πρόθυμοι να κάνετε SEO τον εαυτό σας, καλό είναι να εξετάσετετους απαιτούμενους πόρους, τις απαιτήσεις και τους ειδικούς παράγοντες που επηρεάζουν το SEO. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσλάβετε αυτούς που το κάνουν για σας επαγγελματικάκαι γρήγορα. Η τελευταία επιλογή είναι να βρεθεί μια αξιόπιστη εταιρεία SEO που έχει εμπειρία στην κατάταξη των ιστοσελίδων.

Nik Chaykovskiy, διευθυντής επιτυχίας πελατών της Σμαλτ Οι Ψηφιακές Υπηρεσίες δίνουν την καθοδήγηση για το πώς μπορείτε να αποφασίσετε για τη λειτουργία αποτελεσματικού SEO.

1. Προκαταβολικά έξοδα

Οι οικονομικοί παράγοντες είναι μακράν οι πιο κρίσιμοι παράγοντες. ΜάθησηSEO για την ιστοσελίδα σας μπορεί να είναι μια τέλεια ιδέα. Εντούτοις, μπορεί γρήγορα να γνωρίσετε ότι μπορεί να χρειαστείτε μια πολύ έμπειρη ομάδα για να φτάσετεάλλα ύψη. Οι περισσότεροι έμποροι Διαδικτύου μπορούν να χρεώνουν μια τιμή μέχρι 500USD..Ωστόσο, εάν κάνετε SEO για μια μεγάλη εταιρεία, αυτάτα αριθμητικά στοιχεία μπορούν να κλιμακωθούν έως και τα 10.000 .

2. Ειδικότητα / συντελεστής απόδοσης

Οι εταιρείες SEO έχουν ειδικούς που έχουν μεγάλη εμπειρία σε πολλούς τομείςτου μάρκετινγκ Διαδικτύου. Είναι σημαντικό να αναρωτηθείτε τι ακριβώς θέλετε για τον ιστότοπό σας. Για παράδειγμα, ένας οργανισμός μπορεί να είναι περισσότεροεμπειρία στην επανασύνδεση παρά στην αναζήτηση λέξεων-κλειδιών. Επίσης, η γενική SEO θα μπορούσε να σημαίνει jack όλων των συναλλαγών, οι οποίες μπορεί να μην είναι κατάλληλες γιαευαίσθητο περιεχόμενο.

3. Ο κίνδυνος μακροχρόνιας αστοχίας έλξης

Όταν εργάζεστε με μια εταιρεία, μπορείτε να κάνετε κλίμακα πράγματα και να εκτιμήσετετην πρόοδο των προσπαθειών SEO. Εάν η αντιπροσωπεία σας δεν παράγει αξιοσημείωτα αποτελέσματα για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι σημαντικό να τα αντικαταστήσετεμε οικονομικά αποδοτική επιλογή. Θυμηθείτε SEO δεν είναι ένα πράγμα και μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ένα χρόνο για να πάρει αποτελέσματα.

4. Η καλύτερη επιλογή

Μόλις αποφασίσετε τι να κάνετε για το SEO σας, είναι απαραίτητονα επιλέξουν από μια προοπτική κόστους προς όφελος. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η επιλογή μιας υπηρεσίας θα είναι η πιο ευνοϊκή επιλογή. Μια καλή εταιρεία SEOθα πρέπει να σας βοηθήσει να πάρετε πίσω τα χρήματα που επενδύσατε, αν δεν κέρδος.

Μερικές φορές, είναι δύσκολο να γνωρίζετε αν πρέπει να κάνετε SEO από μόνοι σαςή να προσλάβει μια ομάδα. Ανάλογα με το στόχο και την ικανότητα εργασίας που θέλετε, η εύρεση της καλύτερης επιλογής μπορεί να είναι μια δύσκολη εργασία. Υπάρχουν πολλάκριτήρια που μπορεί κανείς να ακολουθήσει για την επίλυση αυτών των καταστάσεων. Ωστόσο, ο ελάχιστος προϋπολογισμός για τη βοήθεια SEO ανά μήνα αντιστοιχεί σε $ 100 και $προφανώς η επαγγελματική βοήθεια θα σας αποφέρει πολύ περισσότερα οφέλη από το να το κάνετε μόνοι σας. Με βάση την εμπειρία κάποιου λάθους καιτα επιτεύγματα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια καλύτερη στρατηγική για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων σας και να αποφύγετε λάθη που μπορεί να οδηγήσουν στην κατάταξη πτώσης.

November 27, 2017