Back to Question Center
0

Semalt: Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε SEO

1 answers:

Εάν είστε ιδιοκτήτης ιστοτόπου που θέλει να πάρει το καλύτερο από το SEO, θα πρέπεινα καταλάβετε ότι η χρονική στιγμή των στρατηγικών και των ασκήσεων SEO είναι εξίσου σημαντική με τις ίδιες τις στρατηγικές ή τις ασκήσεις.

Είτε κάνετε ένα λανσάρισμα ενός ιστότοπου είτε έναν επανασχεδιασμό, ο καλύτερος χρόνος για νααρχίστε να κάνετε SEO είναι προτού την κυκλοφορήσετε στις μηχανές αναζήτησης για ευρετηρίαση και κατάταξη. Με άλλα λόγια, SEO εργασία και σχεδίαση ιστοσελίδαςπρέπει να αρχίσει ταυτόχρονα .

Ορισμένες πτυχές του SEO είναι μοναδικές σε μια νέα ιστοσελίδα, μερικές είναι μοναδικέςεπανασχεδίασε έναν ιστότοπο και άλλοι είναι κοινά και στις δύο περιπτώσεις. Nik Chaykovskiy, ο ειδικός του Σιάλτ Οι ψηφιακές υπηρεσίες εξηγούν τα χαρακτηριστικά του SEO για διάφορους σκοπούς - solgar spirulina 750 mg 250 tablets.

SEO για νέες ιστοσελίδες

Για νέες ιστοσελίδες, το SEO πρέπει να τρέχει ταυτόχρονα με το σχεδιασμό ιστοσελίδων και το χρήστηεμπειρία (UX). Αυτό σημαίνει ότι η στρατηγική SEO θα καθορίσει το είδος του περιεχομένου που θα χρησιμοποιηθεί και πού θα τοποθετηθείη ιστοσελίδα. Η επιτυχία στο SEO είναι, συνεπώς, αποτέλεσμα της προσπάθειας που καταβάλλεται για την αλληλεπίδραση του web design, του UX και του SEO. Ξεκινώντας SEO κατά τη διάρκειαη διαδικασία σχεδιασμού ιστοσελίδων επιταχύνει τα αποτελέσματα του SEO.

Ωστόσο, αυτό έχει και άλλες συνέπειες για την επιχείρησή σας: το UX και τοοι ειδικοί στον σχεδιασμό ιστοσελίδων πρέπει να κατανοήσουν το SEO και οι τύποι SEO πρέπει να κατανοήσουν το UX και το σχεδιασμό ιστοσελίδων. Αυτοί οι ειδικοί ίσως χρειαστούν κατάρτιση σε τέσσεριςκρίσιμες περιοχές (σχεδιασμός, UX, ανάπτυξη front-end και SEO)..Αλλά η προσπάθεια σίγουρα αξίζει τον κόπο. Θα είναι ευκολότερο να προβληματιστούν καιοι πιθανότητες επιτυχίας του νέου ιστοτόπου αυξάνονται σημαντικά .

SEO Συμβουλές για επανασχεδιασμό ιστοσελίδας

Αν έχετε ήδη ξεκινήσει τον ιστότοπό σας, το καλύτερο πράγμα είναι να ξεκινήσετεέναν έλεγχο SEO. Ένας έλεγχος SEO σας βοηθά να γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα SEO σας, όπως οι σελίδες που κατατάσσονται σε υψηλά επίπεδα από τις μηχανές αναζήτησης. Εσύ επίσηςγνωρίζετε τι πτυχές SEO κάνουν τη σελίδα να αποδίδει καλά, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε / διατηρείτε ή να αναπαράγετε αυτές τις ικανότητες καθώς επανασχεδιάζετεη ιστοσελίδα.

Επίσης σημαντικό κατά τη διάρκεια του επανασχεδιασμού της ιστοσελίδας έχει ένα σχέδιο ανακατεύθυνσης 301.Καθώς αλλάζουν οι παλιές διευθύνσεις URL, η ομάδα επανασχεδιασμού πρέπει να αναπροσανατολίσει προσεκτικά την επισκεψιμότητα στις νέες διευθύνσεις URL, έτσι ώστε η επισκεψιμότητα στον ιστότοποδεν χάνονται αφού ο επανασχεδιασμένος ιστότοπος είναι πλήρως λειτουργικός. Θα ήταν, και υπήρξε για μερικές επιχειρήσεις, θανατηφόρο για την επιχείρησηαν αυτή η πτυχή SEO ξεχαστεί. Φανταστείτε τι θα συνέβαινε εάν οι επισκέπτες του ιστότοπού σας χαιρετίστηκαν από ένα σφάλμα "404 - Σελίδα δεν βρέθηκε" ότανπροσπάθησαν να προσπελάσουν τις ιστοσελίδες του ιστότοπού σας.

SEO είναι μια συνεχιζόμενη δραστηριότητα

Και για τους νέους δικτυακούς τόπους και τους επανασχεδιασμένους, η SEO είναι μια συνεχής δραστηριότητα.Στο σημερινό γρήγορο τεχνολογικό κλίμα, οι περισσότερες από τις πτυχές SEO αλλάζουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σε μια στιγμή θα πρέπει ναεγκαταστήστε ένα plug-in για SEO και άλλοτε διαμορφώστε το περιεχόμενό σας σύμφωνα με την τρέχουσα τάση. Αποτυχία να κυλήσει με το SEOοι τάσεις θα είναι ένας οριστικός θάνατος της επιχείρησης, ειδικά εάν οι πωλήσεις εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το ψηφιακό μάρκετινγκ .

Γνωρίστε τα σωστά βήματα SEO για να πάρετε τώρα για να κάνετε τη στρατηγική SEO σας καιιστοχώρο πιο επιτυχημένη. Αν ο ιστότοπός σας είναι ήδη σε λειτουργία, ενεργοποιήστε έναν επαγγελματία SEO και βεβαιωθείτε ότι έχετε πραγματοποιήσει λεπτομερή έλεγχο SEO. Αυτόείναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίζετε ποιες ενέργειες ταιριάζουν καλύτερα στην ιστοσελίδα σας σε σχέση με την επιτυχία SEO. Και αν σχεδιάζετε την κατασκευή ενός νέου ιστότοπου,Συμπεριλάβετε την ομάδα SEO σας από την αρχή. SEO που έγινε κατά τα πρώτα στάδια της ανάπτυξης ιστοτόπων βοηθά να αποφευχθεί το SEO ατυχίες στηνδομή του ιστότοπου που θα μπορούσε να σας κοστίσει χρόνο και χρήμα στο μέλλον .

November 27, 2017