Back to Question Center
0

Semalt: Πώς η διαδικτυακή επωνυμία θα αυξήσει το προσωπικό σας προφίλ

1 answers:

Είτε έχετε σόλο επιχείρηση, επιχείρηση μεσαίου μεγέθουςή μέρος ενός franchise σε μια μεγαλύτερη οργάνωση, η αναγνωρισιμότητα της μάρκας είναι εξίσου σημαντική για την ανάπτυξή σαςθα ήταν απαραίτητο για κάθε μεγάλη εταιρεία. Μπορείτε να σκεφτείτε ότι η οικοδόμηση της αναγνωρισιμότητάς σας σήματος τώρα είναι σπατάλητων πόρων, επειδή είστε απλώς ένας επιχειρηματίας ή ιδιοκτήτης επιχείρησης, αλλά αυτό είναι ακριβώς το αντίθετοτης αλήθειας. Ο Michael Brown από την Semalt Digital Services μοιράζεται τη διορατικότητα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το online branding θα κάνειαυξάνει την προβολή σας και ενθαρρύνει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Η οικοδόμηση μιας μάρκας είναι σημαντική για τη δημιουργία μιας σύνδεσηςμε τους πελάτες. Οι άνθρωποι λένε σε άλλους για τη θετική εμπειρία, επομένως η λέξη-από-στόμα εξαπλώνεται και ενθαρρύνει σαςανάπτυξη επιχείρησης. Το buzz θα κάνει την επιχείρησή σας μεγαλύτερη και, ίσως, θα κερδίσετε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης.

Πίσω απ 'όλα, είσαι εσύ. Ως ιδρυτής της εταιρείας, εσείςείναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και το πρόσωπο του οργανισμού. Η επιχείρησή σας μπορεί να γίνει τόσο μεγάλη και επιτυχημένη όσο θέλετε. Μερικοίοι άνθρωποι ονειρεύονται αυτό το είδος επιτυχίας, ενώ άλλα άτομα προτιμούν να κρατούν την εταιρεία τους μικρές και διαχειρίσιμες. Είτεο κύριος λόγος για την εφαρμογή μιας αναγνωρίσιμης μάρκας είναι ότι οι πελάτες θα συνδέσουν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σαςμε εσάς, ως άτομο.

Σκεφτείτε πολλές μεγάλες προσωπικότητες, που κάποτε ξεκίνησαν μικρές,έχουν φτάσει στην κορυφή δημιουργώντας ένα ισχυρό εμπορικό σήμα. Σκεφτείτε τον συνταγματάρχη Harland Sanders από το KFC, ένα franchise για γρήγορο φαγητό κοτόπουλουπου ξεκίνησε σε ένα μικρό καφενείο στο Κεντάκι στο U..S. στη δεκαετία του 1930 και στη συνέχεια επεκτάθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία το 1965 ως μέροςαπό αυτό που είχε γίνει ένα τεράστιο franchise. Ωστόσο, ο πραγματικός άνθρωπος πίσω από όλα, "Ο συνταγματάρχης" είναι το πρόσωπο και πίσω από την εταιρεία.Ως αποτέλεσμα, το branding του KFC είναι εξαιρετικά επιτυχημένο λόγω του ανώτερου προϊόντος του, της ξεχωριστής προσωπικότητας, της εμπιστοσύνηςυποσχέσεις και εγγυήσεις. Επιπλέον, η πιασάρικη φράση "Finger Lickin 'Good" έκανε μια αξέχαστη ετικέτα που έβαζε τους ανθρώπους μέσα.

Πώς μπορείτε να αυξήσετε το προσωπικό σας προφίλ δημιουργώντας ένα ισχυρό εμπορικό σήμα;

Βγείτε απευθείας στο σημείο με ισχυρή φράση και λογότυπο.Χρησιμοποιώντας μόνο λίγα λόγια, πρέπει να μεταφέρετε το μήνυμα της επιχείρησής σας.

Αυτές τις μέρες, ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει έναν ιστότοπο που να τους κάνειεταιρεία φαίνεται μεγαλύτερη από ό, τι πραγματικά είναι. Μερικές φορές αυτό είναι καλό, ανάλογα με το αν προσφέρετε προϊόντα ή υπηρεσίες.Μελετήστε τους ανταγωνιστές σας και τις στρατηγικές επωνυμίας τους και, στη συνέχεια, γράψτε αρκετούς τρόπους που θα μπορούσατε να τους ξεπεράσετε.

Η δημιουργία μιας online μάρκας για την αύξηση του προφίλ σας μπορεί να γίνει μέσω:

  • Προσφορές και διαφήμιση
  • Εντυπωσιακά οπτικά βοηθήματα -είτε φωτογραφίες είτε έργα τέχνης, γραφικά
  • Δημόσιες σχέσεις
  • Εκστρατείες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ενημερωτικά δελτία
  • Έξυπνες ετικέτες
  • Κορυφαία υποστήριξη και επικοινωνίες

Η επωνυμία είναι μια στρατηγική. Είναι ο τρόπος για να πείτε σαςπελάτη ότι η υπηρεσία ή τα προϊόντα σας αξίζει να χρησιμοποιηθούν. Η δημιουργία σήματος στο διαδίκτυο απαιτεί συνεπή προσέγγιση. Συνδυασμός οπτικώνκαι η εικονική εμπειρία που παρουσιάζεται online αντικατοπτρίζει το πρόσωπό σας ως εταιρεία εκτός σύνδεσης. Ως ιδιοκτήτης επιχειρηματίας ή μικρής επιχείρησης,θα είναι ωφέλιμο να εμπορεύεστε την επιχείρησή σας με το όνομα αναγνωρίσιμης μάρκας Source .

November 27, 2017