Back to Question Center
0

Semalt περιγράφει τα κοινά λάθη στην SEO και σε απευθείας σύνδεση μάρκετινγκ

1 answers:

Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι μια βασική διαδικτυακή δομή μάρκετινγκ που έχει ευρέως διαδεδομένα τα τελευταία χρόνια. Κάθε επιχείρηση που ακολουθεί έναν ιστότοπο ή μια σε απευθείας σύνδεση προσέγγιση απασχολεί το μάρκετινγκ στο διαδίκτυο ως ένα από ταπιο αποτελεσματικές στρατηγικές. Πολλές οργανώσεις που έχουν ενσωματώσει SEO και Online Marketing έχουν επωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό από τις δυνατότητές τους.Το μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο μπορεί να γίνει χρυσωρυχείο αν είχε αναπτυχθεί κατάλληλα. Ωστόσο, δεν υπάρχει άμεση μέθοδος ή οδηγός για να πάρει το περισσότεροέξω από αυτό. Ως αποτέλεσμα, είναι καθήκον των επαγγελματιών SEO και έμποροι Διαδικτύου να καταλάβω ποια τακτική λειτουργία και ποιες είναι

Ο Διαχειριστής Επιτυχίας Πελατών του ημιτάλ ,Ο Artem Abgarian περιγράφει πέντε κοινά λάθη που κάνουν οι επιχειρήσεις ενώ προσπαθούν να ενσωματώσουν SEO και online marketing.

1. Αποτυχία δημιουργίας συνδέσμων ποιότητας

Είναι απαραίτητο να συμπεριληφθεί μια εκστρατεία οικοδόμησης στρατηγικής σύνδεσης. Googleδίνει στους συνδέσμους εισόδου την υψηλότερη προτεραιότητα. Backlinks παρέχουν επίσης την ποιότητα της κυκλοφορίας από άλλες ιστοσελίδες που μετατρέπουν αργά ειδικά σε ιστοσελίδεςπου συμμετέχουν σε άλλες στρατηγικές νομισματοποίησης. Για παράδειγμα, τα backlinks λειτουργούν ως λεωφορεία στον ιστότοπό σας. Ως αποτέλεσμα, ένας έμπορος περιεχομένου θα πρέπει να επικεντρωθεί στην οικοδόμηση συνδέσμου καθώς ο αλγόριθμος της μηχανής αναζήτησης εξαρτάται από αυτούς για την κατάταξη.

2. Η μη ύπαρξη στρατηγικής περιεχομένου στο χώρο

Οι μηχανές αναζήτησης θα ταξινομούν μια ιστοσελίδα σύμφωνα με την ποιότητα του περιεχόμενο. Πολλοί έμποροι πέφτουν για πολυάριθμα εργαλεία αυτοματισμού SEO site που μερικές φορές καταλήγουν κακώς. Για παράδειγμα, τακτικές όπως η περιστροφή των άρθρων και των λέξεων-κλειδιών γέμιση συχνά κάνουν ιστοσελίδες παίρνουν απορρίμματα από το Google. Η ποιότητα του περιεχομένου, των άρθρων αλλά και των κοινωνικών σημάτωνείναι μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους η Google φτάνει σε μια σελίδα. Είναι ωραίο να χρησιμοποιείτε τη σωστή γραμματική, τις υποτιτλίες και το μεγάλο περιεχόμενο που θα καλύπτει ένα θέμα επαρκώς..

3. Δεν του δίνει αρκετό χρόνο

Οι ταξινομήσεις οργανικής αναζήτησης είναι πολύ ασταθείς και μπορούν εύκολα να καταλήξουν μειώνοντας τη θέση της ιστοσελίδας σας. Αποτελεσματική SEO είναι μια μακροχρόνια διαδικασία, δεν είναι ένα πράγμα ένα χρόνο. Πολλά πρόσωπα που κατάφεραν να πετύχουν η εμπορία του διαδικτυακού περιεχομένου εξαρτάται από τους μακροπρόθεσμους στόχους και στρατηγικές σε σχέση με το βραχυπρόθεσμο.

4. Δεν επιτρέπει επαρκή προϋπολογισμό στην καμπάνια

Η SEO πρέπει να απαιτεί αξιοπρεπή κατανομή του προϋπολογισμού για τις διάφορες πτυχέςνα λειτουργήσει. Σε πολλές περιπτώσεις, οι έμποροι περιεχομένου έχουν πέσει για τα εργαλεία αυτοματισμού SEO τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις καταλήγουν να μην παρέχουν αυτό πουυπόσχεση. Κάποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει αρκετά χρήματα για την επαρκή έρευνα λέξης κλειδιού, τη φιλοξενία, την πρόσληψη ανεξάρτητων συγγραφέων περιεχομένου και marketers. Ένας καλός ιστοχώροςθα μεριμνήσει για την οικοδόμηση της εικόνας της μάρκας μέσω της επίσκεψης του επισκέπτη, της καλής εισερχόμενης σύνδεσης καθώς και του μάρκετινγκ των κοινωνικών μέσων.

5. Μη διανομή του φόρτου εργασίας

Όταν κάνετε online μάρκετινγκ, υπάρχουν πολλά καθήκοντα που αναγκαστικάαπαιτούν υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων και σκληρή δουλειά. Κατά συνέπεια, η εκτέλεση όλων αυτών των καθηκόντων από μόνη της όχι μόνο θα μειώσει την ποιότητα της εργασίαςαλλά και την ελαχιστοποίηση της αποτελεσματικότητας των τακτικών SEO. Για να επιτευχθεί το καλύτερο από τη διαδικασία SEO, μια ομάδα έμπειρωνοι επαγγελματίες πρέπει να εργάζονται αρμονικά. Για παράδειγμα, μπορεί κανείς να μισθώσει έναν ανεξάρτητο συγγραφέα από ιστοσελίδες όπως ο Dotwriter για να δημιουργήσει περιεχόμενο γιατο ιστολόγιό σας. Σε μια άλλη διάσταση, μπορεί κανείς να προσλάβει έμπορους κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης

Η SEO είναι μια περίπλοκη διαδικασία και μπορεί να απαιτεί κάποιο υψηλό επίπεδο αφοσίωση στο ir. Όπως φαίνεται παραπάνω, αρκετοί παράγοντες έχουν χρησιμοποιηθεί για να καταστεί επιτυχής ο SEO. Ωστόσο, η κακή πρακτική και οι τεχνικές έχουν ως αποτέλεσμα την βασικά λάθη, τα οποία οι έμποροι περιεχομένου κάνουν ιδιαίτερα στην προεξόφληση των εισροών SEO. Μερικές φορές, πέρα ​​από τα βασικά εργαλεία SEO, οι έμποροι περιεχομένου θα πρέπει να προσλαμβάνουν Σύμβουλοι πληροφορικής ή εμπειρογνώμονες για να πάρετε οδηγίες σχετικά με την κατάλληλη κίνηση για να κάνετε σε οποιαδήποτε εργασία SEO. Δεν είναι όλα αυτά τα λάθη μοιραία, αλλά ο καθέναςκάνουν SEO για τους ιστοτόπους τους θα πρέπει να παραμείνουν σαφείς Source .

November 27, 2017